Şimdi Ara

## [Anime] BLEACH ## (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.119
Cevap
20
Favori
281.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İchigo orada belki birşey yapamamış olabilir ama orada Aizen'e kafa tutacak kaptanlar vardı.Mesela Byakuya.Oda şeytan büyülerinde aşmış birisi.

    Birde Vaizard'ların gücünü merak ediyorum.Umarım ilerde Hirako&Ulquiorra savaşı izlerizde Vaizard'ların gücünü görürüz.
  • 22 Ağustosu kim beklicek şimdi ya :/ Pff sıkıcı bir durum beklemek. Manga çevirileride çok yavaş gidiyor :/
  • arkadaslar ben bir siteden indiriyordum ama artik site kapandi 101.bölümdeyim nerden indirecem rmvb formatı olmazsa sevinirim avi arıyorum ben ;) türkçe alt yazı koyacam da :D
  • dattebayodan torrentlerini indirip daha bi torentproğramıyla indirebilirsin ama direct downlaod sitesi bilmiyorum.
    http://www.animea.net/download/39/Bleach.html birde buna bak.
  • tamamdır, en sonunda 138. bölüm itibariyle orjinal manga serisine devam etmeye başladılar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Rosenrot

    dattebayodan torrentlerini indirip daha bi torentproğramıyla indirebilirsin ama direct downlaod sitesi bilmiyorum.
    http://www.animea.net/download/39/Bleach.html birde buna bak.

    arkadaşım verdiğin site biraz karışık ama olsun ben çözdüm :D,rmvb formatında veriyor :( bende indirmek istemedim int 3 gündür arıyorum bir site bulamadım :(
  • Halen 137'nin alt yazısını bekliyorum... Hadi be Kazasker (:
  • kazasker 137 yi çıkardı.. kendi sitesinden indirebilirsiniz :)
  • Dattebayo Bleach'in filmini çıkardı Memories of Nobody. Konusu hoş deüğil ama serilerin filimlerinin konuları zaten pek güzel olmuyor oyüzden pek bişey beklemeden izlenince ''bankai''den falan baya zevk alınıyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MAKSIMUS

    İchigo orada belki birşey yapamamış olabilir ama orada Aizen'e kafa tutacak kaptanlar vardı.Mesela Byakuya.Oda şeytan büyülerinde aşmış birisi.

    Birde Vaizard'ların gücünü merak ediyorum.Umarım ilerde Hirako&Ulquiorra savaşı izlerizde Vaizard'ların gücünü görürüz.



    byakuya oraya geldiği zaman hala ichigo savaşının yaralarını taşıyorduki birde üstüne rukia'yı kutarırken gin'in zanpaktou'su tarafından yaralandı. ama gelecek bölümlerde aizen'le kafa kafaya gelceklerdiir. o zaman gerçek bir shinigami dövüşü görebileceğiz.

    aizen ve yandaşları tecrübeli kaptanlar oldukları için espadaları kontrol ediyorlar. geçmiş bölümlerde gördüğümüz gibi aizen hitsugaya'yı tek harekette indiirmişti. o yüzden hitsugaya ve takımı ile aizen'i karşılaştırmayın. zaten şu anda hitsugaya en yeni kaptan olduğu için performansı diğer kaptanlar için geçerli değildir. kaptanların başı yamamto, byakuya, zaraki gibi deneyimli kaptanlar espada'lara karşı daha başarılı olacaklardır.

    vaizard'ların güçleri biraz doğal ayıklamadan geliyor. shinigamilerin aksine vaizard'larda başarısızlık hollow'a dönüşmek veya ölmek demektir. bu yüzden onlarda zayıf bireylerin olması imkansızdır. vaizard'lar düşük rütbeli shinigamiler ve teğmenlere karşı üstün olsalarda byakuya gibi tecrübeli kaptanlarla başabaş gidebilirler.(ichigo'yu örnak vermeyin, orada byakauya gerçekten hazırlıksız yakalandı, ama ichigo'nun geçtiği formuda biliyor gibiydi.)

