Şimdi Ara

Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (605. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.543
Cevap
71
Favori
446.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 603604605606607
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

    Yardım yaptılar doğruda sivil çocuk öldürmeyi haklı çıkarmıyor,who bile öldürülenlerin çoğunun çocuk olduğunu kabul ediyor sadece islam ülkelerinin salladığı bir kıyım değil bu.

    Oyle videolar düşüyorki ağlayasım geliyor artık.

  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Kimin kimi öldüreceğine ben karışmam. Hem ne alakası var ?

    Ben tarafsızım işin içinde yokum sadece bana yapılan yardımı söyledim. Hamas israil kadının karnını yarıp cenini çıkardığı videoyu geçen hafta gördüm kanım dondu.

  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

    hamas kesti doğradı videolarının çoğu eski işide ait videolar algı için pazarlıyorlar.

  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    IŞID de hepsi yapar yapmaz diyemem. Ben net bir şekilde gördüm kadının karnını yardılar bebeği çıkartıp kafasını kestiler sonra anneyi öldürdüler.

  • snurks1499 S kullanıcısına yanıt
    Tatlisu Netanyahuculari gunah cikarirken canli tavugu aglama duvarina carpmalarina birsey demez. Onlar icin Amelek ayetleri ve Talmudda gecen yahudi olmayanlari kendilerinin mali gibi ve hayvan gibi goren coluk cocuklarini hayvanlarina dek hepsini yok edin diye yazan ve sadece yazida kalmayip uygulamadada yapmalarinida gormezler. Deve sidigi icen gerici ise bu ne? Diye sorgusuzca deve sidigi icenlerden dahada geri kafali olanlarin yaninda kullari köleleri olurlar.

    Yemendeki katliama ses cikarmazlar diyenler, ses biryerde cikmaya baslayinca neden en cok ses sizden cikiyor diye sormadan edemiyor insan!

    Dogu Turkistan konusundada ses cikardik. Siz nerdeydiniz? Simdi niye cikan sesten rahatsizsiniz? Yoksa insanliginizla baginizmi koptu?

    Iktidara gelince, ben bu ise ne siyasi nede dini acidan yaklasiyorum ve insanlik penceresinden yaklasiyorum. Iktidarin ortaklarinin yakinlarinin gemileri Azerbaycandan Israile yakit tasiyor hala. Kurecik ussu Israile istihbarat saglamak icin kurildu ve halada sagliyor. Mitinglerde gaz aldigina bakmayin siz onun, herzaman eyleme bakacaksin. Cunku soz dilde kalir ama eylem yalan soylemez!

    Turkiyede insanlar birseye taraf veya karsit olurken dahi sagduyulariyla yapamiyorlar bunu, hep ideolojik yaklasiyorlar. Bu yuzdende olay Starbucksta kahve icenleri hedef gostermek gibi gulunc durumlara geliyor. Her iki tarafta bilincsiz ve sadece futbol fanatikleri gibi hareket ediyorlar. Bu yuzdende her yaptiklari ellerine yuzlerine bulastiriyorlar. Biri Starbucksta kahve icmenin Israile destek oldugunu sanarken digeriyse Starbucksa saldirmak sekuler hayata yapilan saldiri olarak goruyor, her ikisde aslinda gulunc durumdalar.

    Birde guce tapanlar var, ne tarih bilirler ne etik, bilip bilmedende olsa yazarlar. Isgalci Israilin Filistinle olan savasini bizim PKK ile olan mucadelemizle bir tutuyorlar. Bugun Israil devletinden cok daha yasli insanlar var hayatta. Binlerce yillik devlet gelenegi olan Turkiye, kurtulus savasini isgalci guclere karsi mucadele ederek kurdu. Filistinde ayni sekilde Israilden daha eski bir devlettir. Bircok kaynaklarda Atlaslarda Israil adli bir devket yok iken Filistin devleti o arlaslarda yer aliyordu.

