Şimdi Ara

Açık kedi mamaları ne kadar güvenli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kedi mamalarının her şey ile beraber uçması ile birlikte hepimiz uygun fiyatlı mamalara geçmeye çalışıyoruz. Her ne kadar kedimize kapalı mama alma alışkanlığımız olsa da çevremizdeki sokak hayvanları için açık mamaya yönelmeye başladık. Geçenlerde yanlışlıkla kapalı mama yerine açık mama gelince aynı markayı yiyen kedimiz ikinci üçüncü mama verişte mamayı yememeye başladı. Buna neden olan kapalı kapanın açıldıktan sonra kokusunu ve tazeliğini yitirmesi olabilir. Kapalı mama da açılsa daha fazla süre kapalı kaldığından çabuk bozulmuyor tazeliğini uzun süre devam ettiriyor ve kedi de severek yiyor.


    Bizim merak ettiğimiz markaların açık mamaları ne kadarı mama firmasının kendisine ait, bunun bir güvencesi var mı? Filanca markanın açığı diye satılan mama gerçekten o firmaya mı ait veya değil ise bu firma buna neden izin verir, bir bilgisi olan var mı?


    Açık kedi mamaları ne kadar güvenli?







  • 15 kg paketler daha uygun olduğu için açıp küçük paketlerde satıyolar, ama orjinaline de rastladım çok benzeyen sahtesine de, tamamen satana bağlı bir durum. Orjinal paketliyle de arada çok fark var. Ben de arada kaldım alıp almamaka.

  • Alma ne var içinde belli değil

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.