Şimdi Ara

Animus Projesi Donanım Haber Açıklaması!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114
Cevap
4
Favori
3.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Animus Projesi olarak, son günlerde yaşanan konular ve hakkımızda gerçeği yansıtmayan söylemler hakkında bilgilendirme yapma gereği duyduk. Vereceğimiz bu bilgiler haricinde sizlerden ricamız söylenen gerçek dışı, asılsız bilgilere itimat etmemenizdir. Bu bilgilerin tamamı halihazırda internet sitemizde de mevcuttur.

    TEK SEFERLİK ÖDEME NEDİR? YAMALARA TEK SEFERLİK ÖDEME İLE ERİŞİM SAĞLAYABİLİR MİYİM?

    Şu an yalnızca Assassin's Creed Odyssey için geçerli olan ödeme yöntemidir. Bu şekilde yamaya erişim sağlamak isterseniz ödeyeceğiniz fiyat 40 TL olacaktır. Yamayı tek seferlik ödeme ile aldıysanız gelecek güncellemeler ve yama düzeltmeleri için hiçbir şekilde ek ücret ödemeniz gerekmeyecektir. Tek seferlik ödeme yama henüz yayınlanmadan önce belirttiğimiz gibi sadece Assassin's Creed Odyssey için geçici bir süreliğine aktif edilmiştir.

    TEK SEFERLİK BUNDAN SONRA NEDEN AKTİF EDİLMEYECEK?

    Başta yalnızca tek proje ile ilgilenen takipçilerimizi mağdur etmemek için getirdiğimiz bu sistem zamanla öngörmediğimiz sorunlara ve abonelerimizden de haklı şikayetlere yol açtı. Tek seferlik ödemenin abonelik sisteminin önüne geçmeye başladığını düşündüğümüz için tek seferlik ödemeyi iptal ettik. Bildiğiniz gibi Animus Projesi olarak tüm abonelik gelirimiz çevirmenlerimiz arasında pay ediliyor. Abone olarak; aboneliğiniz süresince Animus Projesi’nin çıkardığı tüm yamalara erişmeye devam edebilecek, istediğiniz zaman yamalarla yaşadığınız herhangi bir sorunda bizden teknik destek alabilecek ve hepsinden önemlisi: beklediğiniz yamaları sizlere sunabilmek için çabalayan çevirmenlere destek olacaksınız.

    ABONELİK NEDİR, NASIL İŞLER?

    Abonelikler 1 aylık periyotlarla gerçekleşir. Bir sonraki ay yenilenme zorunluluğu kesinlikle yoktur. Aktif aboneliğiniz süresince, kademeye göre, bütün ana oyun ve DLC yamalarına erişebilirsiniz. Aktif aboneliğiniz esnasında kurulumunu yapmış olduğunuz yamaları aboneliğiniz bittikten sonra da yama herhangi bir sebeple kaldırılmadıkça süresiz şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Aboneliğiniz bittikten sonra yalnızca yamaları tekrar indirmek ve kurmak için aktif abonelik gerekmektedir. Sıkça belirtilen ''abonelik bittikten sonra yama kullanılmıyor'' söylemleri bu açıdan eksiktir. Ana oyunlar için yapılan bütün yamalar önce kademe kademe abonelere açılır, sonrasında herkes için ücretsiz yayınlanır. Bu yüzden aslında bütün ana oyun yamalarımızı herhangi bir ücret ödemeden, gecikmeli de olsa, kullanabilirsiniz.


    10 TL'LİK ABONELİK SEVİYESİ HAKKINDA

    Sıkça soru gelen bu seviye hakkında da özel bir açıklama yapmak istiyoruz. Bu seviyenin avantajlarından biri yamalar ücretsiz olmadan bir ay önce bu yamalara erişebilmeleridir. Bu yüzden şu an bu seviyedeki aboneliğe sahipseniz Assassin's Creed Odyssey yamasını kullanabilirsiniz.

    DRAGON AGE PROJESİ HAKKINDA

    DAI projesini söylenenin aksine tamamen bırakmadık. Yapmış olduğumuz duyurunun sonunda belirttiğimiz gibi kimsenin devralmaması durumunda kaldığımız yerden çeviriye devam edeceğiz. Biz başlayana kadar geçecek zaman içerisinde kimse mağdur olmasın diye erkenden çevirmek isteyenlere şans tanımak istedik.