    Talmud Seriatina dayali sekuler maskeli, gerici yobaz ve asiri irkcilarin elindeki Israil devletine olan desteginin dozunu batida yakinda kisarak azaltacaktir. Onlarda goruyorlar Israilin batili degerler uzerine kurulu bir devlet olmadigini ve hicbir etik tanimayan sivil katliamlari.

    Israile karsimiyim? Hayir, komsulariyla sinirlarina saygili bir Israile neden karsi olalim. Ancak anayasasiyla bile sinirlari belli olmayan ve hergun komsularindan bati seriadan Lubnandan toprak calarak insanlarin evine malina cokerek genisleyen Israile karsiyim.

    Israilde hukumetin bir an once degismesihem Israillilerin hemde tum dunyanin yararinadir. Yoksa korkarimki daha hamasla bile savasamayan Israil cepheyi genisletip baska dusmanlarlada savasa girerse o zaman sadece kendi sonunun baslangicini degil ayni zamanda ABD nin ortadogudaki egemenligininde sonunu ve cokusunu hazirlayacaktir. Buda dunyada tum dengelerin kaymasi ve korkunc bir dunya savasi cikmasi demektir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Ne de yardım severmiş sizin israiliniz!
    Yahu komik olmayın, kaç çocuk ölmüş, alçakca katliama devam ediyorlar! Bırakın haması maması, sıktı muhabbetiniz. Aynı savunmaları bosnada da gördük! Mide bulandırıcı bu iki yüzlülük.
    israil denen örgüt YOK EDİLMELİ!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

    bu kadar duyarsız olunmaz ama hocam


    bak gördün mü arkadaş bugun hiç paylaşım yapmamış. halbuki çoçuk ölümlü tweetleri , haberleri paylaşmayı iple çekiyordu.

  • Terörist İsrail ordusu barış olsun diye Hamas'a yalvarıyormuş

  • Bak yukarıdaki arkadaşın da barış veya bebek ölümleri umurunda değil. üstüne bastığı bnokta terörist israil in yalvarması.


    diyorum ya bu tiplerin içlerinde hissettiği tek duygu israil öfkesi , masumlar siviller çoçuklar umurunda değil.

  • morphine84 M kullanıcısına yanıt

    Siyasal islamcıların bebekler veya ölenler umurlarında olmaz. Sadece israilin yok olmasını isterler. Ellerinden gelse savaşı durdurmazlar. İsraili yok etmeye devam ederler.

    İsrail şuan savaşı durdursa Hamas güçlenince yine saldırır. Hamas yok olmadıkça veya fikrini değiştirmedikçe bu savaş bitmez. Savaş isteyen taraf hamas...

  • Son iki günde 3 İsrail helikopteri mefta.



    Islamist Agenda


    @islamistagenda

    ·

    2s



    SON DAKİKA


    Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde:


    "İşgalci İsrail'e yüzyılın darbesini indirdik. Hak ve hürriyet talep eden bir millet olduğumuzu tüm dünyaya anlattık."



    x (formerly twitter)
    Islamist Agenda (@islamistagenda) on X
    https://twitter.com/islamistagenda/status/1740434195405492729?s=20




  • hamas terör örgütü. ve arap yalayıcıları.


    suid arabistan bile bu filistinli gericileri sevmiyor.

