Şimdi Ara

Acill! vestel 15 inc monitor uyumsuzluk yaratir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gecen gun bi tanidigimin tanidigina bilgisayar aldik. Monitor olarak da vestel 15 inc monitorumu verdim. Bilgisayarı bagladiklarinda ( baglantıları kendileri yapmislar) dmp veya dtm mode off yada herneyse onun gibi bi yazi cikmis monitorde. Sorum su: vestel monitorun uyumsuz olma gibi bi durum olabilir mi? Ustelik monitor analog degil dijital. Benim tahminim ekran kartinin yerinden oynamis olmasi veya ramlerin yerinden oynamis olması. Siz ne diyorsunuz bu duruma cevaplarinizi bekliyorum tesekkurler.



  • quote:

    Orjinalden alıntı: macet1981

    Gecen gun bi tanidigimin tanidigina bilgisayar aldik. Monitor olarak da vestel 15 inc monitorumu verdim. Bilgisayarı bagladiklarinda ( baglantıları kendileri yapmislar) dmp veya dtm mode off yada herneyse onun gibi bi yazi cikmis monitorde. Sorum su: vestel monitorun uyumsuz olma gibi bi durum olabilir mi? Ustelik monitor analog degil dijital. Benim tahminim ekran kartinin yerinden oynamis olmasi veya ramlerin yerinden oynamis olması. Siz ne diyorsunuz bu duruma cevaplarinizi bekliyorum tesekkurler.


    Bunun bir çok nedeni olabilir,
    http://forum.donanimhaber.com/m_3355613/tm.htm
    Linkteki sorun ile aşağı yukarı aynı... Yanlız sizin Monitörünüz sağlam...




  • aynı olay benim başıma da geldi ekran kartı ile mönitor uyuşmayabiliyor sistemi yeniden kurmayı veya ekran kartını değiştirmeyi deneyin bence
  • Monitör sağlam olmaya bilir sıfır olamsına karşı vestellerde bu sorun yaşanıyor..Eğer sistem sıfır ve sorunsuz bir şekilde çalışıyor ise Ekran kartı yükzek frekans üretmiyorsa ki hiç sanmıyorum çok nadir dir birkaç ekran kartı bunun için üzerinde uyarı ile gelir..Onun dışında vestel değil hangi monitör olursa olsun tüm monitörler uyumludur.uyumsuzluk monitörün belli standrtları desteklememesi ile olabilir ancak vestek okdarda dandik değil..2.. bir kalite belgesi var...Önerim makineyi başka monitörle denesinler makineden kanaklı bir sorun yoksa..Vestel montörden kaynaklanır..Ekrana dtm mode off gelmesi çalışacağı anlamına gelmez..
  • 6 senedir kullanıyorum tık demedi daha

    başka monitorde ne yapıyor
  • monitörler fazla uyumsuzluk gibi problemler çıkarmazlarda en iyisi o monitörü başka bir kasada deneyin...
  • aynı monitor 8 senedir taş gibi
  • Cevaplarınız icin cok tesekkur ederim. Bi kaç kisiye bole bilgisayar yapmıstım ve hepsini de kendim deneyip test edip yolladım. Hic sorun yasamadım ilk defa test etmeden yolladım sonuc bole oldu. Mesgul olmasam ve de bilgisayarı yaptımız kisinin evi yakın olsa hic sorun olmıcak ben acıbademde onlar tarabyada. Neyse yarın baska bi monitorle deniyecekler. O zaman ak koyun kara koyun ortaya cıkacak. Insallah ekran kartı felan cıkmıstır. Monitorun parasını aldım cunlu :) ha bu arada ekran kartı ati 9250. Eger monitor gercekten uyumsuz cıkarsa ekran kartını degistirmem sorunu cozer mi?Winfast Fx 5200 alcam onun yerine. FX5200 de sorun yaratır mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macet1981 -- 7 Temmuz 2005, 22:09:21 >
  • neyse arkadaslar gerek kalmadi monitor kablosunu dogru takamamislar herhalde kabloyu cıkarmıslar tekrar takmıslar sorun hallolmus. Cevaplar icin herkese tesekkur ederim. Ama bu da bi ders olsun bi daha bilgisayarı kendim gidip kurcam eve kadar hizmet olcak ama olsun kafam rahat olur
  • monitörle hiç bi alakası yok ekran kartı veya raamlerden olabilir senin dediğin gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.