Şimdi Ara

Age of Empires IV Bu Sonbaharda Türkçe Dil Desteğiyle PC için Çıkacak (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben oyunu beğendim merakla bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynanış fragmanını izledim. Grafik ve animasyonlar gerçekten rezalet durumda. Şaka mı bu? Facebook'ta çıkan sahte oyun reklamlarına benziyor. Bu oyun 2021 yılında PC için çıkacak. Üstelik efsane AoE serisinin yeni oyunu olacak. İnanamıyorum yani.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Abi şaka mı yapıyorsunuz? Bu bayaa mobil oyun. Hiç PC oyunu gibi durmuyor. Neyini beğendiniz bunun?
  • Yaş 33, bilgisayar oyunlarıyla tanışma 1995. Oyundan anlamıyor, hayatında RTS görmemiş vb. kelimeler duyarsam üzerim (:


    Oyunda gördüğüm en büyük ve en ciddi problem atmosfer. Aşırı kötü, yavan, boş, artık ne derseniz işte. Atmosfer hiç olmamış. Birim çeşitliliği kısıtlı, uygarlıklar kısıtlı, kaplamalar çok çok kötü. Strateji oyununu grafik ile yargılayamazsın diyenler olmuş. Haklıdır. Ancak grafik başka, atmosfer başka. Sapla samanı ayırmayı bilin. Sene 2021 ve hala animasyon hatalarıyla dolu bir fragman, o süvari birlik animasyonları nedir abi, ayıptır. Bir efsaneye hayat vereceksiniz lan bu mu elinizden gelen? Kötü olacağı ve sınıfta kalacağı ilk dakikadan belli olan bir oyun, keşke yapmasaydınız da anılarımızda dünyanın en iyi RTS serisi olarak kalsaydı...


    Ben bu denli büyük hayal kırıklığını bir Commandos: Destination Berlin'de yaşamıştım, belli ki bir de AoE IV' de yaşayacağım.


    Kotaramayacaksanız girmeyin hocam bu işlere, bak Gabe nasıl akıllı, biliyor beklentiyi karşılayamacağını, yapmıyor Half-Life 3'ü...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 13 Nisan 2021; 3:41:10 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Helal olsun Microsofta artık onlar da Türkçe desteği ekliyor


    Zaten Forza Horizon 4'den beri destekliyorlar ama her oyunlarında yok o şekilde söz vermelerine rağmen. (Battletoads ve Microsoft Flight Simulator gibi)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.