Şimdi Ara

Aee s60+ Aksiyon Kamerası Harici Mikrofon ve Işıklandırma Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • youtube da ders anlatım videoları çekeceğim,aldığım kamera AEE S60+ aksiyon kamerası olup evde birkaç kez çekim yaptım. çekim sonrası sesin az olduğunu ve ışıklandırmanın iyi olmadığını ve kağıda gölgemin düştüğünü gördüm. 1080p video çektim boyut çok büyük oldu 45 dk lık video 4,5 gb oldu,boyutu 177 mb a küçülttüm formatfactory programıyla,tabi görüntü kalitesi düştü :)

    1-ışıklandırma konusunda ne önerirsiniz? acaba ışıklandırma gölge sorununu çözer mi? (en çok 150 tl civarı olabilir)

    2-sesim videolarda az çıkıyor,aee s60+ da stereo girişi yok, micro usb den harici mikrofon girişi oluyormuş.buna uygun hangi marka ve model harici mikrofon önerirsiniz?(en çok 150 tl civarı olabilir)

    3-harici mikrofonu video kameraya bağlayınca çekim bitince ayrıca ses ve görüntü birleştirmeye gerek kalıyor mu?
    (kamera kendisi birleştiriyordur diye tahmin ediyorum ama emin olmak için soruyorum)







  • öncelikle alman gereken mikrofon bu
    http://macrofoto.com.tr/outdoor-kamera-aksesuarlari/4056-aee-t45-microphone-harici-mikrofon-6951043242961.html
    harici mikfofonu takıp aktif edince kameranın içindeki dahili mikrofon devre dışı kalır ve bu mikrofondan sesi alıp videoya ekler. yani senin ses birleştirmene gerek kalmaz.
    ışıklandırma konusuna gelirsek bunun için bir video hazırladım demen ayaküstü hem sana hem başkalarına rehber video olur.
    kanalıma abone olmayı unutmayın




  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim, matematikle ilgili ders anlatım videoları çekeceğim,ışık ve ses olayını halledemediğim için başlayamadım tam olarak:) inşallah önerdiğin mikrofon sorunu çözer,bir de ışık olayını halledersem seri şekilde videoları çekip yükleyeceğim,kanal adresim aşağıda,çektiğim bir video var bakıp da gördüğün başka bir eksiklik varsa söyleyebilir misin,o arada abone de olabilirsin :)
    https://www.youtube.com/channel/UCWv50CHcZRE70EeqR5T6iRQ
  • airstrike38 A kullanıcısına yanıt
    sağlı sollu veyahut tepeden aşağı bakacak şekilde ışık koyarsan gölgelenme olmaz.

    bu ders anlatmanın ikinci bir yöntemi daha var. kalemli tapletler varla onlardan alıp ekrana kalemle yazarsın problemleri çözersin. görüntüsünü çeken programlarla ekranın görüntüsünü video olarak çekersen ne gölge ne de ses problemin olur. ceptelefonu mikrofonlu kulaklıklar çok süper ses alabiliyor.
  • Senkron ve sürekli birleştirmeye ayıracağınız değerli zamanınızı 2 liraya jack soketi 10 lira da elektronikçiye lehim ücreti vererekhttps://www.youtube.com/watch?v=L7TMqWecTHc bu bağlantıdaki gibi birkaç günlük emekle birkaç dolarlık aliexpress ten de mikrofon alarak 20 -30 liraya fıstık gibi bir cihaza dönüştürebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.