Şimdi Ara

AMD'nin en son sürücüleri Windows PC'leri çökertti (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
4.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • PikaTak kullanıcısına yanıt

    Vaycanına çok sinir bozucuymuş. Ben bu tarz hatalar yaşamadım ondan sordum. Kesinlikle binlerce lira vermesen bile ortaya bir ürün çıkartıyorsan bu sorunsuz çalışmalı. Sorun yaşadığın için adına üzüldüm kendimide şanslı hissettim açıkcası.

  • daadsy D kullanıcısına yanıt
    Bir de bende takıntı var, her şeyi en güncelde kullanırım. AMD o yönden hiç güven vermiyor. Ama kalıcı olmak istiyorlarsa yazılım konusunda kendini geliştirmeli. Bu şekilde istediği kadar f/p olsun millet x lira daha verir Nvidia alır sorunsuz kullanırım der.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PikaTak kullanıcısına yanıt

    Yani yıllardır şu yazılım mevzusuna bir çözüm bulamadı. iyileştirmeler yapıyorlarda yetersiz ne yazıkki. Nvidia da eşşeğin bir tarafına iyice su kaçırdı fiyatlarda yoksa su götürmez bir gerçek nvidia çokdaha stabil. Ne yazıkki fakirleştikçe fakirleşiyoruz o sebepten uygun olanına kayıyoruz... Bakalım insanların sesi dahaçok çıkıyor artık bu yazılım konusu ile ilgili. Umarım daha ağırlık verirler şu işe..

  • beyler yeni ekran kartı aldım 2. el gigabyte rx470 4g yonga seti amd radeon yaw sorun şu ki dota 2 yi full ayarlarda sorunsuz oynatıyor ama payday 2 yi açılışta kasmadan atıyor ayarlardan 640/480 yaptım halen aynı kasma ve aynı sekilde atıyor aranızdan bilen bilir serious sam first encouteri abimler ile oynicaktık oyunu full ayarlara çekiyorum onda dahi kasıyor lütfen acil yardım edin hiç bişey oynıyamıyorum!!

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.