Şimdi Ara

ACİL !! Restore from BackUp yaptığımda Herşey Geri geldi ama Rehhber silindi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdiden herkese yardımları için teşekkürler . Babamın telefonunun back up ını aldıktkan sonra restore ettim ve sonrasında restore from back up yaptığımda herşey geri geldi fakat rehber hariç . En önemli olan rehberdi ve şimdi daha önce aldığım back up tan defalalrca restore etmeme rağmen rehber hiçbir şekilde geri gelmiyor ama rehber hariç herşey geri geliyor . Numaraların üstüne su mu içmeliyim ? Neden böyle enteresan birşey başıma gelmiş olabilir , en önemli şey rehberiydi ve en çok onların kaybolmasında korkuyordu nitekim bende back up ını alıp restore işlemini yaptım ama rehber yok oldu ve gözükmüyor . Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler , çok acil bi mesele ve işe rehberi olmadan giderse mahvolur . Teşekkürler ..



  • iTunes tan windows adresbook sync et gelir rehberin
  • Syn contacts with bolumu tikli değil ama ve winows adres defterine baktım herhangi bir kayıt yok . Backup alırken telefonların back up ını almamış olabilirmi ? ilk defa böyle birşey görüyorum ..
  • çok entersan , son aranalara kadar burda duruyor ama rehber biranda yok oldu ve hiçbr şekilde geri gelmiyor ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetfb

    Syn contacts with bolumu tikli değil ama ve winows adres defterine baktım herhangi bir kayıt yok . Backup alırken telefonların back up ını almamış olabilirmi ? ilk defa böyle birşey görüyorum ..

    Benim bildiğim sync contact ile telefon rehberinin yedeğini outlook, google veya windows contact'e yedeğinin alınması gerektiği. Ben turkcell yedek, windows contact ve gmail dahil olmak üzere 3 yerde yedek tutuyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: myfranco


    quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetfb

    Syn contacts with bolumu tikli değil ama ve winows adres defterine baktım herhangi bir kayıt yok . Backup alırken telefonların back up ını almamış olabilirmi ? ilk defa böyle birşey görüyorum ..

    Benim bildiğim sync contact ile telefon rehberinin yedeğini outlook, google veya windows contact'e yedeğinin alınması gerektiği. Ben turkcell yedek, windows contact ve gmail dahil olmak üzere 3 yerde yedek tutuyorum.


    Ben onda herhangi bir değişiklik yapmadım yani zaten o bölüm tıklı değildi , tıklı olması mı gerekirdi ? Tıklı olmadığı içinde herhangi bir yerde kayıt yok .. Tek bildiğim 3gs telefonun back up ını aldıktan sonra 4.3.3 e yükseltmek için telefona restore attım sonrasında restore from back up dediğimde tek korktuğum şey olan rehber gitti onun dışında son mesajından son aramaya kadar herşey yerli yerinde duruyor ama nasıl olduysa rehber yok oldu ?? Acaba orası tıklı olmadığı için onun back up ını almamış doğal olarak da rehberi restore etmemiş olabilir mi ? Oyle olsa son aranan numaralara kadar herşeyin back up ını restore edip sadece rehberi restore etmeme şansı olabilirmi ??? Bu arada yardımlarınız için çok teşekkürler ..




  • Orası tikli olması lazım bildiğim kadarıyla. Şu durumda telefon rehberini tikli olmadığından sildiğine göre tezimiz doğru çıkıyor.
  • Arkadaşlar babamın bütün iş telefonları gitti . Herhangi bir şekilde kurtarmanın yolu yokmudur ? Daha önce Turkcelle Yedeklemiş ama hattımızı vodafone a taşıdık , Turkcell simkartınıda atmış yedeklediğimiz yere gitsek ordan yedeklediğimiz no ları verirlermi acaba ?
  • Arkadaslar 55 kisi bakmis 3 kisi cevap vermis , bakan arkadaslar kendilerince bi iki kelime yorum yazmadan cikmasinlar dermanin nerden kimden gelecegi belli olmaz :) .

    Babamin numaralari gitti demistim , simdi iphone backup extractor diye bir program yukledim ve satin aldim , programila babama aldigimiz yedekleri gordum ve 366 adet isim/numarayi kaydettim ve kurtardim , daha dogrusu kaybolmamis zaten mevcutta backupta duruyor ama niyeyse iphone a atmiyor . Neyse isimleri vs kurtardim diye sevindim dedimki bir baktim 366 adet ismi kurtardim , sabit no lari kurtardim ama cep no lar yazmiyor zaten cvf olarak cikardi bu sekildede iphone a atamiyorum kabul etmiyor zannediyorum kartviziti ".contact" vs . tarzi bi uzantiyla kaydedicez yada baska yolu varmidir ??

    Ben hayatimda boyle enteresan bir durum gormedim arkadaslar 30 dolar verip program buldum backuplardaki rehberide kurtardi ama sanki icinden secilip alinmis gibi cep numaralari yok sadece sabitler var ..Bu isin cozumu ne olabilir arkadaslar herkesin vericegi 1 kelime fikir/yardim bile cok isime yarayabilir , kimse bos cikmasin yardimini esirgemesin :) . Simdiden tesekkurler ..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.