Şimdi Ara

Akıl Lazım (VUR KAÇ OLAYI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar ; KASKOM YOK . 3 gün önce şeridimde ilerlerken aracın birisi aracıma çarpıp kaçtı. Fotoğraf ve plaka bilgisi edinebildik . Trafik çağırdık alkolsuz oldugum tespit edildi polis fotoğraf çekti tutanak tuttu ve gitti.


    Ertesi gün karakola giderek bilgileri paylaştım ifademi verdim karsı taraf aranıldı ama açan olmadı.


    1.Şimdi avukat faturalandır dava bitince ödemek zorundalar diyor ama anlamadığım faturanın şişirme olup olmadığını nasıl anlıyorlar yani ben normal bile yaptırsam bu yüksek biz düşüğe yaptırırdık diyip itiraz eden çıkar mı ?(Faturaya itiraz edemezlermiş)


    2. polis tutanağında karşı tarafın sigorta poliçesi tam olarak görünüyor ama kimse dosya açmak istemiyor tek taraflı dosya açtıramıyormuyum illaki karşılıklı imzali kaza tespit tutanağımı olmak zorunda ?


    Bir kaç yere gösterdim tahmini masrafım 12Bin tl Kadar




  • Birkaç yerdeb kaşeli imzalı fiyat teklifi alın ve bu teklifler yüksek olsun mümkünse. Daha ucuza yaptırabilirdim diyemez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servis yada iyi bir ustaya gidin hangisine yaptıracaksınız eğer size listeyi hazırlayıp versin. Bu listeyle arkadaşında dediği gibi teklif alıp proforma fatura edinin kendinize. Arada absürt fark yoksa eğer siz aracı istediğiniz yerde yaptırın karşı tarafa rücu edin.
    Başıma böyle bir olay gelmişti yolda ilerlerken bi araç geldi çarpıp kaçtı. Peşinden gidip yakaladım ve polis geldi karşı tarafta alkol çıktı. Şikayetçi oldum ve gidip bi firmadan 5 liralık proforma fatura aldım. Uzlaşmada anlaştık. Sonrasında gidip dışarda 3 liraya yaptırdım. 2 lirayıda değer düşümüne saydım. Rakamlar temsili..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senged kullanıcısına yanıt

    Cok mantikli cok tesekkur ederim.

    Karsi taraf uzlasmaz ise ne oluyor peki %100 hakli cikicam ama bana parami kim odicek mahkeme bitince ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nzm_turkey kullanıcısına yanıt

    Ara bulucu aslında dava açılmadan yapılan prosedür. Uzlaşma sağlanmazsa eğer mahmekeye gider iş ve dava görülür. Duruma göre 6 ay - 2 sene sürer diye düşünüyorum en iyi şartlarda. Paranızı yasal faiziyle birlikte ve avukatlık ücretleriyle alırsınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşallah buna gerek kalmaz ve exper dosyayı onaylar

  • @Paramedik 112 en doğrusunu soylemiş.

    faturayı detaylandırın. yanı yapılan her işlem detaylıca yer alsın. boylece faturaya itiraz ederse de bilirkişi tayin edilir, bilirkişi alır eline sizin faturayı 3-5 yerden fiyat teklifi alır aşağı yukarı aynı tutarları gorurse zaten fatura itirazını reddeder.

  • bana dava açacaksın dediler. aracı yaptırmayacaksın dediler. bilirkişi gelicek araca bakacakmış. sonra ondan tahsil edilince araç yapılacakmış.

    bana adam vurdu gitti.sigortası da yokmuş.  polis yaralanmalı değilse gelmeyiz dedi.  karakoldaki panodaki yazıyı gösterdi. yer istanbul.

    ALLah a havale ettim. ahirette alıcam tabi inanıyorlarsa.

        





  • nzm_turkey kullanıcısına yanıt

    Mahkeme müracatında davalı satırında kimin adı yazıyorsa o ödeyecek


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.