Şimdi Ara

Aile hekimim hastahaneye sevk etti ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba bugün yoklama başvurumu yapıp aile hekimine muayeneye gittim fakat daha 2 hafta önce kalbimdeki bir sıkıntıdan ötürü kardiyoloji doktoruna gitmiştim, o doktor da EKG nin normal gözükmediğini genetik bir hastalık olabileceğini söyledi efor testi yapılmasını istemişti fakat onun randevusunu 1 ay sonraya vermişlerdi. Bugün aile hekimim kardiyoloji için sevk istediğimi söyleyince umursamadan başka bir uzuv bozukluğu için ortopediye sevk etti. Yarın sevk edildiğim hastahanede kalp için de test talep edebilir miyim? En azından kalp açısından sağlıklı olduğumu öğrenmem gerek.




  • Arkadaşlar sevk edildiğiniz polikliniklerde sadece tedavi oluyorsunuz başka bir poliklinikte asla muayene olamıyorsunuz.



    Başka bir soru sormak istiyorum bilgililer varsa. Ben yoklama işlemlerimden önce kalp rahatsızlığımdan dolayı testler için randevu tarihi almıştım. Bu testlerde sonuçlar elverişsiz veya engel çıkarsa, tercih yaptıktan sonra askerlik şubeye gidip tekrar sevk isteme veya yoklama durumumu değiştirme yapabilir miyim?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.