    dattebayo linki aşağıda.

    http://www.dattebayo.com/
  • Zaraki'nin sadece gücü Arrancar'lara yeter Adam bir de Bankai'sini falan uyandırsa, Zaraki'nin önünde kim durabilir? Byakuya Kuchiki ailesinin gelmiş geçmiş en güçlü bireyi deniliyor ama bana o kadar da güçlü gelmedi. Senbonzakura (Sanırım buydu Zampaktou'sunun adı) o kadar da güzel bir kılıç değil bana göre. Shikai'si oldukça güçsüz ki 1 Bounto'nun etrafını tamamen sarmasına rağmen 1 çizik bile almadı. Aizen şeytan büyülerinde Byakuya'ı serçe parmağı ile siler. Adam 90. büyülere kadar gelmiş. Byakuya'ı 60'larda gördük henüz (En azından ben). Aizen'i durduracak kişiler belli, Vaizard'lar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarKSpideR99 -- 11 Eylül 2007; 9:36:24 >
  • byakuya dövüşürken gücünü tümünü göstermiyor. bunu renji'dede gördük, ilk baştan bankai'siyle kolayca ezebilecek olmasına rağmen işi ağırdan aldı. shinkai'side o kadar güçsüz değil, kariyanın rüzgar bariyeri olduğu için etkisiz kaldı. buna karşın kılıcını mühürlü tutmasına rağmen 2 kere kariya'yı yaraladı.(ichigo ise ancak bankai'siyle yapabildi) byakuya'yı 60'lı büyüleri girişleri es geçerek yapabildiğini gördük, ama bu onun sınırı olduğunu göstermez. ayrıca aizen 90. büyüyü girişi es geçerek yaptığında yeterli gücü oluşturamadığınıda kendisi itiraf etti.

    vaizard'lar güçlü olduklarını gösterselerde aizen karşısında durabilirlermi belirsiz. hollow'larla dövüşmek başka, tecrübeli bir kaptanla dövüşmek başka bir şeydir. byakuya'nın ichigo'nun hollow'a dönüşmesiyle ilgili bir şey sormamasıda shinigamilerin vaizard'lar ve onların güçleri hakkında bilgili olduklarını gösterir.
  • Byakuya'ya güçsüz demiyorum fakat yenebileceği düşmanken niçin gücünü kullanmıyor? Üstelik Byakuya Kuchiki Ailesinin gelmiş geçmiş en güçlü kişi olduğu da bir gerçek ama niçin gücünü esirgiyor dövüşte? Bunu anlamıyorum işte. Zaraki gibi olsa karşısında kolay kolay kimse çıkamaz. Ichigo orada Bankai'si ile yaralayabildi nedeni basit, daha yeni yetme. Yıllardır kaptan olan ise Byakuya. E bırakalımda salınmamış Zampaktou'su ile de zarar verebilsin Açıkçası Byakuya, en güçlü Shinigami'lerin başını çekiyor bence (Komutan Yamamoto'yu katmıyorum elbette). Favori ve en kıl olduğum elemanlardan biri Byakuya
  • byakuya her tecrübeli dövüşçü gibi enerjisini gereksiz yere kullanmaktan kaçınıyor.(aynı sey aizen içinde geçerli) aynı zamanda düşük güç kullanarak karşısındaki rakibinide tanıyorlar. hitsugaya ile gin'nin dövüşündede aynı şeyi görebilirsiniz. daha tecrübesiz olan hitsugaya ilk başta bankai'sini açarak gücünü açığa çıkarırken, tecrübeli olan gin düşük güç kullanarak onu istediği yere çekmek için uğraşıyordu. gin istediği zamanlamayı yakalayıncada shinkai'sini açtı. usta ile acemi arasındaki fark daha güçlü olmakta değil, gücünü yönledirebilmekte saklıdır.
  • Doğru ama yine de anlayamıyorum. Ichigo ile kapışmasında Ichigo'yu çok rahat yenerdi (Hollow oldu falan ama gene de yerdi diye düşünüyorum). Byakuya bana kalırsa bir şeylerin peşinde ama bakalım ilerleyen bölümlerde görücez
  • byakuya ichigo ile dövüşürken ikilem içindeydi, bir yanda karısına verdiği , bir yandanda ailesine verdiği sözler arasında kalmıştı. böyle bir durumda tam anlamıyla dövüşe kosantre olamazdı. ama onun bilerek kaybettiğinide düşünüyorum. çünkü zaraki ve renjinin aksine yenildiğinde kılıcı kırılmadı, tam aksine shinkai'e dönüştü. birşeylerin peşinde olacağını zannetmiyorum, çünkü o kendisini soul society ve kurallarına adamış birisi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dergul -- 11 Eylül 2007; 18:18:09 >
  • Aizen içinde öyle görünüyordu. İyi kalpli vs. herşeyiyle süper biri gibiydi. Gin ve Tousen'de öyle. Neyin ne olacağı belli olmaz. Ha ben kötü tarafa geçer demiyorum ama tahminimce bir şeyler düşünüyor ve ya planlıyor gibi geliyor bana.
  • eğer byakuya bir şeylerin peşinde olsaydı bu kadar sevimsiz bir rol oynamazdı. aizen, tousen ve hatta gin bile toplum tarafından sevilecek şekilde rol yapıyorlardı. ama byakuya onların aksine soğuk bir karaktere sahip ve aşırı kuralcı olması diğerlerine itici geliyor. ama genede rukia'yı tehlikeye soktukları için urahara ve yorichi hakkında pekte iyi şeyler düşünmeyedebilir. renji'yi onları gözetlemesi için dünyaya göndermişte olabilir.

