Şimdi Ara

Akademik Mecmua | Online Bir Dergi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Akademik Mecmua | Online Bir Dergi

    Akademi dünyasının bilim ile sınırlı olmadığı ve birçok alanı içine aldığı günümüzde artık toplumun bu tür konularda bilgilendirilmesi kaçınılmaz hale gelmiştir. Bilim, sanayi ve teknolojinin iç içe bir konsensüs oluşturduğu ve yeni dinamikleri ortaya çıkardığı bu dönemde ilgili akademik alanlara yönelik haber, soru, ilan, öneri ve tartışmaların da tek bir platformda toplanması İnternet kullanıcılarının bilgi alması ve paylaşması bakımından oldukça önemlidir. Bu doğrultuda bir çizgi yakalayan [link=https://www.akademikmecmua.com Akademik Mecmua [/link] adlı sitemiz her gün yeni haberler ve ilanları sanal ortamlara taşımaktadır. 2015 yılında yayına başlayan platformumuz yayın hayatının ilk gününden günümüze kadar geçen süre içerisinde yurt içi ve yurt dışı yüksek lisans ve doktora hakkında akademik bilgi ve paylaşımları yapmaktadır. Ayrıca eğitim alanında bilgi ve tecrübe paylaşımı da yapan online dergi günlük olarak teknoloji ve farklı kategorilerde de yazılar paylaşmaktadır.
    Akademik Mecmua | Online Bir Dergi

    YDS, YÖKDİL, E-YDS, TOEFL, TOEFL-IBT, PTE, GRE, GMAT, ALES, KPSS, Formasyon, Lisansüstü ilanlar, Akademik kadro ilanları vb. sınavlar hakkında alandaki birçok eğitim sitesine nazaran daha fazla bilgi ve dokümantasyon hizmeti vermektedir. Sitemiz yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir kurum, kuruluş veya örgüt ile bağlantılı değildir. Bu sitenin temel amacı bilgiyi paylaşmaktır.

    Doğru haber, güvenilir kaynaklardan öğrenilir. Bizim de kaynaklarımız ve tecrübelerimizden elde ettiğimiz bilgileri sizlerle paylaşmak adına oldukça geniş bir kategorik bilgi ağı sunuyoruz. Akademik bilgiler, yüksek lisans ve doktora ilanları, akademik sınavlar, burslar, açık öğretim ve ösym sınavları, YÖK duyuruları vb birçok alanda bilgi ve ilanları sizlerle paylaşıyoruz. Sitemizde yer alan Bir Dergi Forum sayfamızda sizin için güz ve bahar dönemi yüksek lisans ve doktora programları, akademik kadro ilanları, açık öğretim sınavları, AÖF çıkmış soruları, formasyon duyuruları gibi güncel bilgileri paylaşmaktayız.Akademik Mecmua | Online Bir DergiAkademik Mecmua | Online Bir Dergi







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.