Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (712. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.313
Cevap
122
Favori
513.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 710711712713714
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • grgzmurat G kullanıcısına yanıt
    Zaten dışarda 100 liradan aşağı kimse takmaz batarya. 200 lira civarı tutar en fazla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ arkadaşlar cpu throottling test yapınca işlemcinin yarısını kullanıp böyle saçma sapan bir sonuç çıkarıyor telefon. Sizde de böyle mi sonuç veriyor grafik acaba.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _dangerfull -- 14 Nisan 2020; 20:59:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ aynı testi z2 de yapınca daha makul bir sonuç çıkarıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam merhaba yayınlanan en güncel romlar bunlar mıdır hala ? android yeni sürümlerini romlamamız mümkün mü ? tavsiye eder misiniz ?
    birde aramalar sırasında ekranın ışık sensörü ile çok sıkıntı yaşıyorum bir çözümü var mıdır ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri reis -- 21 Nisan 2020; 8:38:42 >
  • piri reis kullanıcısına yanıt
    xperifirm den bakabilirsiniz son yazilim neyse, lineageos vb. bir sey kurarsaniz son yazilimi edinirsiniz. sorunlarinizda duzelebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grgzmurat

    Kvk halen destek sağlıyor mu bizim telefon için garantisi bitti benim telefonun
    geçen bir forumda bir arkadaş cihazı yollamıştı. parça temin edilemediğinden swap cihazla 2300 liraya değişimden bahsetmişler. z5 e anladığım kadarıyla destek bitti.
  • Telefonda görüştüğümde desteğin devam ettiğini söyledi önümzdeki hafta yollamayı düşünüyorum bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün kvk teknik servise gönderdim kargoya batarya ve şarj soket girişi için lakin genel bi inceleme yapıp öyle fiyat vereceklermiş bayağı bi fiyat isteyecekler belli ki
  • grgzmurat G kullanıcısına yanıt
    hocam fiyatı söylediklerinde bize de bildirir misiniz? bir de kaç gün sürdüğünü.
  • gladio2 kullanıcısına yanıt
    bugün saat 4 gibi filan geri dönüş yapıldı arka kapak,şarj soket girişi ve batarya ücreti 447 tl istendi. kurdan dolayı bayağı yüksek çıktı fiyat.
  • Merhaba arkadaşlar ben telefonumu düşürdüm ve ekrana görüntü gelmiyor fakat dokunmatik çalışıyor (birileri aradığında açabiliyorum) telefonu tamir ettirmem söz konusu değil çünkü yeni telefon gelecek fakat ne zaman gelecek çok belli değil bu süre zarfında hem bankadaki bakiyemi kontrol edebilmem hem market alışverişi yapabilmem hemde smslerimi kontrol edebilmem için ekran erişimine ihtiyacım var. Vysor gibi programlar çok işime yaramadı çünkü usb hata ayıklamayı açmadığım tarzında uyarı alıyorum ki zamanında root atmak için açtığımı (root atmadım çünkü çok çileli) gayet iyi hatırlıyorum. Bir kız videosunda telefonunu bilgisayara bağlayıp screenshot ala ala usb hata ayıklamayı açabileceğimizi göstermiş ama telefonun kasası ve usb soketi leş gibi olduğundan telefona abanmadıkça güç tuşuna basmak imkansız gibi duruyor. Özetle benim telefondan bir şeyler yapmadan ekranını bilgisayara yansıtmam lazım ama nasıl yaparım bilmiyorum yardım edin lütfen




  • Arkadaşlar merhaba. Muhtemelen telefonu fazla kullanan kalmamıştır. Fakat bir sorum olacaktı. Uzun süredir z5 dual kullanıyorum. Şimdiye kadar hiç rom filan yüklemedim. Geçen gün burada önerilen Camera FV-5 programını yükledim ön kamera kalitesi bariz bir şekilde arttı baya şaşırdım ama program hiç stabil değildi. Ayrıca telefonun genel performansından da hiç memnun değilim. İçinde kamera uygulaması dahil sade son kullanıcı için z5 den en iyi performansı ve kamera kalitesini sağlayan rom u önerir misiniz? Teşekkürler.
  • Merhaba arkadaşlar,

    Sony Xperia Z5 Dual telefonunu kullanıyorum. Son zamanlarda telefon odaklanmasında problem çıkmaya başladı.