    FORUM KONULARI HAKKINDA


    Animus Projesi, DH'de aktif olduğu günden beri daima belli başlı bir kitlenin hedefinde oldu. Eleştiri adı altında düpedüz karalama yorumları yapan bazı kişileri fark etmek hiç de zor değil. Sizlerden ricamız bu kişilerin asılsız, gerçekle alakası olmayan, bizim ağzımızdan çıkmamış söylemlerine itimat etmemenizdir.

    Animus Projesi olarak DH forumlarında açtığımız neredeyse her konunun, sonunda konudan bağımsız tartışmalara dönüştüğünü gözlemlediğimiz için artık DH forumlarında paylaşımda bulunmamaya karar vermiştik. Burada paylaşım yapmak ve artık tabiri caizse üzüm yemek değil bağcıyı dövmek amaçlı ithamlara cevap vermekle vakit kaybetmek istemedik. Animus Projesi olarak DH'de aktif paylaşım yapmama kararı aldıktan sonra bu kişilerin asılsız söylemleri dozunu arttırarak eleştiri adı altında yalanlar, hakaretler, hatta dolandırıcılıkla suçlamaya kadar gitmiştir.

    Animus Projesi kendisine yapılan haklı, doğru, yapıcı eleştirilerin tamamına açıktır. Biz hiçbir zaman hatasız olduğumuzu belirtmedik. Elbette bizim de kusurlarımız, hatalarımız oldu. Sürekli olarak getirilen eleştiriler doğrultusunda kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Önümüzdeki dönem planlarımızı da peyderpey paylaşacağız.

    Bugüne kadar DH forumlarında oluşumumuza destek veren gerçeğin farkında olan ve fikirlerini, eleştirilerini güzel bir dille ifade eden herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. Animus Projesi, bu yazı ile DH forumlarında son kez paylaşımda bulunmaktadır. Bizimle her zaman Facebook sayfamız ile iletişime geçebilir, sorularınızı sorabilir ve merak ettiğiniz konular hakkında bilgi alabilirsiniz.


    ANİMUS PROJESİ EKİBİ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnimusProjesi -- 5 Mayıs 2020; 0:14:36 >







  • (Aboneliğiniz bittikten sonra yalnızca yamaları tekrar indirmek ve kurmak için aktif abonelik gerekmektedir.)

    Bu açıklamaya göre siz insanları aylarca abone yapıp karşılığında sadece yamaları kiralıyorsunuz. Yama lazım olursa abonelikle yeniden kirala diyorsunuz.

    Birde utanmadan pişkin pişkin (''abonelik bittikten sonra yama kullanılmıyor'' söylemleri bu açıdan eksiktir.) diye yorum atıyorsunuz.

    Banker Kastelli sizi tanısa bu üstün zekanıza hayran kalır şapka çıkarırdı.
    Merak ettiğim bir şey var. Neden çeviri ilerlemelerini görmek için para veriyoruz? Gizli bilgi de değil. Mesela az önce Facebook sayfasına girip son 3-4 gönderiyi okuyup ilerlemenin %87 olduğunu öğrendim. Forumda bazen abonelerin ilerleme yüzdesini yazdığını da gördüm. Herhangi bir art niyetim yok bu arada.
  • Yamalarin beklenildigi sureden cok gec surede gec cikmasi asilsiz bir itham mi?
    İnsanlar sizi genelde bu konu icin elestiriyor
    Belli basli kisiler deyip konuyi gecistirmek yerine yapilan elestirilere cevap vermek daha dogru olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baaburcan -- 5 Mayıs 2020; 0:24:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • baaburcan kullanıcısına yanıt
    Bence bu konuda eleştirmek pek yapıcı değil sonuçta adamlar geçde olsa yamayı çıkartıyorlar kaçıp gitmiyorlar hizmeti beğenmiyorsan abone olmazsın çözüm bu adamların çalışma düzeni böyle.
  • Merak ettiğim bir şey var. Neden çeviri ilerlemelerini görmek için para veriyoruz? Gizli bilgi de değil. Mesela az önce Facebook sayfasına girip son 3-4 gönderiyi okuyup ilerlemenin %87 olduğunu öğrendim. Forumda bazen abonelerin ilerleme yüzdesini yazdığını da gördüm. Herhangi bir art niyetim yok bu arada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 5 Mayıs 2020; 1:40:40 >
  • (Aboneliğiniz bittikten sonra yalnızca yamaları tekrar indirmek ve kurmak için aktif abonelik gerekmektedir.)