  • edhajeyoutube
    The Battle of Jerusalem occurred in Palestine Campaign during World War I between British Empire against the Ottoman Empire. Fighting for the city developed from 17 November, continuing until surrender of the Holy city in 30 December 1917. After the fall of Ottoman 'Gaza Line' between Beersheba and Gaza in October-November 1917. Ottoman retreated north and form defensive line between Aqaba in the Red Sea and Jafa in mediterranean coast. Port cty of Aqaba quickly fell to the British backed Hashemite rebels in July. Whle the Ottomans defended itself fron two front attack from British advance in Sinai and Hashemite rebel attack from Hejaz. This series of battles was successfully fought by the British Empire's XX Corps, XXI Corps,Desert Mounted Corps and Hashemite rebels against strong opposition from the Yildirim Army Group's Seventh Army in the Judean Hills and the Eighth Army north of Jaffa on the Mediterranean coast. The loss of Jaffa and Jerusalem, constituted a grave setback for the Ottoman Empire. Clip taken from : The Great Arab Revolt (2016) Son Mektup (2015) Gelibolu (2005) Çanakkale 1915 (2015) Gallipoli (2015) Lawrence of Arabia (1962) The Water Diviner (2014) Gallipoli (1981) The Lighthorsemen (1987) Адмиралъ (2008) The Russian Revolution (2017) Murder on the Orient Express (2017) Dschihad für den Kaiser (2016) Wonder Woman (2017) Flyboys (2006)
    https://www.youtube.com/watch?v=R0w8mRsKT2c
  • Dünyada İsrail'i destekleyen bir tek millet yok, sadece burdaki israiltaparlar var, sene 2024 oldu hala uygar medeni milletler gibi düşünemiyorlar.


    EHA MEDYA


    @eha_medya

    ·

    21d


    ABD’nin New York kentinde bir araya gelen göstericiler, siyah kıyafetleriyle Gazze’de öldürülen binlerce çocuk için sessiz protesto düzenledi.



    x (formerly twitter)
    EHA MEDYA (@eha_medya) on X
    https://twitter.com/eha_medya/status/1740477702816313649?s=20




  • deniz006 kullanıcısına yanıt
    Ben hep derim bizim milletin yaptigi sey aslindan uzaktir diye. Che Gueveranin Resmini Avatar yapmis adamin dedigine bakin, birde Chenin kurdugu devletin basindaki adamin yaptigi aciklamaya bakin. Ya bu kafayi degistir yada avatarini Komiksiniz, Che Amerikaya karsi direnisin semboludur, sen avatarina iyisimi George Bush koy, cuk oturur.

    https://de.firenews.video/nachrichten-heute/der-kubanische-praesident-hat-israel-als-terrorstaat-bezeichnet-der-im-gazastreifen-voelkermord-begeht/amp/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 29 Aralık 2023; 0:49:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Osman Pamukoğlu - Fatih Altaylı Konuşması

    https://www.youtube.com/watch?si=Fp3lylzZ4IQk-J6g&v=9WRI6g6JARo&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

    Hangi istatistiğe göre konuşuyorsun be en büyük yardımı israil yapmış-mış. Bi de israili büyük yazıyor tapıyor çünkü israile, yahudi misin ne olduğun belli değil boş propoganda. İsrail geldi ester parşömenlerini çalıp gitti, adamların derdi tasası eser çalmaktı, buraya gelirken bir şeyleri hedefleyerek geldiler. Üstelik silahlı olarak geldiler güya güvenlik içinmiş, deprem olmuş bir ülkede sanki devlet kendilerini vuracak. Salak salak işler. Ama silahlı şekilde içeriye almadı bunları tabi istihbarat. Amerika'da savaş gemisi demirleyecekti yardım bahanesiyle, ona da müsade edilmedi. Ya adam gibi yardım edin ya da iptirin gidin denildi. Sen ne konuşuyorsun boş boş. Korona zamanında da biz onlara uçaklarla tıbbi malzeme gönderdik ona bakarsan.


    50.000'e yakın insanı şehit eden pkk'yı destekliyor ve besliyorlar diğer yandan, ona ne diyeceğiz peki? İkili oynayan bir düşman hepi topu. Depremde yapılan yardım kimi ülkeler için sadece diplomatik açıdan bir stratejidir, yumuşak güç uygulamış oluyorlar ve koz elde ediyorlar hepsi bu. Gönülden yardım eden ülke sayısı pek azdır, Azerbaycan onlardan biri mesela. İsrail şimdi bunu koz olarak kullanmaya başladı ki bütün amaçları da eser çalmak ve bir koz elde etmekti zaten. Aynı şeyi yunanistan da yaptı, yarın yunan bize savaş açsa, karşılık versek diyecekler ki Türkler bizi öldürüyor ama biz onlara depremde yardım etmiştik diyecekler...  


