Şimdi Ara

Acer Nitro 5 An515 - 54 Güncelleme için Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugün itibari ile ile aldığım laptoptur. Şuan windows uptade in belirlediği güncellemeleri yapıyorum sitesindeki guncellemeleri nasıl nereye yapacağım bilgilendirir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • https://www.acer.com/ac/tr/TR/content/support-product/7964?b=1 Linkine girip Turbo Boost Sürücüsünü, Uygulama kısmından Acer Care Center, Nitro Sense i kur. Diğer sürücüleri zaten windows hallediyor. Eğer son sürüm Nvidia sürücüsünü kullanmak istiyorsan ya şuradan https://www.nvidia.com/Download/Find.aspx?lang=tr bilgileri girip indirmelisin ya da geforce experienceyi indirip onun üzerinden güncelleştirmeleri alabilirsin. Nvidia'nın sürücü indirme kısmından indirme yapınca bir sorunla karşılaşmıştım. Standart sürücü türü kurulmuyormuş. DCH sürücü kurulması gerekiyormuş. Böyle bir durumla karşılaşırsan attığım Nvidia sürücü indirme sayfasından Windows Driver Type ı DCH seçmelisin. Bilgisayardaki Intel'e ait sürücüleri güncelleştirmek için https://www.intel.com/content/www/us/en/support/detect.html sayfasında otomatik güncelleştirme aracı gibi bir şey var. Kurarsan onla fazla uğraşmadan yapabilirsin. Storage yani ssd veya hdd ile ilgili güncelleştirmeleri yapmazsan daha iyi olur.
    Edit: Nvidia sürücü arama linki güncellendi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RisKoF -- 1 Mart 2020; 14:45:31 >




  • RisKoF kullanıcısına yanıt
    Hocam bende Nvidia üzerinden manuel olarak driver i indirdim ama kurarken dediğiniz hatayı verdi. Experience üzerinden indiriyorum şuan bakalım onda da hata verecekmi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ebrarkara E kullanıcısına yanıt
    Belirttiğim 2 yöntemle çözüme ulaştım. Farklı bilgisayarda da sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Yaklaşık 4-5 e yakın güncelleştirmeyi geforce experience üzerinden yükledim. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RisKoF

    https://www.acer.com/ac/tr/TR/content/support-product/7964?b=1 Linkine girip Turbo Boost Sürücüsünü, Uygulama kısmından Acer Care Center, Nitro Sense i kur. Diğer sürücüleri zaten windows hallediyor. Eğer son sürüm Nvidia sürücüsünü kullanmak istiyorsan ya şuradan https://www.nvidia.com/Download/Find.aspx?lang=tr bilgileri girip indirmelisin ya da geforce experienceyi indirip onun üzerinden güncelleştirmeleri alabilirsin. Nvidia'nın sürücü indirme kısmından indirme yapınca bir sorunla karşılaşmıştım. Standart sürücü türü kurulmuyormuş. DCH sürücü kurulması gerekiyormuş. Böyle bir durumla karşılaşırsan attığım Nvidia sürücü indirme sayfasından Windows Driver Type ı DCH seçmelisin. Bilgisayardaki Intel'e ait sürücüleri güncelleştirmek için https://www.intel.com/content/www/us/en/support/detect.html sayfasında otomatik güncelleştirme aracı gibi bir şey var. Kurarsan onla fazla uğraşmadan yapabilirsin. Storage yani ssd veya hdd ile ilgili güncelleştirmeleri yapmazsan daha iyi olur.
    Edit: Nvidia sürücü arama linki güncellendi.
    Son yazdığınız cümleyle ilgili yaşadığınız bir problem mi var acaba ?




  • Gözle görülür bir sorun yaşamadım. Gereksiz bir tereddüt duyduğum için kaldırdım. Sonradan da kurmadım. Şu anda ne için tereddüt ettiğimi hatırlayamıyorum. Sürücü konusunda bir sorun yaşamıştım. Otomatik driver buluculardan driverpack solution'u kullandım. Daha sonra sistem düzgün açılmadı. Geri yükleme yapmak durumunda kalmıştım. Şu anda donanımların kendi yazılımları ile kontrol ediyorum. Nvidia geforce experience'den ekran kartı sürücüsünü, intel'in belirttiğim yerden bir kaç sürücüyü güncelliyorum. Onun dışında arada bir Acer'in sitesinden modeli girip sürücülere güncelleme gelip gelmediğine bakıyorum. Windows güncelleştirmelerini de günlük olarak kontrol ediyorum. Cihaz 3.5-4 aydır sorunsuz çalışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.