Şimdi Ara

alınık 12500-15500 araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • temiz (ufak tefek bel altı boyalar hariç)
    az yakan
    2. eli kolay satılan
    tercihen hatchback
    araba aranıyor.

    izmir-uşak-afyon-ankara

    pm le ulaşabilirsiniz...



  • Bursa 1.4 TDCİ FORD FİESTA var Komple boyalı 95binde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kellesh

    Bursa 1.4 TDCİ FORD FİESTA var Komple boyalı 95binde

    eyw hocam temiz bi araç arıyorum satarken zorluk yaşamak istemiyorum
  • Zorluk yaşayacağını sanmam Alırken onarım yapıldığı servisteki bilgilerine baktık.Sol çamurluktan aldığı hasardan dolayı çamurluk tamir yoluna gitmişler ama araba geldiğinde zaten satın aldığımız bayanda söylemişti mahallesinde arabasını çizmişler . valla detayını bilmiyorum önemsemedimde. O da aradan çıksın diye kaskodan komple boyatmışlar arabayı. Bayan Ziraat mühendisiydi Tarım il müdürlüğünde aldım işte bende .. Uzun yola flan gittim rahat keyifle biniyorum ama işte bi fırın işine giriştik nakit ihtiyaccı var.. Gerçi daha arabanın ilanını vermedim hiçbi siteye de . Pek satasım gelmedi daha . öyle görünce sana söyleyiverdim saygılar.
    Edit :
    Araba 2008 Model 2014 Şubata kadar muayene var . hakkatten nakit ihtiyacım olmasa satmam. 17 Bin TL Fiyat diyecektim açıkcası. yinede zaman ayırdığın için saol.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kellesh -- 1 Ocak 2013; 21:24:57 >
  • hocam sen arabanın geçmişini bildiğin için almışsın ama ben bilmiyorum yada benim satacağım adam geçmişini bilmediği için kimse inanmaz. biliyorsun artık yalan dolan gırla gidiyor ikinci el pazarında :( yoksa 2008 fiesta bu fiyata kaçırmazdım emin ol
  • quote:

    Orijinalden alıntı: glpyldrm

    hocam sen arabanın geçmişini bildiğin için almışsın ama ben bilmiyorum yada benim satacağım adam geçmişini bilmediği için kimse inanmaz. biliyorsun artık yalan dolan gırla gidiyor ikinci el pazarında :( yoksa 2008 fiesta bu fiyata kaçırmazdım emin ol

    Haklısın Bende Temiz R9 bakmaya başladım şimdiden .HAyırlısı olsun umarım Temiz bir araba buluırsunuz..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kellesh

    Zorluk yaşayacağını sanmam Alırken onarım yapıldığı servisteki bilgilerine baktık.Sol çamurluktan aldığı hasardan dolayı çamurluk tamir yoluna gitmişler ama araba geldiğinde zaten satın aldığımız bayanda söylemişti mahallesinde arabasını çizmişler . valla detayını bilmiyorum önemsemedimde. O da aradan çıksın diye kaskodan komple boyatmışlar arabayı. Bayan Ziraat mühendisiydi Tarım il müdürlüğünde aldım işte bende .. Uzun yola flan gittim rahat keyifle biniyorum ama işte bi fırın işine giriştik nakit ihtiyaccı var.. Gerçi daha arabanın ilanını vermedim hiçbi siteye de . Pek satasım gelmedi daha . öyle görünce sana söyleyiverdim saygılar.
    Edit :
    Araba 2008 Model 2014 Şubata kadar muayene var . hakkatten nakit ihtiyacım olmasa satmam. 17 Bin TL Fiyat diyecektim açıkcası. yinede zaman ayırdığın için saol.

    bir adet pm




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.