Şimdi Ara

9800 gt bios ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • axle 9800 gt bios ayarlarından fan sesını kısmam mümkünmü?? biraz arastırdım ama axle 9800 gt ye yazılmıs bi bios yok bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi??



  • biosa ne hacet
    riva tuner isimli programı kullan
    her turlu fan ayarını yapabılırsın
  • hocam alet riva tuneri sallamıyor ne kadar ayar yaparsan yap aynı ya da ben yapamıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kungfuiknow

    axle 9800 gt bios ayarlarından fan sesını kısmam mümkünmü?? biraz arastırdım ama axle 9800 gt ye yazılmıs bi bios yok bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi??


    Genelde bu tip ayarların hepsini biosu altından yapabiliosun, bios yazılımlarını kullanabiliosan nibitor programı ile şu an karta yüklü olan biosu masaüzerine alabilir ve gerekli değişikliği kendi biosuna uygulayıp kaydederek karta geri yükliyebilirsin, org. bios'unda 1 yedeini almayı unutma.

     9800 gt bios ??




  • pekı degerler resımekı gıbıı mı olmalı ??
  • Hyr, ben sadece fan hızını hangi bölümden düşürüp arttırabiliceini gösterdim, 2 yazan bölümden istediin hızı ayarlıyabilirsin.

    Kartının Biosuna nibitör ile ulaşmak için aşaıda resimdeki adımları izlersin yani 1. seçeneğe tıklıosun device seç dio zaty 1 tane çıkıcak sende onu seçiosun sonra 2. seçenekteki kısım biosunu okunduğunda aktif hale gelio seçiosun ve bu sayede biosuna nibitör de ulaşmış oluyosun kartına ait bütün bilgiler/değerler nibitörde beliriyo istersen o esnada biosunu kaydedebilirsin yedek olması açısından, daha sonra fan hızını istediğin şekilde % olarak seçip biosu save ediosun, fanının şu anki hızını % olrk biliyorsan değişiklii yapıcaın yeri tespit etmen zaty çok kolay olucaktır fakat ilk mesajımdaki resmi her ihtimale karşı vermiştim.
    Kartına uygun olması ve herhangi 1 sorun yaşamaman açısından (güncel version) nibitör kullandığın sürece biosta yapıcaın ayarlar ile zaty kartına zarar verme ihtimalin'de yok denicek kadar az.

    Aşaıdaki resimde kartının biosunu nibitör'e okutmak için yukarıda anlattığım bölüm bulunuyo.

     9800 gt bios ??




  • Anakartın Gigabyte ise Easytune 6 bu istediklerin çoğunu yapmana yarayabilir diye düşünüyorum...Bu arada istediğin BIOS "GPU-Z"nin üreticisi olan firmanın sitesinde VGABIOS listesinde mevcut...Bu arada ben de Axle 9500 1GB 128 bit kartım için BIOS aryorum biri hayrına bulursa haber versin...Bakmadığım yer kalmadı :( google bile çaresiz kaldı
  • msi afterburner deneyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.