Şimdi Ara

Animate de yüksek boyut sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar animate de 40 saniyelik bir animasyonu video olarak çıktısını aldığımda mov veyahut mp4 olarak. çıkan sonuç 900 mb lık bir video. 40 saniyeye 900 mb çok yüksek bir boyut taş çatlasın 10 mb hadi 15 mb olsun olmadı gereken. ben nerde hata yaptım acaba ?
    not: 720 p animasyon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Export penceresinde "convert video in Adobe Media Encoder" yazması lazım, Media Encoder kuruluysa 5-10Mbit'den yüksek bitrate seçmezseniz düşük boyutlu olacaktır. Media Encoder kurulu değilse bu yüzden büyük boyutlu çıktı veriyor olabilir. Büyük olan dosyanın format bilgilerine MediaInfo gibi yazılımlarla bakabilirsiniz x264/H264, AVC, HEVC gibi bir sıkıştırma yoksa veya 50-100Mbit civarı bitrate görünüyorsa bu yüzden dosya boyutu büyüktür.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: poko001

    Export penceresinde "convert video in Adobe Media Encoder" yazması lazım, Media Encoder kuruluysa 5-10Mbit'den yüksek bitrate seçmezseniz düşük boyutlu olacaktır. Media Encoder kurulu değilse bu yüzden büyük boyutlu çıktı veriyor olabilir. Büyük olan dosyanın format bilgilerine MediaInfo gibi yazılımlarla bakabilirsiniz x264/H264, AVC, HEVC gibi bir sıkıştırma yoksa veya 50-100Mbit civarı bitrate görünüyorsa bu yüzden dosya boyutu büyüktür.
    aynen dostum dediğin gibiymiş. encoder yükledim sorun çözüldü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.