    İstatistiklerle konuşacaksın en büyük yardımı yaptılar diye bir iddia da bulunacaksan. Senin istatistiğin nerede? Çünkü istatistiklere göre en büyük yardım Araplar tarafından yapıldı bilhassa Katar; tüm yardımlara ek olarak üstüne hava kuvvetlerine ait C17 uçaklarını depremin ilk günlerinden itibaren bize tahsis etti, bu sayede başka yerlerden gelen yardımları taşımaya büyük katkı sağladılar. Tek başına suud ve katarın yardımları bile batınınkinden misliyle fazlaydı ki diğer Arap devletlerini de kattığın zaman israili de batıyı da katlıyorlar. Her şeyin istatistiği var boş boş israil bize süper yardım yaptı trilyon hayat kurtardık demeyle olmuyor.


    Yani yahudi de olsan onursuzluk yapmayacaksın hacı doğruya doğruya doğru diyeceksin. Can kurtarıldıysa en büyüğüne sizin en nefret ettiğiniz yerler vesile oldu. Daha da büyüğünü bizim insanımız yaptı. Bi tane islam düşmanının biri deprem bölgesinde yardım yapan islami derneklerin çalışmalarını görüp müslümanlara karşı bakış açım değişti demişti. Bu esnada muhalefet, yardımları artırmak yerine deprem siyaseti yapıyordu özellikle sosyal medya'da. Gelmiş utanmadan israil şöyle israil böyle diye israili savunuyor bana.


    Ayrıca depremde can verenleri umursuyormuş gibi yapmayın, o taraftan hükümete oy çıkınca muhalefetin depremzedelere ettiği küfürler, iyi ki olmuş beter olun geberin diyenler, buna ses çıkarmayan hatta çanak tutan muhalif siyasiler... Ne çabuk unuttunuz?


    Hepinizin ne olduğu o gün ortaya çıkmıştı, depremi bir siyasi koz olarak kullandınız aynı israil gavurunun şu an yaptığı gibi, o yüzden ben diyorum bu ülkenin kendi gavuru yahudiden de hristiyandan da beter. Ulan her şeye düşmansınız şu ülkede, dilinizde bir Cumhuriyet bir Atatürk, ama içi bomboş, altını gram dolduramıyorsunuz. Bu ülkeye düşman olan, pkk'yı besleyen kaç tane ülke varsa en büyük savunucuları sizsiniz ondan sonra da utanmadan yok Cumhuriyet, yok Atatürk, yok o yok bu. Yalan dolan.



    Kıyamyoutube
    İnsanlar afetle ilgili birçok şeyi merak ediyorlar. Ve merak ettikleri konularda bilgileri olsa da olmasa da konuşuyorlar. Son günlerde en çok konuşulan konulardan biri de Arap ülkelerinin depremlere yaklaşımı. Bir kesim ısrarla "nerede o Arap ülkeleri? Neden şu an Türkiye'ye yardım etmiyorlar?" sorularını soruyor. O yüzden bugün bu konuyu konuşalım. Arap ülkeleri Türkiye'ye yeterince yardım ediyor mu? Yani bu zor günümüzde bize olması gerektiği gibi omuz verdiler mi? Yoksa Batı ne yapıyorsa onlar da onu mu yapıyor? Youtube kanalımıza abone olmak için tıklayın : https://www.youtube.com/kiyam/?sub_confirmation=1 Yedek kanalımıza da abone olmayı unutmayın : https://www.youtube.com/channel/UCxA6cmhsmnOjEO-MW7DZb9g İletişim kanallarımız: Youtube : http://www.youtube.com/c/Kıyam Twitch : https://www.twitch.tv/kiyamyt Twitter : https://twitter.com/KiyamVideolari Facebook : https://www.facebook.com/KiyamVideolari Instagram : https://www.instagram.com/kiyamvideolari
    https://www.youtube.com/watch?v=XoXJY7wglyg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabus2224 -- 29 Aralık 2023; 3:53:35 >




