Şimdi Ara

Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (601. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.757
Cevap
74
Favori
454.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 599600601602603
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Beğenemedin mi sümer, babil devrini? O devirde seninde ataların orta asyadaydı. Ne yani orta asya senin anavatanın olmuyor mu? O zamandan beri yahudiler orada mıymış? Evet oradaymış. Demek ki sonradan türeyen bir halk değilmiş.


    Yahudiler başka milletlerle pek karışmaz ki. Osmanlı bile orduya asker devşirirken yahudi çocuğunu almazdı. Çünkü yahudiyi değiştiremezsin. Öyle çarpıtma taktiklerine girme yok yunanmış, mısırlıymış diye. Yahudinin dini değişmemiş birşeyi değişmemiş. Ölmüş olan dillerini bile diriltiyorlar.


    Senin uluslararası ceza hukukunla yarım saat dalga geçerim. O kanunlar ve mahkeme küçük devletlere işler. Hadi git rusya, çin, abd gibi ülkeleri yargıla? Hadi liderlerini yargıla? Yapamazsın. Yargılasan hatta cezaya çarptırsan kim uygulayacak? Hiç kimse. Çocuksun sen ya. Sen bu mahkemeyi devletin seni yargıladığı mahkeme mi sandın? Uluslararası meselelerde devletin gücü varsa dediği olur. 2 küçük devletin yargılanmasına benzemez bu iş. Sen israili sırbistan mı sandın?


    Terörle falan filan. Adamlar kurmuş devleti. Ne yani ingiliz çekilince orada filistinliler devlet kurunca hak mı olacaktı? İsrail kurunca terör devleti oldu tabi. Güçlü olan yahudilerdi ve salak gibi filistinlilerin idaresinde mi yaşayacaklardı? Terör dediğin olayda ingiltereye karşı yapılmış. Peki oradaki ingilizler toprakları neyle aldı?


    Yok israilin gücü abd ile sınırlıymış falan filan. Hamas kimden alıyor parayı, silahı? Petrolcü araplardan mı? Yoksa kendine hayrı olmayan irandan mı? Desteğinin kesilmesi abdnin o arapların kulağını çekmesine bakar. İran zaten kendi sorunlarını çözemeyen bir ülke. Savaş çıktığından beri bir halt yapamadı. Senin filistinliler ve hamasın ezilip duruyor, halkını bir güneye bir kuzeye sürüyor israil ve sen hala saçmalıyorsun. Bak bakalım ipler kimin elinde? Bakalım gazzenin kuzeyinde seninkileri bir daha yaşatacaklar mı?


    Ben tevrat falan bilmem de sen hristiyan memleketinde yaşadığından noel falan takip ediyorsun belli. Zaten klavyende türkçe değil. Batı ülkelerinden sizi temizlemeye başladıklarında gelir arap kardeşlerinin yanında yaşarsın. Sonra batı şeriadaki hristiyanların protestosunu kim takar ki? Bir sonraki operasyon o batı şeriaya yapılır. İsrailin içi iyice temizlenir. 20 bin km2 toprak 70 senedir adamlara bir huzur vermediniz.


    Son olarak gücünüz yoksa neye güvenip dikleniyorsunuz ki? Atıyorlar bombayı 5-10 taneniz parçalanıp gidiyor. Yok elektrik vermiyormuş, su vermiyormuş ne verecek be? Ben olsam nefes aldırmam. Saldırırken ağzınızdan köpükler çıkıyor. Vurulunca çocuklar, kadınlar ühü ühü oluyor.





  • 24 Aralık:



    Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]
    Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]Institute for the Study of War (@TheStudyofWar) on Xtwitter
    2/ Palestinian militias continued trying to defend against IDF clearing operations in Jabalia. Israeli forces continued clearing operations in Khan Younis. Read ISW's 24 DEC Iran Update covering the Israel-Hamas War w/ @criticalthreats: https://t.co/hdhqqOrcb7
    https://twitter.com/TheStudyofWar/status/1739106108625522948

    Filistinli milisler Jabalia'da IDF'nin temizlik operasyonlarına karşı savunma yapmaya devam etti. İsrail güçleri Han Yunus'ta temizlik operasyonlarına devam etti.

