Şimdi Ara

ACER AS8951G-2638G1T LX.RJ202.076 Notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Acer a uzak bakan ancak ekran büyüklüğü beni cezbeden bir makine olduğu için kararsız kalan biri olarak acer kullananlardan yada bu ürünü kullananlardan memnun olup olmadıklarını merak ediyorum.
    http://www.pcdepo.com/acer-as8951g-2638g1t-lx-rj202-076-notebook-urun6183.html

    Genel olarak iş amaçlı kullanacağım için büyük ekran benim için önemli olacaktır. Arada oyun da oynarım tabi :)

    http://www.pcdepo.com/hp-pavilion-a2t95ea-i7-2670qm-notebook-urun6764.html

    İkisi arasında kaldım ancak acer ın ekranı ve hafifliği artısı ancak dediğim gibi hiç bir yorum bulamıyorum bilgisayarla ilgili. Forumda da artmama rağmen bulamadım. Bilgi sahibi yorum sahibi olan varsa biraz bilgi verirse sevinirim.

    Acer ın servisleri arıza durumu nedir pek bilgim yok.

    Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.







  • Bende aynı pc üzerinde karar kıldım fakat yorum almak istiyorum kullanıcılardan . Kimse kullanmıyor herhalde : )
  • aynen arkadaşlar bende bu bilgisayar üzerinde yoğunlaştım fakat hiç kullanan yada alan yok heralde yeni mi çıktı acaba bilemiyorum..alan arkadaşlar yada kullananların yorumlarını bekliyoruz..
    teşekkürler...
  • Arkadaşlar 8951G'yi bugün gördüm ve çok hoşuma gitti özellikle touchpad'in multimedia olarak kullanılabilirliği ve ürün özellikleri olarak. Bir alt serisi olan 8950G kullanıyorum yaklaşık 10 aydır ve hiç bir problem yaşamadım tavsiye ederim.

    Hatta aklımdan kendi cihazım üzerine para vererek 8951G'yi tekrar Bimeksten alasım geldi.
  • Arkadaşlar ürünü 2.5 aydır kullanıyorum.Kullandığım ürün i7 2630QM,Geforce 2gb Gt555m,8gb DDR3 lü olan model.

    Açıkçası oyunlar için üretilmiş bir model diyebilirim.Zira 555m ekran kartı şu an piyasadaki tüm oyunları yüksek kalitede oynamaya izin veriyor.Ekran çözünürlüğü 1920*1080 ve Led aydınlatmalı.Görüntü kalitesi gerçekten çok başarılı diyebilirim.renkler ve detaylar TFT lcd ye çok daha canlı.Ekran tepki süreside yok denecek kadar az.Dikkat etmeme rağmen herhangi bir gölgelenme hissetmedim filmlerde ve oyunlarda.Bundan önce acerin 5920G modelini kullanıyordum.Ona kıyasla acer gerçekten çağ atlamış diyebilirim.Ayrıca ürünün kasa yapısı alüminyum olduğundan dolayı ısıyı iyi bir şekilde dışarı atıyor.Bu yüzden uzun süreli oyun oynarken ekran kartı ve işlemci ısısı 65 derece civarında stabil kalıyor.Ama tabiki uygun bir stand ve soğutucu kullanmanızda yarar var hava sirkülasyonu için.Ben altında coolermasterin 19 inç destekli bir soğutucu modelini kullanıyorum.Şu an piyasada var.Rahatlıkla bulabilirsiniz uygun fiyata.Ayrıca üründe dahili 5+1 hoparlör var(5 çevresel+1 subwoofer).İsteğinize uygun ses modlarını seçebilirsiniz.İster sadece 2+1 veya 4+1 yada 5+1 seçim sizin.Ses çıkış gücü fevkalade yüksek.Windowstaki maksimum ses düzeyine getirdiğiniz taktirde bile en ufak bir cızırdama veya titreme gelmiyor hoparlörlerden onu belirtiyim.Şarjıda office kullanımında net olarak 2.5 saat gidiyor arkadaşlar.Ne eksik ne fazla.


    Herhangi bir sorunuz olursa cevaplarım arkadaşlar.




  • bilgiler için teşekkürler.
  • selam dostum ACER AS8951G-2638G1T LX.RJ202.076 Notebook modeli pc depoda kalmamış acaba ozaman fiyatı nekadardı bende bu modeli almayı düşünüyorum fakat internette neredeyse uygun fiyatlı hiçbir yerde bulamıyorum bulduğum yerlerde stokta yok oluyor sen hangisine karar verdin eğer acer ı aldıysan senın yorumun nedir?
    ayrıca yorumu için alisveris_dukkani arkadaşada teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fashionmann -- 12 Şubat 2012; 23:43:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.