Şimdi Ara

Alper Potuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar yapmayın adam dogru dürüst oynatılmıyor kendini gösteremiyor 10 dakika 20 dakika kim ne yapabilirki
    Giray bulak fb de kadroya ilk yazacagım futbolcu alper diyor ve ekliyor topu ileriye en hızlı tasıyan futbolcu meziyetiyle...geçtik Girayı...fb ve gs fatih terim birbirini yediler alperi almak için ....Abdullah avcı milli takımda devamlı oynatıyordu bıraktırmasalardı devamı gelecekti...ersun alperi es es ten tanıyor bildiği futbolcu. Göndermeye calısan bence comolidir... Bence türkiyenin en iyi futbolcularından birisidir Alper Potuk.. eskişehirspor da kendini ispat etti...ki ....fatih terim ersun yanal abdullah avcı giray bulay rıza calımbay futboldan anlamıyor ama alperi begen meyenler anlıyor bence begenmeyenler futbldan uzak dursun yazık...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Alperin tekniği fena değil dediğiniz gibi süratli bir futbolcuda yalnız FB.de orta sahada oynadığı zaman çok verimli olamadı. Bir tek sol açıkta çizgide oynadığı bazı maçlarda iyi oynadı. Alper kafasını futbola vermiyor. Geçen senelerde ozandan beraber kızlarla gününü gün ettiler. Profesyonel olarak yaşamazsa alperden iyi bir futbolcu olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbolu unutmuş bilader izlemiyomusun
    Hazirlik maçlarini bunun 10 20 dakkayla alakasi yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence rehabilite işi teknik hoca ve profesyonellerin işi mental destek vermeleri lazım. Madem dunyanın parasını veriyoruz kullanalım Alperi yerine masraf yapacagımıza...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALOK A kullanıcısına yanıt
    Haklısın ALOK ..SOLDA ALPER iş yapar hemde garry nin yapacagı kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıllardır kendine doğru dürüst mevki bile edinememiş adamdan topçu çıkarmaya çalışıyorsunuz. sol kanat denendi olmadı, sağ kanat denendi olmadı, merkez os denendi olmadı, ofansif os denendi olmadı. en son aykut bundan forvet olur dedi olamadı.

    leş ötesi bir topçu ile 2022'ye kadar sözleşme imzaladılar bir de 2.2 milyondan euro'dan. ne diyebilirsin ki. alper'in yanı kerimcan'ın yanı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi We Will Dominate -- 30 Temmuz 2019; 0:43:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.