Şimdi Ara

A3 Cabrio, cascada cla passat cc kafalar karışık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba uzun yıllar sonra foruma konu açıyorum umarım herkes iyidir.


    Yaklaşık 2 yıl önce bozulan ekonomik durumumu yeni yeni toparlamaya başladım, bir araba arayışı içerisindeyim hem egzotik hem piyasası olan hem az yakan vs vs.


    Eski model 4.2 supercharged range roverdan girdim passat cc, cla, işte 2011 c180 coupe 320CD gibi birçok seçeneğe baktım yaklaşık 300 bin gibi bir bütçem var. Üstüne çıkamıyorum öncelikle onu söylemeliyim 320 dahi çok çok zor çıkacağım rakamlar


    Şimdi bir yandan çerçevesiz tasarım coupe tipli araçları seviyorum cabrio ya da çok açığım aslında opel cascada var bir tane 38000 km de full opsiyonlu 280 lira gibi bırakıyorlar hatasız boyasız o çok aklımı çeliyor, opele de eskiden bir yatkınlığımız olduğu için fakat o paraya alacağım cascada ile ileride satış ve piyasa düşmesi kaygısı kafamı kurcalıyor aslında araç bana çok uygun ama bu sorunun cevabını bulamadım.


    diğer seçeneklerin tamamının piyasası var örneğin a3 cabrio sonuçta bir audi ama çok sıradan ve çok küçük bir araç gibi geliyor bana 188 boyla 95 km bir adamım kendime yakıştıramadım. Diğer passat cc cla c180 ve 320CD nin piyasaları belli ama sıfır ayarında araç bulmak hem mümkün değil hem çok pahalı hemde asıl gönlümden geçen cascada dan bence daha heyecansız araçlar.


    Zamanında 2009 astra TT cabrio aracım vardı 1.6T 180 hp güç olarak çok yeterliydi zaten cabrio araçla hız yapacak biri değilim yalnızca ara hızlanmalara meraklıyım.


    Konuyu şöyle toparlayayım cascada almak istiyorum araç 38k km de boyasız hatasız full opsiyon renk tente herşey bana uygun fakat bu aracı temiz muhafaza edip birkaç yıl sonra fazla zarar etmeden satar mıyım? yoksa bu paraya almak intihar olur elde kalır gidip başka araç düşün mü dersiniz?



    eski zamanlarda hiç piyasa kaygım yoktu ama araç ucuzdu artık ne yazık ki ev paraları verdiğimiz araçlarda bende piyasa düşünmek zorundayım.


    değerli yorumlarınızı bekliyorum








  • son olarak asıl aracım bu olacak ama halihazırda ayak işleri için kullandığımız bir fiorino var zaten range rover 4.2 bakmamın bir sebebide buydu gözüken şu 2 yıllık iş tempomda alacağım bu araçla tahmini aylık 2000 km ya yaparım ya yapamam durumundayım

  • chevrolet ssr, focus cabrio, street ka gibi görülme ihtimali son derece düşük cabrioları bile yolda gördüm ama hiç cascada görmedim. düşünün artık arabanın bilinirliğini   ilanlarına ne zaman baksam sabit 3-4 ilan aylarca durur, sonra ya satılır ya ilandan kalkar. yine de şans işi, ilana koyarsınız birisi çok beğenip 1-2 gün içinde alabilir, şanssızsınızdır aylarca elinizde kalır. sizin mesajdan anladığım kadarıyla cascada dışında ne alırsanız alın mutlu etmez gibi duruyor. riske girmek istemem derseniz a3 cabrio, 218i cabrio daha iyi bir tercih olur.

  • Passat CC ile ilgili sorunun olursa yaz hocam 260.000km’e doğru gidiyoruz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    Hangi motor hocam :)
  • Coupe bakıyorsan Mercedes veya Audi bak. Gerisini boş ver. 300.000 bütçeye güzel audi a5 coupe bulursun.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2jz1993

    Hangi motor hocam :)
    2.0 TDI 177

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cascada icin konuşuyorum, yazın Antalyada bir arac vardı. Ufak kazaları olmus. 140 yazmıştı. Aylarca ilanda kaldı. Sonra bir galeri aldı. 160 istedi. Aylarca ilanda kaldı. Yani bu araçlar sezon aracı. Sezonda bile piyasası sıfır.

    İlla üstü açık alacaksan Mazda mx5 düşünebilirsin. Arka koltuk yok, bagaji ufak. Ama performans, yakıt tüketimi, sağlamlık olarak belki bulabileceğin en iyi cabrio olur. İkinci eli de cabrio araca göre fena degildir.

    Sağlamlık, tüketim gibi konulara çok önem vermiyorsan Audi tt alınabilir. Olumsuz yani çoğu önden çekişli. 4 çekeri bulman zor. Vw nin 1.8 ve 2.0 tsi motorlarınına da nedense hep bir masraf yapılmış oluyor ilanlarda. Yani ilanlar hep soyle masraf yaptık, boyle masraf yaptık tarzında. Bakıyorsun km 100/150 bin. Ya bu araçların km sürekli oynanmış yada aracta bir sıkıntı var.

