Şimdi Ara

Android Virüsü!...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • galiba telefonuma virüs bulaştı. yardımcı olabilecek varmı?. biraz önce öğrendim. benim numaramdan rehberimdeki bir kişiye ingilizce bir mesaj gitmiş.android marketten "avg free antivirus"ü ve "netqin mobile security"i indirdim ve tam sistem taraması yaptım. onlar birşey bulamadı. şimdi kaspersky mobile security 7 günlük deneme sürümünü indirdim. baya uzun bir full sistem taraması yaptı oda birşey bulamadı. telefonu ayarlar kısmından fabrika ayarlarına sıfırlama bir çözümmüdür. yada fikri olan varmı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-mcani -- 10 Kasım 2011; 16:34:53 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: e-mcani

    galiba telefonuma virüs bulaştı. yardımcı olabilecek varmı?. biraz önce öğrendim. benim numaramdan rehberimdeki bir kişiye ingilizce bir mesaj gitmiş.android marketten "avg free antivirus"ü ve "netqin mobile security"i indirdim ve tam sistem taraması yaptım. onlar birşey bulamadı. şimdi kaspersky mobile security 7 günlük deneme sürümünü indirdim. baya uzun bir full sistem taraması yaptı oda birşey bulamadı. telefonu ayarlar kısmından fabrika ayarlarına sıfırlama bir çözümmüdür. yada fikri olan varmı?

    bir çözüm bulursan arkadaşım ilet bizlere şaşırdım valla durumu.. resimlerin özel bilgilerin de başka tarafa ulaştırılıyor olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.