Şimdi Ara

AKTİF SUBWOOFERLAR (241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.848
Cevap
59
Favori
224.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SVS nin hiçbir modeli beni ikna edemedi nedense. Bir kaç kere gidip Maviye dinledim.

    13 Ultrayı satarsanız JL E/F serilerini tavsiye ederim.

  • Benim 2019 başında aldığım iki Klipsch R150 SW'den biri bozuldu. Sabah kalktığımda ritmik olarak bas sesi verdiğini duydum, iki saniyede bir gibi. AVR bağlantısını çıkartıp sadece elektriğe bağladım yine aynı ritmik ses vermeye devam etti.


    Bir ara servisine götüreceğim, ağır olduğu için hemen alıp gitmek de kolay değil.

  • DoğukanBlack D kullanıcısına yanıt

    Benim değil. Bir tanıdık sordu.

  • aticus3 kullanıcısına yanıt
    Hocam magnat thx ultra sub300 dinlediniz mi?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • live2lift kullanıcısına yanıt

    Sanırım linkte sıkıntı olmuş. asagiya tekrar bırakıyorum.


     AKTİF SUBWOOFERLAREv Adamı İş İnsanıyoutube
    Türkiye’de olmayan XTZ 12.17 Edge model subwooferi testi. 12 inchlik portlu bu subwoofer fiyat/performans kriter alındığında en iyilerden sayılıyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=x4xcQMhFUYo&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 3 yıl önce aldığım iki R-115sw subwooferdan biri bozulmuştu, servise yolladım ve tamir edildi. Daha doğrusu elektronik aksamı komple değişti, gelen modüle baktım SPL-150 modeli yazıyordu. Demek ki iki model arasında sadece anfi modifikasyonu olmuş. Şimdi bir R-115w, bir de SPL-150 kullanmaya başladım.  AKTİF SUBWOOFERLAR 

    Gerçi ses de bir fark olacağını düşünmüyorum.


    Bendeki sub.

     AKTİF SUBWOOFERLAR

    Gelen modül.


     AKTİF SUBWOOFERLAR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asukrumercan -- 25 Nisan 2022; 19:14:32 >




  • Internet yorumlarını okuyunca Klipsch R-115 de anfideki dızayn problemi sebebi ile rezistans yanıyormuş. Yeni SPL-150 de bunun yerini değiştirdiler diye yorumlar var.

    Ben sub'ları aldığımdan beri, 3 yıldır sürekli 'on' da tutuyorum, zaten genelde de böyle yapanların R-115'leri 3 yılda bozuluyormuş.


    Ben şimdi diğer sub'ın da bozulmasını bekliyorum. O da bu aylarda bozulur büyük ihtimal. Böylece onunda anfisini SPL-150 ile değiştirirler.

  • DoğukanBlack D kullanıcısına yanıt

    Hayır dinlemedim.

    Jamo,Velodyne,Golden Ear ve Jl kullandım.

    Mekan müsaitse Velodayn en iyilerden biri.

    Jl zaten her ortamda işi bitiriyor.

  • asukrumercan A kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun Şükrü bey. Bu elektroniklerin kronik sorunlarına denk geldiniz mi uğraştırı. Siz yine de çabuk çözmüşsünüz işi.

  • aticus3 kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim, Arabistan'da tamir diye bir kavram pek yok, ya değiştiriyorlar veya artık üretimde değil, yedek parçasını ana firma tedarik etmiyor diyorlar. Bu sebeple 2008'de aldığım Jamo D7 Sublar artık sehpa görevindeler. Klipsch de şansım yaver gitti, yeni modelin parçası tam uydu sorun çıkmadı. Gerçi parasını da aldılar, ilk alış fiyatının %60'ı kadar parça değişim ücreti verdim.  AKTİF SUBWOOFERLAR  AKTİF SUBWOOFERLAR 

  • asukrumercan A kullanıcısına yanıt

    Diğer sub da bozuldu beklendiği gibi. Şimdi onu da orijinal kutusuna koyup yollamam gerekiyor. Bozulması tamam da bu kutulama ve arabaya taşıma işlemi beni en çok bozuyor.  AKTİF SUBWOOFERLAR 


    Bir de bu ne dandik marka ve subwoofer böyle, 3 yıllık ömrü olan ürün üretmişler. Madem böyle bir sorun var marka imajını korumak için bu ürünleri geri çağırmalı veya ürün servise gittiğinde ücretsiz tamir/değişim yapmalıydı. Şimdi yine türk parası ile 6000 lira tamir ücreti çıkacak. Gerçi Türk parası yine 90'lı yıllar gibi bol sıfırlı olmaya bağladığından insanın gözüne daha çok gözüküyor.  AKTİF SUBWOOFERLAR 





  • Ooo... Sub lar bu yaz sıcağında size iş çıkardı desenize....

    Ülkemiz bildiğiniz gibi işte.... AKTİF SUBWOOFERLAR 

  • asukrumercan A kullanıcısına yanıt

    sürekli onda bırakmak elektrik faturasını ve subın ömrünü etkilemez mi

  • live2lift kullanıcısına yanıt

    Elektrik faturasını muhtemelen etkiliyordur çünkü bazan burada kum fırtınalarından dolayı hatlarda kısa süreli de olsa sorun çıktığında iki sub'ı da komple kapatınca UPS daha uzun iş görüyor. Elektrik faturasını çalıştığım hastane ödediği için ne kadar etkiliyor bilmiyorum doğrusu.


    Ömrünü de etkiler herhalde ama önceki Jamo D7'ler de sürekli 'on' modu yoktu sadece standby modu vardı, sublar devreye girene kadar sesi bir seviyeye açmak gerekiyordu veya bir şekilde devreye girmesi gecikiyordu, o da hoş olmuyordu. Klipsch'ler daha erken devreye girmelerine rağmen ben sürekli 'on' da tutmayı tercih ediyorum.

  • İkinci sub da yapıldı geldi. Ona da SPL 150 modelinin anfisini takmışlar. Kasada R-115SW yazıyor, arka metal kapakta SPL 150 yazıyor. Bakalım bunlar ne kadar idare edecekler.


     AKTİF SUBWOOFERLAR
  • Svs 2k serisi cihaz satmayı düşünen varsa iletişime geçebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar İndiana line basso 850 subwoofer kullanıyorum. Bir anda çalışmamaya başladı, elektrik geliyor ama bas vurmuyor, çok çok cılız bir bass hissediyorum elimi koyunca. Tamir olur mu, sorun nedir fikri olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asukrumercan A kullanıcısına yanıt

    bazı sublarda "always on" mod yok ve kısık seste devreye girmesi mümkün olmuyor, çok sinir bozucu, böyle bir sub kesinlikle almam, sub ın ömrünün uzun olması içinde her kullanım sonunda stand by a almayı tercih ederim

  • live2lift kullanıcısına yanıt

    Aynen, önceki sub'lar öyleydi, devreye girene kadar insanın keyfi kaçıyordu. Klipsch'lerden bu yüzden bozulsalar da çok memnunum.

  • asukrumercan A kullanıcısına yanıt
    Klipsch sublar çok çabuk devreye giriyor ama ben kullandığım yıllar boyunca filmden sonra hemen off duruma getiriyordum. Bence sürekli elektrikte tutmak zarar verebilir, sonuçta inwall hoparlör değil.
    Kalkar kapatır tekrar açarım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.