Şimdi Ara

Amazon.com.tr değişim yapmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, amazon.com.tr artık eskisi gibi tüketici odaklı olmayı bırakmış ve biz tüketicileri mağdur etmeye başlamış :)


    Olay şöyle; geçen sene amazon.com.tr üzerinden karaca marka bir bıçak seti almıştım 210 liraya. Bu set günden güne paslanmaya başladı ve kullanılamaz hale geldi. Ben de garanti kapsamında ürünü geçen hafta servisine gönderdim. Servis de ürüne değişim onayı verdi ve amazonun ürünü değiştirmesi gerektiğine dair bir belge verdi.


    Konuyu amazon'a aktardığımda amazon; "ürün stokta yok, değişim yapamayız para iadesi yaparız dedi." ben de; "ürün başka sitelerde 750₺ olmuş 210 lira iade mi olur?" şeklinde cevap verdim. Yani yeni ürün almak için 540 lira üstüne bedel ödemem gerekiyor. Diyorum ki ürünü muadili ile değiştirin sitenizde 500 lira olan satıcısı siz olduğunuz bir sürü karaca bıçak modeli var. Yok diyorlar yapamayız 210 liranızı alın susun.


    Garantisi bitmemiş, kullanılmaz hale gelmiş ürünümü mudaili ile değiştirmeyip 210 lira verelim susun demek adil değil, amazon artık tüketicilerini mağdur etmeye başlamış. Konuyu THH'ye aktardım benzer sorunlar yaşayıp gidermeyi başarmış olanlar var. Umarım ben de çözerim.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.