Şimdi Ara

Al-sat açmazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu konu hakkında epeydir aklımı kurcalayan bir husus var beyler, malum araç fiyatları uçuyor, peki al satçı kardeşlerimiz. parayı nasıl döndürüyor? Örnek vereyim 1 milyon liramız var bu işe gözü kararttık gireceğiz. Ne satılıyor abi en çok ? B sınıfı otomatik. 1 polo 1 Clio 1 tane de Yaris aldık diyelim, ortalama 330ar bin TL. Bu arabaları 15 gün içinde ortalama 10ar bin TL karla sattık, masrafları saymıyorum. 1 milyon 30 bin liramız oldu. Asıl sorun burada başlıyor, aynı araçlardan almaya karar verirsek 1 milyon 30 bin lira yetmiyor. Sınıf değiştirip mesela 2 tane c sınıfı mı alınmalı? Yoksa dışardan para mı eklemeliyiz? Ya da sattığımız üç arabadaki 10 bin kâr çok mu az, bu işle uğraşsın uğraşmasın herkesin bir düşüncesi vardır?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Bir mal alırken kazanılır satarken değil. Al satçı araç alırken,

    Misal bir aracın piyasası 300 bin TL ise al sat yapan birisi 280 bin TL’den ya da daha düşük bir rakamdan alıp. Aracın eksiklerini tamamlayıp. Oto kuaför, aksesuar yapıp satar.

    Paranın değerini korumak istiyorsan al sat yap. Bakma buradaki, cebinde parası olmayanlara,
  • Bir mal alırken kazanılır satarken değil. Al satçı araç alırken,

    Misal bir aracın piyasası 300 bin TL ise al sat yapan birisi 280 bin TL’den ya da daha düşük bir rakamdan alıp. Aracın eksiklerini tamamlayıp. Oto kuaför, aksesuar yapıp satar.

    Paranın değerini korumak istiyorsan al sat yap. Bakma buradaki, cebinde parası olmayanlara,

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sürekli al-sat çevirenlerde aracı uygun bulmak, sıkı takip etmek gerekiyor. Zaman içinde aracını nakite çevirmek isteyenler kendiliğinden araç getiriyor bazen. Şu dönem için yeni model hızlı dönenleri piyasasından almakta kazandırabiliyor. Egea sıfır easy geçen ay 300 idi şimdi 330.


    Bir de al-kullan-sat yapanlar var (başka işi olup ekstra kar amacı olanlar), bunlar prim yapan araç denk gelince alıyor, aracı hususi aracı olarak kullanıyor, iyi para veren denk gelince satıyor.

  • Arkadaş esnaf, al sat işi yapıyor


    İstanbul'un dökük arabalarını galerilerden kredi kartına taksitle alıyor


    Plakayı değiştirip, anadolunun çobanlarına peşin fiyatına satıyor.


    söylediğine göre çok kazanmıyormuş ama taksitle aldığı için eline nakit geçiyormuş

  • Şu dönem ll-sat yapmak kadar boş bir iş yok. Bugün sattığın arabayı 15 gün sonra aynı fiyata alamıyorsun kârla satsan ne yazar.

    Tanıdığım büyük bir galerici abim var adamın geçen dediği cümle şu "2 sene önceki elimdeki arabaları tutsaydım şuan çok daha kârlıydım" hem zarar ettim hemde o kadar ticaret yapacağım diye kafa yordum diyor açıkçası.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300k arabada 10k kar çok az, en az 20-25 olması lazım bence.

  • Alırken kazanılır satarken değil. Problemli araba alınır eksik gedik yapılır. Kuaför pasta cila vs süslenir piyasa fiyatları ile satılır.

    Bir bu işte motor kaporta elektrik dükkanları kuaför vs kankan olacak.

    Tüm gün ilan takip ederek yeri gelince ülke içinde dolaşarak alacaksınız.

    Ağzınız iyi laf yapacak biraz da karanlık çevreniz olacak.

    Piyasayı koklayacaksınız. Temiz uzun süreli sahibinden araçlar bulup gerekli masrafları yapıp piyasa fiyatları ile satacak.

    O işler göründüğü kadar kolay değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al- Sat bi 6 ay daha yaparlar, havalar soğuyunca ve seçim mitingleri başlayınca piyasada yaprak kımıldamaz, yatırımlar durur, herkes peşin paraya döner, kim seçimi kazanacak telaşı başlar!

    6 lı masa kazanırsa, ev, araba, dolar kuru, kiralar, hepsi lambur lumbur yıkılır, dolar 12, euro 14 e düşerse, vergiler de makul seviyeye çekilirse, bu yapılan rant kârları tatlı bir hatıra olarak torunlara anlatılır, herşeyin fiyatı %30-40-50 düşer, yeni Golf 350 bin, Egea 160 binlere alıcı bulur:))) YTD

    Bunlar olmayacak işler değil, dolar bir gecede 18 liradan, 13 liraya düştü, unutmayın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dolar er ya da geç düşecek. Bugun olmazsa yarın. Birilerinin elinde fena patlayacak bu işler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu kım 10 bin tl için 300 bin riske eder ki . yanı aylığı 10 bin tl olan bir adam 10 bin tl için 1 ayını feda eder. gidip de 33 aylık gelirini riske etmez.

  • Alırken kelepir araç bulamadığın sürece şu piyasada al-sat'ın hiçbir mantığı yok. Satmadan elinde tutup bekletsen çok daha fazla kazanıyorsun zaten.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.