Şimdi Ara

ağrılı kızarıklık,akne,inatçı sivilce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar herkese konu açma amacım tamamen bilgi paylaşımı ve birilerine fayda sağlama isteğidir.
    bahsedeceğim durum ''kafada folikulit ve kıl kökü iltihabı'' adlı konuda geçiyor. fakat o başlık genel olarak kafada olan oluşumları ele aldıgı için ayrı bi konu açma ihtiyacı hissettim belki muzdarip arkadaşlarımıza yardımım olur.

    benim ağız çevremde ve çenemde bir süre önce ağrılı,sancılı kızarıklıklar,içi akne (beyaz irin gibi bi madde) dolu kabarcıklar vardı. bu kızarıklıkların bazılarının içi dolu oluyodu. bazıları ise sadece kızarıklık (sivilce gibi) şeklindeydi ve dokununca çok sancıyordu. (çeken bilir böyle ince ince bir sızı)

    bahsettiğim konuda bi arkadaş paylaşmıştı denedim ve 1 haftada geçirdi.. kaç sene çekmiştim kullanmadıgım ilaç gitmediğim cildiye kalmamıştı ve sonuç mucizeydi. şimdi bir süre işsiz kaldım bitakım sıkıntılar yaşadım ve bir süre sonra bu dert geri geldi. hemen aklıma eskiden uyguladıgım yöntem geldi. 1 hafta uyguladım ve sonuç yine mükemmel...

    ---Protex yada Activex KALIP antibakteriyel sabun. (sıvı olmayacak kesinlikle kalıp olacak. ben protex kullanıyorum çok memnunum.)
    ---Cleocin-T akne ilacı. (bilen bilir illaki kullanmışlardır çok sık yazılan bir ilaç)

    yüzünüzü ılık su ile iyice ıslatın sorunlu bölgeye önce protex kalıbı daireler çizerek iyice uygulayın. bolca köpürsün iyice yedirin kalıbı gezdirin bölgenin üstünde. çok fazla bastırmayın iyice dediysem.. sonra 5-6 dk bekleyin. ılık su ile durulayın.
    gelelim Cleocin-T ye. onuda yıkayıp duruladıgınız sorunlu bölgeye prospektüsündeki şekilde uygulayın.

    dediğim gibi benim yüzüm çok şiddetliydi 1 hafta sabah-akşam yaptım. sonuç mucize oldu tertemiz pırıl pırıl oldu cildim.

    DİKKAT: Yalnızca bilgi paylaşımı olarak veriyorum. hiçbir sorumluluk bana ait değildir. ürünlerin etkisi kişiden kişiye değişebilir.
    Ben yaptım fayda gördüm dilerim bunu çeken bütün insanlar şifa bulsun. ben öğrendiğimde denemekten ne çıkar dedim yaptım oldu..

    ne kadar insana ulaşır ve şifa görür okadar mutlu oluruz. sonuçta atla deve değil 3-5 kuruşluk ürünler.
    saygılar. geçmiş olsun dileklerimle...

    evet 2013 teki konudan tavsiye eden arkadaşı buldum kendisi eurowision nickli arkadaş. Allah ondan razı olsun okadar zaman sonra yine yaşadım aynı problemi ve yine aynı yöntemle kurtuldum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirenia -- 20 Ekim 2015; 0:33:28 >







  • Rica ederim amin Allah sizden de razı olsun inşallah. Herkese çok geçmiş olsun Allah başka dert vermesin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.