Şimdi Ara

Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (680. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kerimcem Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.757
Cevap
74
Favori
454.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678679680681682
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • UzmanAga kullanıcısına yanıt
    https://x.com/conflicttr/status/1724436497275781279?s=46




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 21 Mayıs 2024; 1:16:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]Mahyar Tousi TVyoutube
    🔴 Join Tousi TV+: https://tousi.tv/subscription-plan/ Sponsored by TAD Media (https://tadmedia.co.uk/). Definitely check them out if you need website design or development. Best in the business! Support Mahyar via PayPal: http://paypal.me/mahyartousi88 Get your own patriotic merchandise: https://mahyartousi.creator-spring.com/ Twitter: @MahyarTousi
    https://www.youtube.com/watch?v=BxCe9bXKiFY&feature=youtu.be

    Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] 

  • Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]Sky News Australiayoutube
    Rebel News Reporter Avi Yemini claims he was threatened by a pro-Palestinian activist directly in front of police. The reporter was confronted and verbally threatened on video by pro-Palestinian protesters in the Melbourne CBD. One of the men in the video is known to police and is out on bail after being accused of involvement in a violent abduction and assault. Mr Yemini told Sky News host Sharri Markson that the police response to the situation was to “separate the groups”. “As if there’s an equivalence," he said.
    https://www.youtube.com/watch?v=WiVGGoiBJj0&feature=youtu.be

    Vahşiler ... Bunlar hak bile arayamaz ...

  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Arap olan Filistinileri savunanlar da aynı kesimlerdekiler Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]  Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]  .



    Filistin Davası uydurmadır kimlerin elinde görün ...

  • smart1978 kullanıcısına yanıt

    Sizi cok celiskili buldum. Bir yanda Askerleriniz (IDF) LGBT Bayraklari acarken, diger yanda Filistine destek yürüyüsünde bulunanlarin LGBT Bayragi acmasini elestirmeniz büyük bir ikilemdir. Dünyanin dört bir yaninda degisik insanlar Filistindeki katliama karsi yürüyüsler yapmaktadir ve bu gruplarin icinde her telden insan bulunmaktadir. Müttefikiniz ABD nin Z kusaginin beynine isledigi bu kavramlarin bayraklarinin Z Kusagi genclerinin elinde sallanmasinda sasilacak bir durum yoktur, sonucta Eigitim sistemleri bu cocuklari bu yönde isliyor.


    Bu sebeple simdi bu bayragi Gazzede bir Filistinli sallasa elestirmene birsey demeyecegimde, Avrupadaki bir protesto eyleminde sallanmasini kendinde buna (LGBT) destek verdigin halde ötekilestiren bir tutum icine girmen ironiktir. Bu bayrak Avrupada yapilan her protesto eyleminde mutlaka bulunur, örnegin iklim protestolarinda, salgin döneminde uygulanan Asi baskilarina karsi yapilan protestolardada vardi. Kisaca bir insan hem LGBT ye hemde Filistine destek verebilir veya karsida olabilir. Israildede sonucta herkes tek tip seklinde LGBT ye destek vermiyor, birakin LGBT yi Israildede Filistindeki katliama karsi cikan protestolar yapan insanlar var, asil siz buna sasirin, simdi bunlarda size göre Anti Semitikmi olmus oluyorlar? Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 21 Mayıs 2024; 12:9:44 >




  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Yahudi lgbt bayrağı açmış veya Araplar lgbt bayrağı açmış umrumda değil.

    Her olayda kendilerine pay çıkaran lgbt zoofili gibi sapkınlara kızıyorum. O bahsettiğim meteorun Dünyaya artık çarpmasını istememin bir nedeni de bu sapkınlar.

    Bu yüzyılda Dünya sapıkların, katillerin, hırsızların Dünyası olmuş ama Allah bu gezegene bir meteoru çok görüyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]Mahyar Tousi TVyoutube
    Become a member of Tousi TV to get access to more exclusive content 👉 https://tousitv.locals.com Support Mahyar via PayPal: http://paypal.me/mahyartousi88 Get your own patriotic merchandise: https://mahyartousi.creator-spring.com/ Have a tip or a story worth sharing? Submit it here confidentially: https://tousitv.com/contact Twitter: @MahyarTousi
    https://www.youtube.com/watch?v=4qEze-NNM0w&feature=youtu.be

    Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] 

  • Bilincaltindaki Sucluluk duygusunun disa vurumu. Blinken bir anda korkudan zipliyor. Kanli ellere hicbir yerde rahat verilmiyor.

    https://x.com/sahouraxo/status/1792948251353620524?s=46

    Batı Şeria: İsrail güçleri şehre saldırdığında ve ayrım gözetmeksizin onlara ateş etmeye başladığında Cenin'deki Filistinliler okula veya işe gidiyorlardı.

