Şimdi Ara

AMAZON.CO.UK DAN TELEFON ALMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Merhaba sayın DonanımHaber üyeleri. Amazon.co.uk dan alışveriş yapmak istiyordum. Bu sırada İngiltere'ye giden bir arkadaşım istersem bana Amazon.co.uk üzerinden alışveriş yapmamı ve aldığım telefonu orada bulunan bir Amazon.co.uk mağazasına yönlendirmemi söyledi böylece o da ,o mağazadan ürünü alıp Türkiye'ye döndüğü zaman bana verebilecek.Ancak kafama takılan bazı sorular var , forumda biraz araştırdım ama kesin emin olmak için burada da sorayım diyorum.

    Soru1

    Telefon gümrükten geçerken ne gibi sorunlar çıkabilir? (Bazıları alınan ürünün fiyatı 1500tl den az ise ya da hediye paketindeyse ve yahut üzerinde hediye notu varsa sorun olmaz tarzı yorumlar yapmış . Ayrıca telefonu arkadaşım getireceği için ben gümrükte sorun olmaz diye düşünüyorum.)

    Soru2

    Aldığım telefonu Türkiye'de kullanabilmem için ne gibi şartlara lazım ? Ürünü almadan önce nelere dikkat etmem lazım. (Bazı ilanlarda "Unlocked" ya da "International Version" tarzında ibareler var , bunlar tam olarak ne ifade ediyor ? )

    Soru3

    Buradan bir ürün satın alıp orada bulunan amazon.co.uk anlaşmalı mağazalara bu ürünü yönlendirmek mümkün mü ? (Nasıl yapılır bulamadım.)

    Teşekkürler...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.