Şimdi Ara

anakarta nand entegre etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iphonun anakartı bozuldu çalışan anakarta verilerin depolandığı yeri sanırım nand imiş. onu entegre etsem olur mu kullanıcı adı şifre sorar mı? eski telefonu kullandığımız gibi kullanabilir miyiz




  • Telefon kapağı değiştirmiyorsunuz onu öyle kafanıza göre entegre edemezsiniz. Hava tabancalı lehim istasyonu, nand için reballing kalıbı, sıvı lehim, masaüstü ışıklı büyüteç,flux vb gibi olmazsa olmaz araçlar elinizde olsa bile bilgi ve deneyiminiz yoksa başarıya ulaşamazsınız.
  • hava tabancam var havyam da var olmasa sormazdım yapılışına baktım da bacaklar büyük önem arz eediyormuş o yüzden istasyonu olan birine yaptıracağım da anakartı alsam yaptırsam benden icloud istemez değil mi? telefon normal açılır mı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: rose76

    hava tabancam var havyam da var olmasa sormazdım yapılışına baktım da bacaklar büyük önem arz eediyormuş o yüzden istasyonu olan birine yaptıracağım da anakartı alsam yaptırsam benden icloud istemez değil mi? telefon normal açılır mı?

    Bozulan anakartta bul uygulaması açık kalmışsa kilitlidir şu an.Bilinçli olarak kapatılmadıysa zaten açıktır. Kullanmak için Apple kimliği girmelisiniz.


    Nand değişimi kilidi kaldırmaz. Hardware Unlock olması için Nand'ın dışında CPU, Baseband çip ve baseband eprom çipi de sökülmeli.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 26 Mart 2022; 18:32:34 >
  • Cirrus- kullanıcısına yanıt

    cevap için teşekkür ederim. bir de zaten aktarsak bile yeni anakarttaki simle bu nand uyuşmaz galiba bir de oradan kilitlenir . nereye baksan olmuyor. şifrsiz anakarttan başka çare yok anlaşılan.neyse bu da herkese ders olsun her anlamda külüstür bu alete para vermeyin. bu tür zamazingolar aldığınız aleti bile size kullandırmıyor. bunlara kazıklatmayın kendinizi bir sürü masraf yaptım wifi gps batarya yeni yeni aldım ekranın home flexini yaparken anakart kontak yaptı masraflar da elimde patladı. ben zaten ben böyle zamazingolara para vermem kardeşim anneme aldı. tamir edeyim derken de bunlar geldi başıma. normalde samsungta ekran değiştim lg de şarj soketi değiştim bir şey olmadı. bu iphone resmen çöp. şikayetvarda okuyorum millet sorunsuz telefonunu bile şifresini unuttuğu için kullanmıyor. hiç böyle cihaz görmedim. almayın aldırmayın

  • rose76 kullanıcısına yanıt

    Evet imei sıkıntınız olur.


    Üzerinde zor oynanabilmesinin nedeni bu yönde tasarlanmış diğerlerine nazaran güvenli yapıdır. Apple'ın izin vermediği herhangi bir işlemi yapamazsınız demeyeceğim fakat uğraşsanız bile zaman ve fiyat bakımından ciddi maliyeti olur. O yüzden yedek parçalar tamirciler dışında kimsenin pek işine yaramaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 26 Mart 2022; 23:51:10 >
  • kendi aldığımız telefonu kullanamayacaksak bu neyin güvenliği

    www.sikayetvar.com
    iPhone Faturalı Alınan Telefonun Kapatılması
    https://www.sikayetvar.com/iphone/iphone-faturali-alinan-telefonun-kapatilmasi

    şikayetvar hep bunun gibi şikayetlerle dolu. apple milleti kendi telefonundan koruyor anlaşılan. ben lg kullanıyorum yıllardır ve çok memnunum şifre gibi sorunlar yok. telefon birinin eline geçerse de konum paylaşıyor. sırf orada birinin ısırdığı elma var diye almayın. içi ayrı bozuk yazılımı ayrı bozuk. ayrıca güvenli falan da değil. uygulamalar dosyalarına erişebiliyor. siriyi aktif ederseniz de yandınız bütün gün sizi dinlerler




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rose76 -- 27 Mart 2022; 13:5:12 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.