Şimdi Ara

Amg yazısı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,
    biraz saçma olucak ama baya merak ettiğim birşey İkinci el bir mercedes araç aldım diyelim. Araç amg fakat arkasında amg yazmıyor yani sol tarafta sadece model adı var sağ taraf boş. Ben herhangi biyerden sanki fabrika çıkışlı arkasında amg yazıyormuş gibi yazdırabilir miyim?



  • Mercedes'te iki farklı AMG kavramı var. Birincisi bildiğimiz yüksek performanslı motorlar ile birlikte üretilen AMG araçlar, bunların arkasında AMG yazar ve kendine has bodykiti vardır. İkincisi ise sadece bu AMG araçların bodykitine yani sadece dış görünüşüne sahip küçük hacimli AMG Line araçlar, bunların arkasında motor AMG olmadığı için AMG yazmaz onun yerine CGI veya CDI gibi ifadeler görülür. Sokakta görüpte arkasında AMG yazan araçların büyük bir çoğunluğu AMG Line'dır. Aksesuar olarak kullanıcılar sonradan AMG yazısı yapıştırmıştır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 7 Kasım 2015; 19:33:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PCNerd

    Mercedes'te iki farklı AMG kavramı var. Birincisi bildiğimiz yüksek performanslı motorlar ile birlikte üretilen AMG araçlar, bunların arkasında AMG yazar ve kendine has bodykiti vardır. İkincisi ise sadece bu AMG araçların bodykitine yani sadece dış görünüşüne sahip küçük hacimli AMG Line araçlar, bunların arkasında motor AMG olmadığı için AMG yazmaz onun yerine CGI veya CDI gibi ifadeler görülür. Sokakta görüpte arkasında AMG yazan araçların büyük bir çoğunluğu AMG Line'dır. Aksesuar olarak kullanıcılar sonradan AMG yazısı yapıştırmıştır.

    Anladım, teşekkürler. Peki dediğim gibi ben Amg line bir araç aldım diyelim ikinci el fakat arkasında amg yazmıyor. Bunu nerden ve nasıl yapıştırtabilirim? Daha doğrusu sonradan yapıştırtabilir miyim yani?




  • NightSLayer kullanıcısına yanıt
    Zaten alanlarda sonradan yapıştırıyor. Aksesuar satan yerlerde bolca bulunur. İnternetten de sipariş edilebilir. Bildiğim kadarıyla güçlü bir çift taraflı bant ile yapıştırılıyor ya da kendiliğinden yapışkanlıdır.
  • Merhaba mercedes orjinal aksesuar olarak satiyor 300 lira civari orjinali ama internettede oem parcalar mevcut biraz daha uygun fiyata

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.