Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1343. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
26.875
Cevap
525
Favori
1.735.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13401341134213431344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • no_Antijen kullanıcısına yanıt

    Anladığım kadarıyla tv'nizin smart özellikleri yeterli.


    Bu sayfa ve bir önceki sayfada yazdığım 3 - 4 mesajıma bakarsanız, windows mini pc aygıttan bahsetmiştim. Cihazı aynı anda windows 11 ve android olarak çalıştırabilirsiniz. Android cihazlarda çalışan oyunları da, android cihazlardan daha performanslı oynarsınız. Bu mini pc aygıtların, android cihaz fiyatına satılan modeli de var, iki android cihaz değerinde olan modelleri var. Hepsinden önceki mesajlarımda bahsettim.

  • no_Antijen kullanıcısına yanıt

    Hocam retro mame, psp, ps1 emulator için çok güçlü cihazlara gerek yok.


    Bugün piyasada satılan 2bin lira altı tüm tvbox cihazlarda emulator uygulamaları ücretsiz indirip birkaç YouTube video ile kolayca oyun konsolu cihaza dönüşebilir.


    Sadece hafıza kısmı en azından 16gb olması iyi olur. İhtiyacınıza göre disk de bağlanır.


    kinhank marka box lar oyun için daha çok üretilen tvbox lar, onlara da bakabilirsiniz.


    Ayrıca kurulum örneği için 19$ lik onn tvbox oyun konsolu nasıl yapılır videosu bırakıyorum,



    Retro Tech Dadyoutube
    👉 Join me as we take a look at the new 2023 Onn. Google TV 4K Streaming Box which is a small update to the original 2021 Android TV model. However, we will examine its use as a potential emulation box for retro gaming including PS1, Dreamcast, Nintendo 64, and Playstation Portable. We will give it the full unboxing and teardown treatment as well as go over some important tips and fixes to overcome some of the limitations of Google TV OS 12. Let's find out if this $19 box can actually be used as a cheap emulation and game streaming box for any room in your house! ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 🙏🙏Thank you SO much for all of the support! ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 🛒Walmart Onn. Google TV 4K Streaming Box: https://shorturl.at/kGP68 🛒OTG w/ Ethernet: https://amzn.to/42dzTZY 🛒SanDisk 128GB Ultra Fit USB Drive: https://amzn.to/41UXS0j ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 🛒Other products to check out: ➡Chromecast with Google TV: https://amzn.to/3LOF9O8 ➡Fire TV Cube: https://amzn.to/41ZB0Nk ➡Nvidia Shield TV Pro: https://amzn.to/3p5kzQH As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases from links posted in my description and comments section. Your purchases help support this channel and allows me to continue making more of these videos! ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 💘 Please consider subscribing: https://bit.ly/3AjhuQt ⌨ Come chat with me at @retrohandhelds Discord!: https://discord.gg/retrohandhelds ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Useful Links: 🔗PPSSPP and Retroarch 32-bit files: https://mega.nz/folder/hVozTCRI#MTmwlDu3PXt4ODHyEsa5lw ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 📑CHAPTERS: 00:00 Intro 01:49 Specs 03:09 Unboxing/Product Tour 05:14 Teardown 06:27 Issues w/ Google TV OS 12 07:48 External Storage/OTG Adapter 08:21 Emulation Setup/Retroarch 10:02 N64 emulation w/ Mupen 11:08 PPSSPP Trick/Fix for External Storage 15:17 Emulation Showcase (Genesis, SNES, PS1, N64, DC, PSP) 23:20 Android Games? 24:39 Game Streaming (PS5, PC - Moonlight w/ Sunshine) 25:50 Final Thoughts ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ +++Please let me know what you think and how I can improve. I'd love to continue producing more YT videos and have plenty of content planned. Thank you for your support!+++ *This video is not sponsored. The product shown here was purchased by me for the purpose of creating this video. This video is for educational purposes only. #emulation #googletv #onn #gaming #retrogaming #android #google #ppsspp #retroarch #moonlight #streaming #budgetgaming #cheapgaming
    https://www.youtube.com/watch?v=Jy-HlXPEIsI&feature=youtu.be




  • sssDiz kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam benimde aklıma öyle yapmak geliyor mesela daha güzel bir cihaz alıp içine emulator kurulabilir. İçimde emulator yüklü satılan cihazlar genelde dandik oluyor. Aslında hometics 4K alasım var ama biraz pahalı bir cihaz
  • no_Antijen kullanıcısına yanıt

    Hocam box R 4k kullanıyorum. Eğer uydu yayınları için de düşünüyorsanız harika.


    Alternatif Dreamstar nova olabilir. O da homatics Box R lite 4k modeli yeniden isimlenmiş hali.

