Şimdi Ara

Akışmetreyi İptal Etmek? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
2
Favori
80.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jimhendrix

    Bu parca maf sensörü diye de geciyor. Lpg sensörlerde sıkıntı yaratabiliyor özellikle de opel gibi lpg sevmeyen arabalarda
    Orjinal takınca 4 5 sene bozulmayacağı garantisi varsa orjinal takarsan hem kafan rahat olur hem de yakıt ve çekiş kendine gelir. Isi bilen bi yere sormak lazım iyi bi vw servisine

    Orjinali çok pahalı kardeş. 13-14 bin TL'lik arabaya 1700 TL'lik bir parça almak ne kadar mantıklı? :)
  • 98 1.8t passatım var. çekişte sorun vardı. çekmiyordu araç. usta hava akışmetre de sorun var dedi. iptal etti. araç düzeldi. sıkıntı çıkarmaz ama uzun vadede turboya zararı olur taktır dedi. yakın zamanda parçayı temin edip taktıracağım.
  • kolay gelsin arkadaşlar 1 haftadır bi sorunumuz var kimse çare bulamadı araçımız w211 e240 benzın/lpg araçta ilk çaliştirma benzindeyken alıp verme sarsıntı devirde düzensizlik oluşuyor lpgye geçinçe sorun ortadan kalkıyor bugün hava akışmetrenin söketini çıkarınca araç tek marşta çalışmaya başladı fişi tekrar taktım sorun devam etti fişi çıkarınça sorun ortadan kalkıyor orjınal hava akışmetre aldım taktım sorun yıne aynı çözümü nedir acaba yardımcı olurmusunuz ?
  • Nihat2727 N kullanıcısına yanıt
    Diğer sensörlerde sorun olabilir. Maf sensörünü çektiğinizde diğer sensörlerde devre dışı kalacağını düşünüyorum. Araç beyindeki programlanmış yakıt haritasına göre çalışmaya başlıyor. Map sensörünü de degistirebilirsiniz. Başka sensör varsa onlara da bir bakin. En güzeli arıza tespit cihaziyla hata kodu var mı veya sensör değerlerini kontrol etmek kesin çözüm olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.