Şimdi Ara

750,000 TL ye Araç tavsiyesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Sürekli uzun yolda (senelik 70.000km) kullandığım şirket araçlardan olan Egea 1.6 E Torq lpg nin de yavaş yavaş zamanı dolmaya başladı. Yakıt ve sorunsuzluk olarak inanılmaz iyi olan aracımı, malum uzun yollardaki rampada atmosferik motorun yüksek devir çevirme ihtiyacından dolayı ayrıca arabayı iyi durumdayken satarak yenilemek istememizden dolayı değiştirmeyi düşünüyoruz. Egea uzun yolda 0,90 krş civarı bi yakıt tüketimi yapmakta. Şimdi durum böyle olunca az yakması bizim için çok çok önemli. Bana dizel TAM OTOMATİK ve turbo benzinli TAM OTOMATİK 750.000 max bütçeye uygun tavsiyelerinizi bekliyorum.


    Şuan için aklımdaki araçlar sırasıyla;

    308 1.5D Eat6 (Kasa neredeyse 10 yıllık olmasına rağmen bence hala çok çekici bi araç. Yeni kasası çıkması satarken 2. el değerinde olumsuz etkiler diye çekiniyorum. Fakat yinede en sıcak olduğum araç.)

    Astra 1.5D at9 (Bagaj hacmi 308 den 50 litre daha ufak, direksiyon sorunu olduğu konuşuluyor.)

    Focus otomatik (Aslında çok begendim, youtube videolarında gördüğüm kadarıyla biçilmiş kaftan ama o da bütçenin biraz üstünde kalıyo)

    Civic 1.5 182 Bg (Direk enjeksiyon olduğundan lpg yi Candan da dahi takılsa çok da güvenemiyorum. Ayrıca bütçenin de biraz üstünde.)

    Megane 1.33 Tce Edc (Yarı otomatik olması korkulu rüya. Şimdiye kadar şirkete aldığım hiç bi araca rutin harici masraf etmedik. Yarı otomatik beyin ve baskı balata masrafı işçilik hariç şuan 40.000 lira gibi konuşuluyo. O parayı patron verirse beni kapıya koyar :))


    Benim arada kaçırdığım modeller ve bu listedeki tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.








  • cileli_sofor C kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Aldınız mı araç? Bir de megane için mi bahsettiniz otomatik masrafını baskı balatayı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • saydıkların arasında uzun yol için en iyi araba focus çünkü izolasyon ve konfor seviyesi bir üst segment standartında bana göre.

  • Focus mk4 dizel otomatik alır geçerdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Civic 1.6 dizel-otomatik (9 ileri tam otomatik), yol sesi için profesyonel bir yerde yalıtım yaptırıp binersiniz. 120bg-300tork veriyor motor, şanzımanda yüksek oranlı 9 ileri ZF şanzıman. uzun yolda çok yakmadan ve fazla devir çevirmeden otoban hizlarinda çok rahat gider.

    focus MK4 iyidir hoştur ama bakınca parasına göre hep donanımı eksik kalıyor. adamlar en üst pakete bile LED far koyamıyor, üzerine opsiyon olarak ekletecen falan filan. ee full donanım olsun deyincede milyonu buluyor focus. zaten güzelim bağımsız arka süspansiyon olayınıda bozdular son kasada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 20 Şubat 2023; 0:27:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle focus mk4 dizel otomatik, yukarıdaki arkadaşların da söylediği gibi gerek izolasyonu gerek konforuyla bir üst segment standartında .
    Ayrıca diğer modellere göre 2. El piyasası ve sorunsuzluğu ile öne çıkıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueSKYLINE -- 20 Şubat 2023; 0:35:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tiestoly kullanıcısına yanıt

    Evet yarı otomatik olan Meganeden bahsettim. Benim radarımda olduğundan Megane adı geçti ama bu söylediklerim bütün yarı otomatikler için geçerlidir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.