    Son günlerde farkettim odaklamasında çok bariz bir sıkıntı var. Camscanner programı ile telefonun dibinden, kendi yazdığım bir A4 kağıdını çekiyorum, net çıkmıyor.

    Telefonun kendi kamerasından çekerken de problem çıkıyor. Odaklaması için ekrana tıklıyorum. Bir anlık odaklanıyor sonra eski haline geri dönüyor. O arada yakalayıp tıklamak gerekiyor.

    Bu büyük bir sorun benim için. Geçen online sınavda hoca yüklemek için ek süre vermese patlıyordum az daha.

    Bu sorunun çözümü nedir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gothamcity -- 10 Mayıs 2020; 2:24:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar lutfen yardım cıhazımı aksam kendı elımle kapattım sabah acmaya calıstım acılmıyor kısır donguye dusuyor acılmadan kapanıyor
    sarı buton yolu ıle zar zor baslattım on sanıye ıcınde gerı kapanıyor veya
    system baslatılamadı dıyıp gerı kapanıyor cıhazzı nasıl acabılırım yardım edersınız memnun olurum


    Bayramınızı en ıcten dıleklerımle kutluyor hayırlara vesıle olmasını dılıyorum.
  • sony companıon ıle onarım yapıyorum cıhaza cıhaz acılıyor sıfırlanmıs bır sekılde fakat 1 dk surmeden tekrar kapanıp o beyaz dalgalan ekrana dusuyor kapanıp aynı yer kapanıp aynı yer kapanırkende bıldırım ısıgı 3 kere kırmızı yanıp sonuyor sarj sevıyesı 90 gıbı sarj almada sorunu yok level atlayamadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rslylmz555 -- 24 Mayıs 2020; 20:27:21 >
  • flastool ıle de burdakı stock rom ındırdım cıhaza kurulum tamamladım fakat sorun yıne aynı ve dıkkatımı cekıyor bataryası cok hızlı tukenıyor yanı yukleme ve onarım yapmak ıcın sarj edıyorum 90 cıvarlarında yuklemeden sonra o kısa acılısta sarjı 70 lere ınıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rslylmz555

    flastool ıle de burdakı stock rom ındırdım cıhaza kurulum tamamladım fakat sorun yıne aynı ve dıkkatımı cekıyor bataryası cok hızlı tukenıyor yanı yukleme ve onarım yapmak ıcın sarj edıyorum 90 cıvarlarında yuklemeden sonra o kısa acılısta sarjı 70 lere ınıyor
    acaba tamamen ölmüş olabilir mi bataryanız? Telefonu hep orta veya üst seviye tasarruf moduyla kullanmayı deneiyn bir de. bende de batarya %30 lara yakınken aniden kapatıp açılabiliyor.
  • cıhaz kullanılmıyor kı hocam 30sn ıcınde gerı kapanıp kısır donguye dusuyor
  • rslylmz555 R kullanıcısına yanıt
    3 kez kırmızı ışık yanıyorsa batarya ile ilgili bir sorun var demektir.Bildiğim kadarıyla batarya tamamen bittiğinde 3 kez kırmızı ışık yanar sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumları okumadan mı yorum yapıyoruz arkadasar cıhaz acılıyor sızın ve ya forumlarda kı uc kırmızı ısık hatası hıc acılmıyorsa batarya flexının cıktıgın ısarettır ben bı dunya ıslem yapıyorum cıhaz acılıyor bataryası bıtık olu olsa acılmaz kı cıhaz flaslanmaz onarılmaz usb gormez pc ye baglanmaz




  • 
Sayfa: önceki 710711712713714
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.