    3 serisi cabrio bulabiliyorsan en iyisi ama ferrari piyasası var. Ancak 2011 model 100 bin km geçmemiş orjinal coupe leri 300 altına bulursun.

    Cla yi kadınlar çok seviyor ama gel gelelim bu tarz araçların yanında aile otomobili kıvamında bir görüntüsü var. Dizelini alırsan süslü duran, kadınların ilgisini çeken fakat cüzdanını diğer araçlar gibi yakmayacak bir aracın olur. Hele ikinci eli düşünürsen.

    Risk nedir öğrenmek istiyorsan cls bakabilirsin. Bence sedan olmasına ragmen üsteki spor araçlar kadar havalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cc kesinlikle bakma suan. Yaza göre fiyatı en fazla artan araçlardan. Diğer araçlar yüzde 50 artiysa cc 2 kat arttı. Sportiftik olarak zaten son kasa passat keskin hatları ile birçok insana daha sportif geliyordur eminim.

    Audi a5 tasarım olarak guzel bir arac degil. On camurluklarindaki çizgiyi saymazsak arabada tabut şekli var. Seveni vardır elbet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm arkadaşların yorumlarına teşekkürler, 1.6 170 hp turbo benzinli bakıyorum dizeller ateş pahası ama anladığım kadarıyla öyle bir piyasası yok ki 40-50 bin pazarlığa açık oluyor insanlar özellikle dizelleri konusunda.


    Cla nın yeni kasasına keşke param yetse sarı yada beyaz kesin alırdım 400 bandında olsa dahi faizi göze alır gene girerdim ama alamıyoruz.


    kadınların cla ilgisi konusunda çok iyi bir gözlem yapmışsınız ki bana göre de çok çekici bir araç cla yani eski kasası da öyle.


    Beni de bulunmayan araba çok çekiyor halbuki çok yandı ağzım parça bulamamaktan ki bunu astra twintop ta da yaşamıştık bagaj amortisörleri işlevini yitirmişti. cabrio düzeneği sorunsuz çalışıyordu ama o kocaman bagaj kapağı eşya yükleme sırasında açık kalmakta zorlanıyordu usanıp aramayı bırakıp öyle binip satmıştım.


    Arkadaşlar sizden tek isteğim şu şimdi bu km de ve temizlikte söylediğim hiçbir aracı bulmam imkansız gibi cla ve cc dışında, audi a5 sportback çok düşündüm ama yine çakal çiyanın elinde hiç olmuş çoğu hele ki e93 ler beni çok ama çok korkutuyor


    yani ekranlı recarolu makyajlı e93 ferrari piyasası olmuş aynı şekilde a5 te temizi altın gibi geriye titiz adam için sadece makyajlı cla bulursam o kalıyor


    bir tarafta çeyrek altın gibi satılabilir cla


    bir tarafta cascada




    bu arada Orta kasa CL500 lere dahi çok baktım çok güzeller özellikle orta kasanın arka tasarımı çok ütopik bir tasarım bana kalırsa ama o kısıtlı zamanımda otoparktan arabaya bin arıza olsun sanırım soğutur beni arabadan



    bmw 6 serisi e63 te çok baktım oda aynı şekilde kaç koca değiştirdiği meçhul durumda, düzgünü 500 bin+ satılıyor


    ranger rover 4.2 içinde belki bir gün biri bu mesajı görür fikir sahibi olur binip kullandığımda gerçekten çok iyiydi 400hp ve üzeri range rover inanılmaz zevk ama şuna dikkat ettim tüm sahibinden sorduklarım ya 1 yıl yada daha az süredir sahibi ve eften püften sebeplerle satmak istediklerini söylüyordu. pert olanı da boyasız hatasız düşük km olanı da yani aracın başka bir sorunu olduğuna eminim


    Bu arada cascada da karar kıldım değerli yorumlarınıza tekrar teşekürler. Ve aklıma gelmişken umarım cla cabrio görürüz yakın zamanda yollarda





  • AirSupport kullanıcısına yanıt

    Hocam maşallah hangi kasa sizdeki bilmiyorum ama şu çok dikkatimi çekti, 2.0 tdi larda Rline neredeyse yok gibi olanda sanki sonradan çevirme gibi geldi bana.

    acaba rline dizelde gelmedi mi yoksa alan satmıyor mu :) Bence Rline olmadan alınmazda ondan soruyorum

  • quote:

    Orijinalden alıntı: laax

    Hocam maşallah hangi kasa sizdeki bilmiyorum ama şu çok dikkatimi çekti, 2.0 tdi larda Rline neredeyse yok gibi olanda sanki sonradan çevirme gibi geldi bana.

    acaba rline dizelde gelmedi mi yoksa alan satmıyor mu :) Bence Rline olmadan alınmazda ondan soruyorum

    Hocam 2011 kasa kullanıyorum bizde paket yoktu sanırım aksesuar seçerek getirttik zamanında. Makyajlı kasaların 2.0TDI’ı R Line değilde sportline diye geçiyor sanırsam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.