    Bir öğretmen, bir cerrah ve iki çocuk öldürüldü.

    https://x.com/mylordbebo/status/1792841517331099976?s=46

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Norveç, Netanyahu ve Gallant'a karşı Uluslararası Ceza Mahkemesinin tutuklama emrine uyacak

    "Lahey Mahkemesi'nden Netanyahu ve Gallant'a karşı bir tutuklama emri çıkarsa, Norveç topraklarına ayak bastıklarında onları tutuklamalıyız."

    — Norveç Dışişleri Bakanı

    https://x.com/censoredmen/status/1792978501009596770?s=46



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 21 Mayıs 2024; 21:35:26 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • - İrlanda, sabah saatlerinde Filistin devletini resmen tanıyacağını duyurdu.

  • - Putin'e Ukrayna savaşından ötürü yakalama kararı çıkaran Uluslararası Ceza Mahkemesine büyük övgüler ve destekler veren ABD'li Senatör Lindsey Graham, Netenyahu hakkında tutuklama emri çıkarılmasını talep eden Uluslararası Ceza Mahkemesi için ABD senatosundan yaptırım uygulanması çağrısında bulundu.



    Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]
    Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]x (formerly twitter)
    Conflict (@ConflictTR) on X
    https://x.com/ConflictTR/status/1793121441359016198

    - Netanyahu:


    "Beni Gazze'deki suçlarla suçlamak, George Bush'u 11 Eylül'le suçlamakla aynı şey."




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 22 Mayıs 2024; 7:59:29 >
  • Norvec, Filistini resmen Devlet olarak tanyacaklarini acikladi. Bugün AB ülkeleri Irlanda, Ispanya, Slovenya ve Maltaninda Filistini tanimasi bekleniyor.


    Norvec Basbakani Jonas Gahr Störe bu sabah yaptigi aciklamada, 28 Mayista Filistini resmen Devlet olarak taniyacaklarini acikladi. AB ülkelerinden Irlandaninda bunu izleyecegi ve Carsamba günü Filistini taniyacaklarini bildirmesi bekleniyor. RTE Kanalinin bildirdigine göre, Irlanda Basbakani Simon Harris Dublin saatiyle saat 8 de bu konuda bir basin toplantisi yapacak.


    AB Ülkeleri Irlanda, Ispanya, Slovenya ve Malta daha önce koordineli olarak Filistin devletini taniyacaklarini aciklamisti.

  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Şu filistin olayına çok kafa yoruyorsun. Araplar tüm Filistinliler gebersin diyor türkler Filistine acıyor. Evet masum insanlar ölüyor ama önce soydaşları olacak o bedevilerin filistini düşünmesi lazım. Suudi arabistanı baesi bilmem nesi İsrail ordusuna bedava silah veriyor ama türklerin gidip kurtarmasını bekliyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UzmanAga kullanıcısına yanıt

    Kafa yoruyorsun derken? Bundan maksadin bu konuda cok yaziyorsun demek ise, sende bu konuda cok yaziyorsun. Araplarin ne dedigi beni ilgilendirmiyor, ben bu olaya din veya etnik kimlik acisindanda bakmiyorum. Vicdani olan her insan burnumuzun dibinde ve gözümüzün önünde olan bu vahsetten rahatsiz olur. Burda yasanan sivil ve cocuk katliaminin ayni oranda baska bir örnegi varmidir bilmiyorum! Ortadogu cok uzagimizda degil, yanibasimizda. Israil yönetiminin gerici yobaz ve asirilarin eline gecmeside üzücüdür. Bu sorun ortadan kalksa bu bölgenin devletleri olarak hepimizin birbirine ihtiyaci var, iyi iliskiler icinde cok daha güzel bir yere dönebilir. ABD nin Gazzeye yaptigi Limandan Israile silah sevk ettigi ortaya cikti. Silah ve siddet ile bir yere varilamayacagini 75 yildir ögrenemediler ve bölge barisi ve devletleri tehdit altinda.


