Şimdi Ara

Amfi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Bende çokta uzun olmayan bir zamandan beri Marantz PM 7001 var. Şimdi elden çıkartıp yaklaşık 1.000 TL'lik bir amfi bakıyorum (zor ama). Kısa bir zaman içinde Epos Epic 2 hoparlörlerim olacak. Dengeli ve de hacimli bir ses için bana uygun segmentteki amfilerden önerebilirseniz gerçekten çok mutlu olurum. Bu arada düşündüklerim arasında Roksa Kandy MK3, NAD ve Pioneer A-A6MK2-K bulunmakta. Birde ek olarak temiz bir tane Cambridge Audio Azur 550 A buldum. Sizce saydıklarım uygun mudur?



  • Koskoca forumda hiç mi kimse yok yahu
  • Hepsi iyi secenekler. Cambridge Azur'u ben olsam en alta koyarim. Listeye bir de Rega Brio 3 ve Creek Evolution eklerim. Butceniz civarlarinda fiyatlari var. Yanliz Brio 3 yerine artik Brio R geliyor. O biraz daha fiyatli. İkinci el Rega Mira da olabilir.
  • Bir tane temiz Rega bulsam süper olurdu ama maalesef sahibinden'de bir tane var o da bana fazla kaçıyor. Creek hiç bulamadım. Eğer bulabilen varsa lütfen az seslensin. Artı olarak gönlüm ister istemez Vincent'lere de kaydı ama yapacak birşey yok. Über tuzlular çünkü. Tavsiyeleri bekliyorum arkadaşlar.
  • bende anfi arayışı içerisindeyim.quad 11l2 var elimde.Bir arkadaşımda harman kardon 3390 vardı.Sesini beğendim.Bir de merak ettiğim pioneer aa6mk2 var.Bu anfiyi deneme şansım olmadı.Özellikle bu anfiyi kullanan varsa yorumlarını bekliyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Helsinki Vampire

    Bir tane temiz Rega bulsam süper olurdu ama maalesef sahibinden'de bir tane var o da bana fazla kaçıyor. Creek hiç bulamadım. Eğer bulabilen varsa lütfen az seslensin. Artı olarak gönlüm ister istemez Vincent'lere de kaydı ama yapacak birşey yok. Über tuzlular çünkü. Tavsiyeleri bekliyorum arkadaşlar.

    Maddi açıdan problem yoksa Vincent lar güzel cihazlar.Özellikle 226 ve 236 modelleri.Marantzdan kullanıp Vincent a geçenlerde genelde oldukça memnun.Tabii karar sizindir.
  • @Helsinki Vampire

    arkadşım amfi için yardım demişsinizde zaten tavsiye edilebilcek sınırlamayı siz yapmışsınız burda geriye sadece gidip dinleme yapmanız gerek artık kabinlerinizi biraz taşıyacaksınız. eee zahmetsiz iş olmaz değil mi bunu ben sana şunu git al desem yapacağım en büyük hata olur zira matematikten çok kulak iş görür .bu işlerde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.