    aslında urahara'nın rukia'yı taşıyıcı olarak seçmesi bana göre serinin en büyük hatasıdır. eğer bir şey saklamak istiyorsan en az göze çarpacak yere saklarsın. rukia ise soul socety'nin en asil ailelerinden birisinin üyesi olduğu iççin kaybolması dikkat çekmeyecek en son kişidir. byakuya soğuk birisi bile görünse ailesinden birisinin kaybolmasını en ince ayrıntısıyla kontrol ettirir. ilerde bunun altından bir şeyler çıkabilir. fillerde shiba ailesinin başı yorichi'e neden soul socety'e gitmediğinği sormuştu. yorichi'de istediğim şeyleri yapmama izin verilinceye kadar oraya gitmeyeceğini söylemişti. 46'lar ofisi katledildiği ve yerine başkalarının geçirilmediği düşünürsek yorichi'ye engel olacak sadece kaptanlar kalıyor. aizen ve 2 yoldaşı kaçak oldukları için oyun dışılar. soi fung, ukitate, shunsui, hitsugaya kendisine yakınlar, unohana, zaraki ve mayuri tarafsız kalacaklarını düşünürsek(zaraki ichigo'yla dövüşmek istediği için karşı tarafa geçebilir.) bir en tepedeki yamamato, byakuya ve komomura kuralcılar olarak kalıyor. buna rağmen yorichi hala soul socety'den uzak duruyorsa bu bana garip geliyor.

    burada yorichi, urahara, isshin ve ishida'nın babası bana byakuya'dan daha şüpheli geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dergul -- 11 Eylül 2007; 19:24:31 >
  • Beyler ''Bleach - The Sealed Sword Frenzy'' indirdimde şimdi bunu nezaman izlemem doğru olur ? Şu anda tv serisinde 51.bölümdeyim yardımcı olursanız sevinirim...
  • bu ova soul society macerası bittikten sonra başlıyor, ama fillerden öncemi, yoksa soramı bellideğil. sana tavsiyem 63. bölümden sonra izle. bleach movie'de kesinlikle 117'den önce izleme çünkü bu filmde rukia'nın shinkai'si gösterilecek. seride ise 117'den önce çıkmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.