Şimdi Ara

Abra A5 v7 ısınma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, bilgisayarı bugün aldım fakat counter strike oynarken 75 80, witcher 3 oynarken de 85-90 arası gpu sıcaklığı gidip geliyor. Sizce normal mi bu değerler?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kasa ince olduğu için soğutma yapamıyor bu kasalar bundan dolayı sıcaklıklar o seviyelere çıkıyor . ayrıca alt kapak ızgaralarıda kapalı galiba.

    güç seçeneklerinden işlemci güç yönetim seçeneğine gir. Oradaki en düşük işlemci kullanımını %10 en yüksek işlemci kullanımını %80 ve sistem soğutma ilkesini etkin yap. Bunu uygularsan biraz ısısı düşebilir.

    Bize göre yüksek bir ısı ama üreticiye göre değil . yük altında 90 91 dereceyi geçmiyorsa sorun yok, 95 derece de performans kaybı yaşamaya başlarsın 105 te reset atar pc . Uzun vadede bu ısı sorun yaratırmı orası tartışılır .
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Izgaralara baktım kapalıymış. Çok saçma geldi kapalı olması. Fanın tam altındaki ızgarayı kapatmışlar. Bunu açtırabilir miyiz acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sherlock h. S kullanıcısına yanıt
    Servis açmıyor fakat onu açsanız tahmini 7-10 derece düşüş olur . Ben denedim, bende a7 v6.1.1 vardı hemen hemen aynılar zaten, kapağı çıkardım 80 dereceği geçmedi gpu, bendede 91-92 yi buluyordu witcherde servise vermeme rağmen düzelme olmamıştı .

    Ben il aldığımda uzun yıllar kullanmak vardı kafamda. Fakat sorunlar çıkınca düzeltip 3 e 5 e bakmadan satarım die alt ızgarayı açmamıştım . zaten sattım kafam rahat .

    Eğer satmam uzun yıllar kullanırım derseniz bence düzgünce o ızgaraları açmanızda fayda var .
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Bu sefer turbo fanı açtım. 80 derecede sabitlendi. O yüzden şimdilik açmayacağım sanırım ızgaraları. Siz niye sattınız memnun kalmadınız mı?
  • sherlock h. S kullanıcısına yanıt
    Çok sorun yaşadım. sorunlarımın çoğu serviste giderildi fakat artık bilgisayarıma karşı bir alerjim oluştu, beni uzun süre götüremeyeceği fikri kafamda oluştu ve sorunları düzelmişken satıp gamer laptoop hayatıma biraz ara verdim
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Umarım aynısı bana olnaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.