Şimdi Ara

amerikadan internet üzeri siparişte model numarası ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • amerikadan gelen birine ip6s+ getirtiyorum, bana ev adresini verdi ben burdan alıp onun eve yollatacağım. ama türkiyede de garantisi olsun istiyorum o yüzden model a1687 olması lazım telefonun, internetten sipariş verirken buna dikkat edemiyoruz, nasıl yaparız bunu?



  • Amerika'dan alınan hiçbir cihaz TR garantili olamaz. Model no seçme gibi şansınız da yok. Sadece Avrupa ülkelerinden alınan cihazlar TR'de garantili ki onlar da 1 yıl garantilidir.
  • global olan cihazlarda 1 yıl tr garantisi oluyor, benim verdiğim modelde global cihaz modeli, aynı model türkiyede de satışta şuan. önceden garanti olmamasının sebebi anten yapısının farklılıgından dolayıydı, global cihaz olunca böyle bi sorun kalmıyor.

    internet üzerinden konuştum amerikadaki bi apple çalışanıyla, sim free olan 6s plus ların model no su buymuş zaten öyle söyledi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jacques

    Amerika'dan alınan hiçbir cihaz TR garantili olamaz. Model no seçme gibi şansınız da yok. Sadece Avrupa ülkelerinden alınan cihazlar TR'de garantili ki onlar da 1 yıl garantilidir.

    Çok kesin konuşmuşsunuzda dediginiz geçen yıla kadar doğruydu. Bu yıl usa'dan alınan 6s için 1688 model numaralı cihazlar ülkemizde ve diğer avrupa ülkelerinde garanti kapsamında..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış bilgi. Model numarasına göre değişir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jacques

    Amerika'dan alınan hiçbir cihaz TR garantili olamaz. Model no seçme gibi şansınız da yok. Sadece Avrupa ülkelerinden alınan cihazlar TR'de garantili ki onlar da 1 yıl garantilidir.

    Eskide kalma bir bilgi.
  • 6s için A1688
    6s+ için A1687 model kodlu cihazlar garantili.Diğer cihazlar garanti kapsamı dışında.
  • verdiğiniz numara verizon'a ait.

    he factory-unlocked models, which start at $649 for the iPhone 6s and $749 for the 6s Plus, are models A1633 and A1634. Why is that interesting? These are the units AT&T is selling, and they include an extra frequency band that only AT&T uses.

    The models sold by Sprint, T-Mobile, and Verizon are A1687 and A1688, which are otherwise identical to the AT&T units, but they do not include the AT&T-exclusive Band 30.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.