Şimdi Ara

Acill yardım Wifi Sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    2 hafat önce laptopa Win 7 ultimate 32 bit yüklettim.Daha sonra kablosuz ağdan herzaman kullandığım ağa bağlandım.Buraya kadar skıntı yok ama 2 dk da bir hat sınırlı erişime düşüyor.Bağlantı kes , bağlan işlemi yaptıktan sonra tekrar düzelip devam ediyor.Bu nedenle de internette bir işimi göremiyorum durmadan bununla uğraşmam gerekiyor.Aynı hatta yanımda arkadaşım bağlıyor bilgisayarını onda hiçbir sıkıntı olmuyor.yani modem ve bağlantıda bir skıntı yok.Ben Win7 yükletmeden önce bende de bir skıntı olmuyordu. Kablodan bağlandğımda aynı modeme internette hiçbir sıkıntı yaşanmıyor. Çok araştırdım sebebini ama hiçbir yerde bulamadım.

    Yardım ederseniz gerçekten çok mutlu olurum.

    Teşekkürler



  • Lütfen bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardm etsnn... Çok zor bi durumdaymm
  • Kullandığınız Modeme Rest Atın . sonra senin wirelles Driverini indir bbendede böle var ama sorunu böle çözdüm .
  • walla dediğini yaptım ama hala aynı. driver i kaldırdım bilgisayardan sonra tekrar yükledim güncelleştirdim ama hiçbir fayda etmiyor.sorun nedir anlamadm ne yaptıysam olmadı... felaket zor durumda kaldım. işimin en yoğun olduğu zaman da böle bir sorunla karşılaşmakk.... Başka bir düşünsi olan varsa lütfen yardım etsin

    Teşekkürler
  • Modeminize yazilim guncellemesi yapin
  • Tamam ama evde 3 arkadaş kalıyoruz.diğer 2 si hiç problem olmadan giriyor nete hiçbir skıntı çıkmıyor ? Kabloyla bağlandığımda tıkır tıkır çalışıyor.Sence hala modemin sürümünü güncelleştirmelimiym ?
  • Firmware updete sorunuzu kesin olarak cozer demem dogru olmaz.
    Son olarak wifi adptorlerinizin surucleri win7 icin optimize edilmediginden verim alamiyor olabilirsiniz.ve bu duruma karsi elden birsey gelmez...
  • hımm evet son söylediğinin olma ihtimali çok fazla. Çünkü ev arkadaşlarımın birisi W7 Diğeri Vista kullanıyor ve bu konuda hiçbir skıntı yaşamıyorlar. Bilgisayarla ilgili bir skıntı olma ihtimali olabilir. Eski bir bilgisayar değil Samsung R520. daha 2 yıllık bilgisayar. sürücünün W7 ye optimize olmaması yüksek ihtimalmidir bilmiyorm ama başka bir şey gibi de durmuyor.Çnkü bildiğim duyduğm herşeyi yaptğmı düşünyrm.

    Teşekkürler yine de...
  • Arkadaşlar sorunu hala çözemedim.10 dakka da bir Wi-Fi Sınırlı erişime geçiyor.Bağlantı Kes , Bağlan işlemi yaptıktan sonra internet geri geliyor.Yani kesintisiz bir internet kullanamıyorum.Ne yaptıysam olmadı.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

    Bilgisayarımın Markası Samsung R520 Orjinal işletim sistemi Vista ' idi ama ben Format attırdım ve W7 32 bit ultimate yüklettim.

    Evde 3 arkadaş kalıyoruz bu sorunu sadece ben yaşıyorum.Driver da güncelledim ama değişmedi hiçbirşey...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Smtklc

    Arkadaşlar sorunu hala çözemedim.10 dakka da bir Wi-Fi Sınırlı erişime geçiyor.Bağlantı Kes , Bağlan işlemi yaptıktan sonra internet geri geliyor.Yani kesintisiz bir internet kullanamıyorum.Ne yaptıysam olmadı.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

    Bilgisayarımın Markası Samsung R520 Orjinal işletim sistemi Vista ' idi ama ben Format attırdım ve W7 32 bit ultimate yüklettim.

    Evde 3 arkadaş kalıyoruz bu sorunu sadece ben yaşıyorum.Driver da güncelledim ama değişmedi hiçbirşey...

    bir diğer yol : ağ bağlantılarında ilgili bağlantıda sağtuş->"devre dışı bırak" diyerek 15-20 saniye bekleyip "bağlan" dermisin
  • dediklerinizi yaptım ama hala bir fayda yok.ne olduğunu çözemedim.Kabloyla bağladığımda hiçbir sıkıntı yok ama wifi deki sıkıntıyı da ben anlayamadım.Çözemedimm hala....Başka bi öneriniz var mı??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.