Şimdi Ara

8 gb micro sdhc kart ve usb ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar 8 gb class 4 micro sdhc kart ve usb okuyucu aldım. Bu ikisini usb hafıza olarak kullanacağım. Dosyalarımı taşımak ve üzerinde aktif çalışmak için kullanacağım. Konuyla ilgili bir kaç sorum var.

    1. micro sdhc'lerin usb stick lere göre avantaj ve dezavantajları nelerdir?
    2. 8 gb lık usb stick'imin (sandisk) yazma hızı 5 mb civarı ortalama ancak bu konfigüsrasyonun yazma hızı 8 mb civarında , bence gayet güzel bir şey ancak acaba bu hızlı kullanım ileride verilerimle iligili sıkıntıya yol açar mı?
    3. micro sdhc lerin kulanımında normalde şöyle oluyor, telefona takıyoruz, çıkarıyoruz, yani telefonda kullanımı durdur vs bir şey yok, güvenli çıkarma gibi, bunları bilgisayardan çıkarırkende mesela içindeki herhangibir şey üzerinde çalışmıyorken ve açık değilken teoride sıkıntı yaşamamam gerekiyor ama pratiktede böyle mi?
    4. Portable apps gibi üzerine bir platform kurarak bu kart üzerinden çalışmak, örneğin internette dolaşmak, maillerimi bu kart üzerinden kontrol etmek taşımak, karttaki oyunları oynamak vs gibi portable kullanıma izin veren uygulamalarda bu kart üzerinden çalışmak konusunda acaba kartın class derecesinin önemi var mı? 8 gb usb 2.0 sandisk kartımda bu bahsettiğim şeyleri yapmak sıkıntılıydı.

    teşekkürler







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.