  • Osman Pamukoğlu: Dünyanın hiçbir yerinde ölen 10 kişiden 7sinin kadın ve çocuk olduğu bir savaş olmaz. Böyle savaş olmaz.

    - BM ve uluslarası örgütler çok yetersiz kaldılar. İsrail'e karşı hiçbirşey yapmadılar, yapamadılar.

    - İsrail ve bölgedeki yapay Arap devletleri arasında siyasi bir ittifak kurulmasından korkan İran'ın düğmeye basması sonucu Hamas'ın bu operasyonu gerçekleştirdiğini düşünüyorum. Malesef Hamas'ın bu saldırısı İsrail'e Gazze'yi işgal etmesi için bahane sundu.

    - İsrail'de bu operasyonu bilip de engellemeyen kişiler varsa vatan hainidir. İsrail böyle bir saldırı olabileceğini biliyordu ve halkına hissettirmeksizin sürekli tatbikat yapıyordu ancak uzun yıllar sonra aynı sürekli kurt gelecek deyip bunun yanlış çıkması sonucu birgün gercekten kurt geldiğinde çobana kimse inanmadığı gibi İsrail'de rehavete düşüp baskına uğramış olabilir.

    - Filistin - İsrail savaşında ateşkes ilan edilecektir. Ancak İsrail işgal ettiği yerlerden çıkmayacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 29 Aralık 2023; 4:39:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 28 Aralık:


    Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Daraj ve Tuffah mahallelerinde temizlik operasyonlarını sürdüren IDF, bir hastane ve okulda arama yaparken üç tünel kuyusunu da imha etti.


    Hamas ve Filistin İslami Cihad, İsrail'in Bureij'deki ilerleyişine karşı savunma girişiminde bulundu.


    Filistinli milisler Han Yunus'ta İsrail'in temizlik operasyonlarına karşı savunma yapmaya devam etti.



    Institute for the Study of War (@TheStudyofWar) on Xtwitter
    The IDF cont'd clearing operations in Daraj and Tuffah neighborhoods in the northern Gaza Strip and destroyed three tunnel shafts while searching a hospital & school. Hamas & Palestinian Islamic Jihad attempted to defend against Israeli advances in Bureij. (1/2)
    https://twitter.com/TheStudyofWar/status/1740558299244662840

    İsrail güçleri 28 Aralık'ta Batı Şeria'da 11 noktada Filistinli savaşçılarla çatıştı.


    Lübnan Hizbullahı da dâhil olmak üzere İran destekli savaşçılar Lübnan'ın güneyinden İsrail'in kuzeyine sekiz saldırı düzenledi.




    Institute for the Study of War (@TheStudyofWar) on Xtwitter
    More from tonight's #Iran Update: Israeli forces clashed with Palestinian fighters in 11 locations across the West Bank on December 28. Iranian-backed fighters, including Lebanese Hezbollah, conducted eight attacks from southern Lebanon into northern Israel. (1/4)
    https://twitter.com/TheStudyofWar/status/1740561645577908312

    Filistinli savaşçılar 28 Aralık'ta Gazze Şeridi'nden İsrail'in güneyine üç dolaylı ateş saldırısı düzenledi.



    Institute for the Study of War (@TheStudyofWar) on Xtwitter
    2/ Palestinian fighters conducted three indirect fire attacks from the Gaza Strip into southern Israel on December 28.
    https://twitter.com/TheStudyofWar/status/1740561648929087999




  • 
Sayfa: önceki 603604605606607
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.