Şimdi Ara

Almanya vize kişisel durum Acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar eminim bir çok konu var böyle ama hızlı cevap almak istiyorum.Kız arkadaşım Almanya'da 2-3 senedir o geliyor ben bir türlü gidemedim.Bir kez red yedim ama isteği yapan kişi yeterli değildi.Şimdi gelelim soruma vize kesin değil biliyorum ama ihtimali nasıl yükseltirim ? Öğrenciyim 2 senelik okulda 5.senem ama sonuç olarak öğrenciliğim devam ediyor.Ailemin durumu iyi sayılır annemin adına iki ev var abimin bankada bir 10 bin TL'si ve 30 bin liraya yakın bir arabası var en azından bir aylığına gitmek istiyorum bilgili olanlardan yardım istiyorum.



  • Yardimci olabilecek bir kardeş yokmu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanya vize konusunda hassas davranan , sık eleyen bir ülke. Şansınızı bir kez daha eksik evraksız ve sağlam referans ile deneyebilirsiniz. Türkiye'de sigortalı bir işiniz yoksa , açık öğretim gibi okullarda okuyorsanız ; Almanya'nın vize vermesi zordur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Be Happy

    Almanya vize konusunda hassas davranan , sık eleyen bir ülke. Şansınızı bir kez daha eksik evraksız ve sağlam referans ile deneyebilirsiniz. Türkiye'de sigortalı bir işiniz yoksa , açık öğretim gibi okullarda okuyorsanız ; Almanya'nın vize vermesi zordur.

    Referans derken sponsor gibi mi demek istediniz ? Mersin unide orgun ogretimdeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizi davet edecek olan kişiden bahsettim. Ek olarak nişanlımı ya da kız arkadaşımı görmeye de gidiyorum demeyin . Gezmek ve görmek amaçlı hatta bir fuar ya da etkinlik gibi olaylarla gitmeye çalışın. Örneğin ; ilgili tarihlerde oraya gitmem gerekiyor gibi.. Bu taktik genel olarak işe yarar. Ama sürekli yazınca bunu okuyan görevlilerde artık kendilerini yeniliyor olabilirler. Vaktin varken şansını dene. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Be Happy

    Sizi davet edecek olan kişiden bahsettim. Ek olarak nişanlımı ya da kız arkadaşımı görmeye de gidiyorum demeyin . Gezmek ve görmek amaçlı hatta bir fuar ya da etkinlik gibi olaylarla gitmeye çalışın. Örneğin ; ilgili tarihlerde oraya gitmem gerekiyor gibi.. Bu taktik genel olarak işe yarar. Ama sürekli yazınca bunu okuyan görevlilerde artık kendilerini yeniliyor olabilirler. Vaktin varken şansını dene. :)

    Beni davet edecek biri yok yani ev kosulu aylik geliri istek yapmasi icin el verisli degil normal turist vizesi icin sansim nedir acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seni davet edecek birinin olup olmaması çok da önemli değil. Sadece kendinden emin ve ikna edici konuş , eksik belgen olmasın. Gezi amaçlı gidip döneceğine inandır.
  • Ailemin sahip oldugu seyleri gosterim dimi abimin annemin falan ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resitaL* -- 13 Temmuz 2013; 2:14:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle kendine güven ve rahat ol, mal varlığınız onların çok umursadığı bir şey değil.. Kendini net bir şekilde ifade et ve şu mesajı ver : Ben geldim, ülkenizde kalma gibi bir niyetim yok gezdikten sonra ülkenizden ayrılacağım. Orada herhangi bir tanıdığım akrabam yok. Ben gezmeyi seven biriyim. Türkiye'de iyi bir işim ve hatırı sayılır bir kariyerim ya da birikimim var.

    İşte bunu yaparsan ve geri kalan formalitelerde de eksiklik yoksa, Almanya'ya gidebilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Be Happy

    Öncelikle kendine güven ve rahat ol, mal varlığınız onların çok umursadığı bir şey değil.. Kendini net bir şekilde ifade et ve şu mesajı ver : Ben geldim, ülkenizde kalma gibi bir niyetim yok gezdikten sonra ülkenizden ayrılacağım. Orada herhangi bir tanıdığım akrabam yok. Ben gezmeyi seven biriyim. Türkiye'de iyi bir işim ve hatırı sayılır bir kariyerim ya da birikimim var.

    İşte bunu yaparsan ve geri kalan formalitelerde de eksiklik yoksa, Almanya'ya gidebilirsin.

    Cok tesekkur ediyorum ilgilendigin icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım gidebilirsin , resim göndermeyi ihmal etmek yok ama :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Be Happy

    Umarım gidebilirsin , resim göndermeyi ihmal etmek yok ama :)

    Denicem kismet :) gidersem pm bile atabilirim resimleri ve aslinda beni cezbeden Berlinin merkezine gitmek :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • italya , fransa ,yunanistan vizeyi ala daha kolay veriyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.