    Bu açıklamaya göre siz insanları aylarca abone yapıp karşılığında sadece yamaları kiralıyorsunuz. Yama lazım olursa abonelikle yeniden kirala diyorsunuz.

    Birde utanmadan pişkin pişkin (''abonelik bittikten sonra yama kullanılmıyor'' söylemleri bu açıdan eksiktir.) diye yorum atıyorsunuz.

    Banker Kastelli sizi tanısa bu üstün zekanıza hayran kalır şapka çıkarırdı.
  • Kısaca diyorlar ki her ay Parayı ver ve Benim Keyfimi bekle keyfim yettiginde 3-5 Yıl Sonra istedigim zaman çıkarırım.

    Ayrıca Epic Games Üzerinden İndirimlerde 29 Tl ye Aldığım AC Odssey oyununun Türkçe Yaması İçin 40 Tl vermek ne desem bilemedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 5 Mayıs 2020; 2:8:43 >
  • Kardeşim abone olmuyorum ve yamalarınızıda istemiyorum. Bırakın bu işleri gönüllü yapan insanlara. İşiniz gücünüz para olmuş. Samimi gelmiyorsunuz bana. U-Crew denen grubu geçtiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 5 Mayıs 2020; 2:13:50 >
  • AC Valhalla için Ubisoft ile iletişime geçeceğiniz söylendi bir kaç yerde doğruluk payı var mı ?
  • adamlara bak lan adamlar çeviri yapıyor yok geçmiş yok erkenmiş 10 lira verdin 15 lira verdin diye hemen olcak diye birşeymi var yahu orjinal oyunlar olmuş 300-500lira hadi bu para çok gelir anlarımda 30lira 40 lira oyunun Türkçesinedemi para veremiyoruz aburgerkingten sipariş verir gibi hemen olsun adamlar hem çeviriyor hem test ediyor defalarca aynı yeri oynuyor o dil dosyalarını düzenlenmesi bile dert adamlar senin benim gibi insanlar hem türkçe oynasın hemde gelir kapısı olsun diye bu işi yapıyorlar önceki çıkardıkları projeelere bakında konuşun senin ülkeni adam yerine koyup Türkçe dil desteğini eklemeyenlre bu kadar laf söylemediniz gerçekte bir sayfa çevirmek için bile çevirmenlere kaç para verildiğinden haberiniz yok bu tarz işi organize olup yapmaya çalışan 4-5 tane çeviri grubu var onlarıda soğutursanız kim yapıcak derdiniz ne aylık 15 lira günlük sigara parası dışarıda yemek yesen bundan daha fazlasını veriyorsun ki oyunları Türkçe çeviren kişilere hem maddi hem manevi yapanada engel olup morallerini bozup gereksiz tartışmaların içine sokmazsak ve maddi destek vericek kişi sayısı ne kadar çok çoğalırsa bu işi yapıcak kişi sayısıda çoğalır bir çok oyunu zamanında ve hızlı bir şekilde türkçe oynama fırsatımız olur bu arkadaşlar geciktirmişte olsalar canları sağolsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • şuana kadar hiç abone olmadım ,ücretsiz yamaları kullandım genellikle,ama hiçte düşünmedim bunlar bazı oyunları neden ücretli satıyor diye? neden,çünkü hakkım oldugunu düşünmüyorum,sizinde hakkınız yok,hayır yani neye göre fiyat biçiyorsunuz isterse 100 liraya yapar yamayı,bedavaya verince sıkıntı yok ama o zaman helal olsun dimi,sizin oyununuza engel olan bir durum yok almayın pahalı geliyorsa bekleyin ücretsiz olunca oynarsınız,ama bazıları iki üç hakaret edip zor duruma sokuyor insanları,bu kadar önemliyse oyunları anlayarak oynamanız gidin ingilizce öğrenin,yada bi şekil sizin için yama çıkartan arkadaslara azıcık saygı duyun.

    geç çıkan yamalarada bir şey demiyorum,örnek vermek gerekirse adamlar yazmış vampire masquarede bloodlines çevirisi basladı diye altına hemen nerede kaldıcılar doluşmuş,aynen kardeşim 12 yıl önceki oyunun adam yamasını yapıyor , bir ay içinde çıkartması ve hemen senin oynaman lazım evet,isterse 12 yıl sonra çıkarır adam yamayı hiç bir hakkın yok,adamlar çevirmese zaten olmayacak bir şey için.




