Şimdi Ara

Amazon'un Bahar Fırsatları yarın başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Amazon'un Bahar Fırsatları yarın başlıyor
    Amazon'da çok sayıda ürününde avantajlı fiyatların sunulacağı Bahar Fırsatları, 11 Mart saat 12.00'de başlayacak. Kampanya 26 Mart saat 23.59'a kadar devam edecek.



    Bahar Fırsatları boyunca cep telefonundan giyime, bilgisayar bileşenlerinden mutfak ürünlerine, kitaplardan kişisel bakıma pek çok kategoride indirimli fiyatlar sunulacak. Bazı ürünlerde son günlerin en düşük fiyatı sunulacak.



    Ayrıca Bkz.Amazon Prime Gaming Mart 2024 oyunları: 8 oyun ücretsiz



    Uzun süreliğine geçerli indirimlerin yanı sıra her gün kısa süreliğine geçerli "Flaş Fırsatlar" olacak. Kampanyanın ilk gününde Apple Macbook Pro, iRobot robot süpürge, Columbia mont, Adidas ayakkabı, Nespresso kahve makinesi, Onvo TV ve Philips Hue Play'de Flaş Fırsat indirimi uygulanacak.



    Bahar Fırsatlarına 11 Mart saat 12.00'den itibaren aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz:



    Amazon Bahar Fırsatları



    Fiyat düşerse aradaki fark iade



    Prime üyeleri kampanya boyunca indirimlere ek olarak çeşitli ek avantajlardan faydalanabilecek. 11-26 Mart arasında satın aldığınız Prime’a özel fırsat ürünlerinin fiyatı 26 Mart’a kadar sizin aldığınız fiyatın altına inerse, aradaki fark Amazon hesabınıza iade edilecek.



    Prime ile Çok Al & Az Öde kampanyası kapsamındaki ürünlerde 500 TL ve üzeri alışverişe tüm indirimlere ek %10 indirim uygulanacak. Maximum Kart sahipleri 3 ay sonra peşin fiyatına 3 taksitle ödeme imkanından yararlanabilecek. Worldcard sahiplerine 200 TL’ye varan Worldpuan hediye edilecek.



    İndirimli ürünleri yakalamak için Sıcak Fırsatları takip edin!



    İndirimli ürünleri yakalamak için Sıcak Fırsatlar'daki şu konuları takip edebilirsiniz:





    DH Sıcak Fırsatlar resmi WhatsApp kanalımıza katılarak fırsatları anında yakalayabilirsiniz:



    DH Sıcak Fırsatlar WhatsApp Kanalı









  • Kargoları teslim edebiliyorlar mı bari?
    İyice senede bire düşürdüm siparişi amazondan...

  • Amazon önce AGT kurye ile çalışmayı bıraksın. Adamlar 10 gündür kargomu getirmedi en son "kargoyu götürdük ama müşteri kabul etmedi" deyip kafalarına göre iade etti.

  • Yahu nedir bu pro takındınız ,müşteri pro diye tutturmaz ise firma pro muro yapmaz siz kendi kendinizi kazıklıyorsunuz. 4k 120 fps nedemek biliyor musunuz? Rtx 4090 gibi bir ekran kartı demek o bile ful ayarlarda 120 fps de zorlanırken kaldıki 4k 60 fpa stabil olsun yeter 60 nerenize yetmiyor.kim saçmalıyor bu bilgileri.

  • Amazon.usa KDP'den satın alınan 20 kitabı Türkiye adresime 2 aydan beri teslim etmedi. Amazon.co.uk de hata olduğunu bunu da çözmek için ugrastiklatini(!)belirtiyorlar. Hem parasını alıyorlar hem de ürün teslim edilmiyor. Amazon toplumun gözünde yapılan yorumlara bakılırsa d....ile başlayan ve ı ile biten durumuna düştü. Allah kimseyi Amazon.usa den kitap alımı yaptirmasin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.