    Türkiye gidip neyi kurtaracak? Türkiye en fazla siddete son verilsin diye sesini cikarmalidir. Siyasal Islamcilarin bu sorunu kendi ic siyasetine alet etmesi bu soruna sadece köstek olur. Türkiye bölgedeki baris ve huzur icin calismalidir. Bu zamanda hicbir etik ahlak gözetmeden yapilan orantisiz siddet ve katliama dur denmelidir. Ilk AB ülkeleri Filistini taniyacaklarini bildirdiler, herkes gerekli durusu gösterirse Israil Devletide bir yerde kendine ceki düzen vermesi gerektigini ve hukuk devleti zeminine geri dönmesi gerektigini anlayacaktir, kimse sesini cikarmazsa yaptiklarini desteklemis olurlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 22 Mayıs 2024; 11:38:33 >




  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

    Hamas Terör Örgütü İrlanda ya da bela olacak anlaşılan...

  • - İspanya başbakanı Pedro Sanchez ve İrlanda başbakanı Simon Harris, Filistin devletini resmen tanıdıklarıklarını duyurdu. İki başbakan Norveç ile birlikte Filistin'in resmen tanındığı açıkladı.


    Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]
    Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]x (formerly twitter)
    324.cat (@324cat) on X
    https://x.com/i/status/1793180306813415934


    Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]
    Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]x (formerly twitter)
    Tiberius (@ecomarxi) on X
    https://x.com/i/status/1793188664496763042



    - İrlanda ile birlikte İspanya ve Norveç ülkelerinde Filistin devletini tanıyacaklarını duyurmasının ardından Dışişleri bakanlığı yaptığı açıklamada 3 ülkenin aldıkları bu karardan ötürü tebrik edildi.



    Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 22 Mayıs 2024; 14:52:17 >




  • - İsrail; İrlanda ve Norveç'i Filistin devletini resmen tanıma kararı almalarından ötürü büyükelçilerini ülkeye geri çağırdı.

  • İsrail'de yakınları Hamas teröristleri tarafından kaçırılanların kurduğu dayanışma platformu bir rehine videosu yayınladı.


    Hamas'ın 7 Ekim katliamı sırasında kaçırdıkları kadınları videoya aldığı görünüyor. Üstü başı kan içinde olan kadınlardan bir tanesine bir Hamas teröristinin '' çok güzelsin '' dediği anlaşılıyor. Başka bir terörist ise kadınları işaret ederek '' hamile kalabilirler '' diyerek kadınlara tecavüz edilebileceğinden bahsediyor. Hamas'ın serbest bıraktığı bazı kadın rehinelerin teröristler tarafından tecavüz uğradıkları iddia edilmiş, Hamas bunu inkar etmişti. Artık video ile sabit.


    Kadın rehinelere tecavüz etmekten bahseden '' özgürlük savaşçıları '' ardından şükür namazı kılarken görülüyor.


    Hamas teröristleri bu olaydan 7 ay sonra İsrail'i '' soykırım yapmakla '' suçluyorlar.



    Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]
    Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]x (formerly twitter)
    The Jerusalem Post (@Jerusalem_Post) on X
    https://x.com/Jerusalem_Post/status/1793302289370747093
    Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]


    Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]
    Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 22 Mayıs 2024; 19:36:13 >




  • İsrail toplamda 14 km'lik bir bölgeyi kapsayan Rafah, Jabaliye ve Filadelfi koridorunun %70'inde kontrol sağladı. İsrail'in güneyde başlattığı operasyonda bölgeden ayrılan sivil sayısının 950.000 civarı olduğu düşünülüyor. Bölgede hala çoğunluğu deniz kıyısı kesimde yaşamaya devam eden 300-400 bin sivilin olduğu tahmin ediliyor.


    Terör örgütünün son 4 bölük askeri, örgütün kaçırdığı 124 rehine ve örgütün liderlerinin refah bölgesinde oldukları düşünülüyor. IDF'nin günlük operasyonlarla üst düzey hamasçıları avlamaya devamediyor.

  • 
Sayfa: önceki 678679680681682
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.