  • Fiyatı fazla değil çok büyük emek var neye para vermiyorsunuz bir sigara 20lira ha vermem diyorsan alma zorla satmıyorya İngilizce oyna . Bence yorumlara bakmamak lazım isteyen alır isteyen almaz oyundan zevk alacak adam Türkçe dil için alır zaten .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dabledore D kullanıcısına yanıt
    Kardeş Sen Parayı Sokakta buluyorsun heralde ? Yada Babadan Anneden felan Milyonersin sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 5 Mayıs 2020; 7:12:44 >
  • Artık çoğu insan parasında da değil ki,asıl sorun aşırı yavaş olmanızda.
    Ac Valhala'yı Allah bilir kaç yılda çevireceksiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turk oyunculara bir iyilik yapin,ozellikle yeni cikacak AC.oyununa bulasmayin.2 yil kimse beklemek istemiyor.
    Ama bu kadar insani hice sayip dinlemeyecekseniz.en azindan bir tarih araligi verin.3.5 ay yada 5.6 ay gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özür dilemek yerine hala gelip burada "biz ne diyorsak o siz kimsiniz lan" tarzı bi açıklama yapmak tamda size yakışacak bir hareket animusçuğum. devaaaam

    buyrun dh üyeleri bu açıklamadan sonra abone olup cebinizdeki parayı çöpe atabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0ket -- 5 Mayıs 2020; 13:11:14 >
  • Adamlar iyi kötü bir açıklama yapmış ama geçmişten ders almayan nankörler çok, oyunçeviri her yamayı ücretsiz veriyordu da noldu, bir linç ettiler o efsane grup dağıldı, şimdide yok gönüllü yapın ya da gönüllü yapacaklara devredin, gardaş sonunuz metal gear solid phantom pain'e döner, görüyonuz di mi adamlar habire konu açıp köpek gibi yalvarıyorlar nolur biri çevirsin diye ama gönüllü biri çıkmıyor, millet olarak elimizdekilerin kıymetini kaybedince anlıyoruz, zaten balık hafızalıyız, oyunçeviriye nolduğunu unutanlar çok... Biride demiş sokakta buluyon parayı herhalde diye, günümüzde oyun oynatacak donanım orta ayarlar için ortalama 5000 lira, şimdi 5000 liralık makinen varsa 40 lira çok gelmemeli di mi, donanım sende olduğuna göre ya baba parasıyla aldın ya da kendin, her 2 durumda da 5000 liralık donanımına 40 lira veremiyor isen o makine de evde olmasın zaten, ama kolayı var bir sefer abone ol sonra aboneliğini her ay değilde oyun oynayacağın zaman yenile, daha ucuza gelir... Ha beğenmeyen varsa da metal gear solid phantom pain'i örnek alsın ve şimdiden birileri çevirsin diye köpek gibi yalvarmaya başlasın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3keko1 -- 5 Mayıs 2020; 10:13:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Köpekliğe alışanlar herkesi kendi gibi sanıyor. Yazık çok yazık.
  • İyide eleştirilere cevap vermemişsinizki, geçiştirmişsiniz, sizi her daim destekledim ama abonelik ve hız konusunu eleştirdim hep, yamaları satmıyor kiralıyorsunuz, sisteminizi u-crew veya anonymous tarzı yapabilirsiniz ama yapmıyorsunuz bellki yarattığınız sistem baya kârlı ama etik değil, bu açıklamalarınıza rağmen halâ abone olmaya çalışan varsa o kişiyi tebrik ediyorum, hız konusunda ise hiçbir açıklamanız yok, "şu sürede bitiricez hızımızı arttırıcağız" tarzı bir açıklama bekliyordum, HARİKASINIZ !

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allahınız varsa AC Valhalla'yı çevirmeyin rezilliğe hiç gerek yok. 2018'de çıkmış Odyssey'i 1.5 senede anca çevirmek büyük bir rezillik. Skyrim o kadar sürmemişti hele RDR2 gibi bir oyunun yaması 6 ayda %75'e gelmişken bu dedikleriniz sadece komediden ibaret. Tekrar söylüyorum Allahınız, vicdanınız, şerefiniz varsa yeni AC oyununu çevirmezsiniz bırakın başkaları çevirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante_08 -- 5 Mayıs 2020; 11:8:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu abicim 40 lira nedir oyunun kendisini 28e aldık zaten oyundan pahalı yamamı olur bir yama maksimum 20 TL olmalı
    Sadece 100 kişi yama alsa 4000 TL yapıyor bunun kim bilir kaç tane yüzlercesi var ama gerçekten abartıyorsunuz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.