  • sssDiz kullanıcısına yanıt

    Yok hayır tv de zaten uydu alıcım var o yüzden uydu alıcı olarak kullanmayı düşünmüyorum. Dream star noca da google lisanslı var mı?

  • no_Antijen kullanıcısına yanıt

    Dreamstar Nova da lisanslı. Homatics Android 14 dahil güncelleme verecek.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sssDiz

    Dreamstar Nova da lisanslı. Homatics Android 14 dahil güncelleme verecek.

    Nova 1960 TL şu an. Homatics Pro Aliexpresste 3000 liraya var kararsız kalıyorum. Bence Nova işimi görür fazlasıyla. Google chromecast almayı düşünüyordum ama bu cihazlar ondan daha iyidir sanırsam değilmi?

  • no_Antijen kullanıcısına yanıt

    Chromecast with Google TV işlemci fena değil fakat 8gb depolama emulator işleri için çok az.


    Diğer box lar 32 ve daha fazla giriş çıkış birimi mevcut.

  • no_Antijen kullanıcısına yanıt

    Dostum Dreamstar Nova kullanıyorum 1 aydır.Gerçekten çok memnunum sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin tavsiye ederim.

  • no_Antijen kullanıcısına yanıt
    Aliexpress te bulamadım. Yardimci olur musun?
  • Kıymetli arkadaşlar merhabalar. Konuyu başından sonuna kadar okudum, ancak sorunumla ilgili bir mesaj göremedim. Next Start 4K TV box i yeni aldim.performansindan bir türlü memnun kalmadığım MiBox S yerine koydum. Malum mibox da Ethernet yok üstüne üstlük wifi sorunu var. Bende Ugreen USB Hub (Rj45 ethernet) destekli çoğaltıcı ile bu sorunumu çözmüştüm.


    Şimdi ise bu cihazda şöyle bir sorun yaşıyorum. Cihaz ilk açıldığında USB hub ile sorunsuz internete baglaniyor. Ancak isim bitip kapama tuşuna basıp daha sonra tekrar açtığımda Ethernet bağlı olmasına rağmen internet bağlantısı gerceklesmiyor. Geliştirici seçeneklerinden USB baglanti şeklini USB ethernet yapsam bile cihaz tekrar eski haline yani (USB şarj) haline dönüyor


    Elle ip vermek dahil her yolu denedim

  • cotyora667 C kullanıcısına yanıt

    Hocam saygılar


    Öncelikle Start 4k da ethernet var neden hub kullanıyorsunuz.

  • sssDiz kullanıcısına yanıt

    Daha önce mibox için hazir cekili kablom vardi. Malum next cihazda tek USB var. Hem USB çoğaltmak hem de powerline aracılığıyla Ethernet üzerinden kesintisiz bağlantı kurmak istedim. Kablo karmaşası olmadan en makul yol buydu. Ancak cihazda anlamsız bir sorun oluştu. İlk sıfırdan açıldığında sorun yok, standby konumuna alıp sonra tekrar açınca ethernet bağlı gözükse de, harici usbler çalışsa da internete cikmiyor

  • cotyora667 C kullanıcısına yanıt

    Hocam powerline ve usb ler çoğaltma ayrı bir durum.


    Box'a ait ethernet yuvası var, onda durum nedir.

  • sssDiz kullanıcısına yanıt

    Onda denedim, sıkıntı yok. Yabancı kaynaklarda box i bekleme konumuna aldıktan sonra USB gücünün kesildiğini, tekrar Ethernet bağlantısının kurulmasinda hatalar olduğu söyleniyor. Özellikle Android 11 ile bug oluştuğunu söylüyorlar. Geliştirici seçeneklerinden bir kaç ayari değiştirmeyi tavsiye etmişler. Ne yaptimsa olmadi , ya da ben bir şeyleri gözden kaçırıyorum. Ugreen USB çoğalticinin harici 5v beslemesi mevcut. Onu da takmama rağmen bu sorunu asamadim.

  • Pek tasvip etmediğim inat box konusunda sizleri uyarmak istedim biliyorumki burdada çok konusu geçiyor ve kullanan arkadaşlar var ,ne zaman dolandırılma haberleri çıkıcak diye beklerken sonunda oldu inat box üzerinden çok dolandırıcılık olmaktadır ve videoları çıkmaya başladı dikkatli olun arkadaşlar
  • Arkadaşlar Mecool Km2 Plus İş Görür mü ?
  • Mersin(Caretta) kullanıcısına yanıt
    Çubuk (stick) işlemcisi Y4 yerine, kutu (box) işemcisi X4"ü tercih etmekte fayda var.
  • sefertasım kullanıcısına yanıt

    plus versiyonda zaten x4 var ancak ramin düşüklüğü uzun vadede işlemcinin verimini düşürebilir. İş görür mü? Tabi ki görür.

  • 
Sayfa: önceki 13401341134213431344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.