Şimdi Ara

Alan Wake 2 Türkçe Yama | Sixth Sense Çeviri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
8
Favori
7.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bir tane hakaret içermeyen mesajlar bile siliniyorsa adminlik çoluk çocuğa düşmüş ve ya birilerinin tanıdıkları admin olmuş diyebiliriz.

  • Elinize sağlık bekliyoruz

  • Dewilmacry. kullanıcısına yanıt

    Açıkçası mesajları gördüm, bence de mesajlarda herhangi bir sorun yoktu. Herhangi bir şikayet de etmedik, bu tarz karşıt görüşleri dert edecek olsak yukarıdaki arkadaşlara cevap verirdik zaten.

  • Ya yeminle her konuda tartışacak bir şey buluyor insanlar. Valla el çevirisi olsun, kaliteli olsun, hızlı olsun da kaç para istiyorsa hak eder. Oyunun yapımcısı değil diye verdiği emekten niye para istemesin kardeşim? Adamlar bizim milleti adam yerine koyup Türkçe dil eklemiyorsa bizde kendimiz yaparız. Çevirisine güvenmeyen veya bol bol vakti olan adam keyfine yapar veya makine çeviri yapar bedavaya paylaşır. Herkesin işi, gücü, ailesi var. Kendine, ailesine, işine gücüne ayıracağı vakti bu çeviriye ayırıyorsa bunun bir karşılığı da olmalı. Ha alırsın beğenmezsen yamasını başka bir çevirisini almazsın. Ota çöpe para saçarsınız ya sanki para mı 10tl ye ekmek alınmıyor adamların aldığı para uğraşılarına değmiyordur bile. Sonuçta bir vakit ayırıyorlarsa biraz da teşvik olsun diye para istiyorlar bence hakları kimse kusura bakmasın...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzayda Bir Nokta -- 29 Ekim 2023; 21:5:15 >
  • womba W kullanıcısına yanıt

    Kimin zoruna gittiyse o sildirmiştir mesajları, ben son yazılanları bile görmedim.

    Bazıları da özelden yazmış bana, ama tenezzül edip bakacak zamanım bile yok direk sildim mesajını, muhatap olmaya değmez çünkü.

    Neyse zaten kafanıza takmaya bile gerek yok bunları, yama konusunda kolay gelsin size merakla bekliyorum bende.

  • Kola gelsin :D

  • womba W kullanıcısına yanıt

    İşte anlayışlı kendini yetiştirmiş insan yorumu , bende bunu söylemek istedim zaten burası bir forum birisi konu açar herkes hakaret içermeden görüş belirtebilir ki forumun amacı da bu zaten. Neyse kim şikayet etti kim sildi bilemem ama birilerinin tanıdığı olduğu kesin. iyi forumlar

  • Remendy mail adresini bilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Remedy mail adresi değil arkadaşlar. Cimer'e şikayet edeceksiniz. Remedy bilmemne vb. firmalar uluslararı koldan buradaki kişilere nasıl ceza verdirsin.


    Cimer'e yapıştırın sitelerini. Yapın şikayetinizi. Aldıkları parayı fitil fitil çıkarırlar. Elalemin lisanslı dosyalarını editleyip para karşılığında dağıtarak para kazanmak hiçbir ülkede yasal değil. Eliniz değmişken anonymous dolandırıcılarını da bildirin cimer'e. Burada boşa millete laf anlatarak neyi değiştireceksiniz? Bomboş kuru gürültü tartışmalar nereye varacaksınız ya? Ağzınız değil eyleminizle iş yapın. Siz burada satış yapmanız yasal değil deyince bu adamlar "ha tamam o zaman pardon" mu diyecek? Bırakın bu işleri, yapıştırın şikayetinizi Cimer'e. İlgilensinler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 8 Kasım 2023; 17:19:55 >
  • parasını vererek aldığım oyunda türkçe dil desteği yoksa , kuru kuruya oynamaktansa hikayeyi tam olarak anlamamı sağlayacak çeviriyi yapan biri yada birileri var ise ve bunu ister ücretli ister ücretsiz her kim yapıyorsa tam destek veririm , kimse kusura bakmasın , ne kadar boş muhabbetler dönmüş burada , çeviriyi yapanlara satamazsın şikayet ederim vs vs diyenlere lafım o zaman ücretsiz de yapamazsınız , sizin deyiminizle oda suça girer ,

  • Dante kullanıcısına yanıt

    Şirket bir şey yapmadıktan sonra bir önemi yok istediğiniz kadar cimere şikayet edin, devlet bir şirketin tos/eula'sını ihlal ediyorsunuz diye niye ceza versin.

  • Indra128 I kullanıcısına yanıt
    1. Fikri mülkiyet ihlali

    2- Vergi kaçakçılığı

    :)


    Ben bildirdim. Gerisi sizlere kalmış. Nedeni nasılını geçin. Kanun dışı iş yapılıyor burada.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 9 Kasım 2023; 8:10:18 >
  • Dante kullanıcısına yanıt

    Ya bırakın bu işleri de hayattan zevk almaya bakın ya. Yapılan iş kanun dışı ise devlet denen bir mekanizma var ve gerekeni yapar, yapmadığına göre demek ki bir sıkıntı yok. Firmanın avukatı gibi davranmaktan vazgeçin niye bu kadar kraldan çok kralcısınız ya. Birilerini şikayet etmeye çok hevesliyseniz eğer ülke yönetimindeki kişileri şikayet edin. Saçma sapan ekonomik politikalar ile steamden türk lirası olarak uygun fiyatlara aldığımız oyunları artık dolar ile çok daha pahalıya alacağız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obasar84 -- 23 Kasım 2023; 16:4:49 >
  • Yukarıdaki arkadaş sıkıntılı gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.