Şimdi Ara

75 Kg için scooter tavsiyesi bütçe 30 k

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ilk defa scooter almak istiyorum trafik derdinden kurtulmak için.Yaptıgım yol maximum günlük 10-15 km civarı.İnternette araştırdım çok model var fakat menzil motor gücü falan derken kafam çok karıştı.

    Şu anda önerilenlerde onvo xplus ve hifree g1 modellerine biraz yakınım gibi ama ondanda emin degilim.


    Sizin tavsiyeniz ne olur bu bütçelerde acaba.




  • Segway Ninebot F2 Pro tavsiye ederim. Kendim kullanıyorum oldukça memnunum. Hastalık gibi bir şey insan hızını arttırdıkça arttırası geliyor. Muhtemelen yakında satıp üst model alacağım.

  • Segway ninebot g30 max ii kullanıyorum. çok memnunum. alternatifi yukarıdaki arkadaşın f2 prosuydu. özellik olarak f2 daha donanımlı gibi görünüyor. çünkü sinyal var. hız sabitleyici var. menzili 10 km daha düşük f2 55 benim ki 65km. ha birde f2 de amörtisör var ön tekerde. f2 pronun kötü yanı şarj aleti bir adaptör. ve büyük. ayrıca 8 saatte tam doluyor. g30 ise 5 saatte doluyor ve şarj adaptörü içinde dahil. sadece bir metre kablo ile şarj kablosu var.


    kendi cihazıma gelirsem yolum dümdüz. günde 12.5 km gidip 12.5 km geliyorum. arada da 4-5 km sürüyorum sağa sola. 105 kgyim 35 km yi düz yol için rahat yapıyor. rampa çıkışı benim için yeterli. dik yokuş çıkamaz ama normal diyebileceğimiz yokuşu rahat çıkıyor. Ben antalya varyant yokuşunu 16-18 km ile çıkabiliyorum.


    şu an benim cihaz satışta değil. benimkinin biraz özellikli olan modeli var oda 40 bin tl civarında. Ama xiaominin

    Xiaomi Electric Scooter 4 Pro 2nd Gen


    diye bir modeli çıkmış. şu an resmi sitede 25000 tl ye alınabiliyor. özellikleri benim scootere benziyor. yolların düz ve kusursuz ise amortisörsüz model düşünebilirsin. ama çok fazla in çık engebe varsa amortisörlü bir model al derim. 75 kg ile düz bir yolda rahat 40 km sürersin sen bu cihazları. bataryanda 0.75 tl ye tamamen doluyor.




    xiaomi
    Yaşam Tarzı - Xiaomi Akıllı Ürünler | Xiaomi Türkiye
    https://www.mi.com/tr/life-style/#sport




  • efe3297 kullanıcısına yanıt

    Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim yaklaşık 1 ay önce şu modeli almış bulundum.


    www.escooter.com.tr
    Inokim QUICK 4
    https://www.escooter.com.tr/inokim/inokim-quick-4

    Özellik ve hız bakımından ihtiyacımı görüyor ayrıca sürüş keyfi muazzam geldi bana.Gidon kısmı çok saglam ve amörtisörler görevini fazlasıyla görüyor.Fren performansıda tatmin etti beni Turbo modda 45 km'ye kadar çıkıyor şarjı ortalama 6-7 saatte doluyor.Menzil olarak 40'ı görüyor turbo moddayken biraz fazla hızlı gidiyor fakat çok atik bir hal alıyor cihaz.

    Onun haricinde yokuş performansıda çok iyi geldi bana 35-40 egimde çok rahat çıkabiliyorum.





  • ufuq010101 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Güle güle kullanın cihaz güzel görünüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.