  • Yılın sözü: İSRAİLLEŞTİRMEK


    “Size ait olmayan bir şeyi almak, sonra da mağdur rolü oynayıp, utanmadan onun size ait olduğunu ileri sürmek.”




    Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]
  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt

    Kılıç hakkı.

  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt
    Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]
    Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]Gökhan Kahraman (@GkhnKhrmann) on Xtwitter
    ➖Yabancı bir ordu kapınızı kırsa, ➖Annenizi dövse, ➖Babanızı hapse atsa, ➖Kardeşinizi öldürse ve evinizi çalsa ne yapardınız? ➖Hayatınızın geri kalanını kuşatılmış bir kafeste geçirmek zorunda kalsanız siz ne yapardınız? Filistin'li yazar şair Muhammed El Kurd,…
    https://twitter.com/GkhnKhrmann/status/1739253763355955289?t=y1ciyelqz_2Is6ys9JVDXA&s=19

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt
    Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]
    Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]KONUŞAN RESÄ°MLER📸 (@hayat_resimde) on Xtwitter
    Dünyanın her yerindeki çocuklar uyandı Gazze’li çocuklar hariç Bu çocuklar Avrupalı olsaydı şimdi meclisimiz her oturumda o çocuklara 1 dakika saygı duruşu ilan ederdi Avrupa’ya şirin gözüklek için İKİYÜZLÜSÜNÜZ EYY VEKİLLER EYY MECLİS …
    https://twitter.com/hayat_resimde/status/1739517374280171986?t=Xsv7l_DoJErt0LdZvrEvlA&s=19

    Onlar için terörist bu bebekler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Nasil yahudiler karismazmis? Hitlerin dedesi bile yahudi buna ne diyeceksin?2000 yildir bir dine mensup olan insanlarin baska irkla karismadiginimi iddia ediyorsun sen simdi ciddi ciddi? Ustelik hepsi dunyanin dort bir yanina yayilmis ve Avrupada köle gibi yasamisken. Kac tanesi kimbilir tecavuze ugradi bundan haberin varmi? Ne kadari hiristiyanlasti ya bundan?

    Bende ciddiye almis yaziyorum, tutmus Babillerden dem vuruyor. Asur Kralligini kuralim yeniden madem. Bir yerde Rusyayi cezalandirabiliyormu demissin diger yerde Sirbistana benzemez diyorsun. Ne hak ne hukuk takiyorsun, tas devrinden kalma gucun varsa herseyi yaparsin diyorsun. Senden guclu olan senin evine cökebilir o zaman bunda sorun gormemelisin, karsida gelmemelisin cunku guce tapiyorsun, boyun egeceksin.

    Filistin halki boyun egmiyor, guc dedigin sey insanin davasina olan inancidir, bu yuzden yikilmiyorlar ve bu yuzden bu guce karsi Israil yenilmeye mahkum er yada gec.

    Ortaasya yahudileriyle batidaki yahudinin ortak yani nedir? Hicbirsey. Din insanlarin ortak devlet kurmasina yetiyor ise o zaman Islam Devletinede karsi olmamalisin buda senin iddian cunku.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 26 Aralık 2023; 11:3:50 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Yaw Hamas 7 ekimde sivilleri katletti sizler hepiniz sevinç naraları attınız secdeye varıp şükür duaları ettiniz ağızlarınız kulaklarına vardınız birbirinize anlattınız ohhh iyi olmuş iyi ki yapmış dediniz taaa İsrail tepenize çökünce ağlamalar sızlamaya gözyaşı dökmeye başladınız acitasyon yapmaya mehmetçik gazzeye demeye başladınız Starbucks kahve firmalara saldırdınız eyyyy Filistin için yürüyüş yapanlar size diyorum size aç kulaklarını dinleyin beni türk askerleri şehit edildi sessiz kaldınız hayırdır siz Filistinli olarak gidin şehit olun ne duruyorsunuz mehmetçik için sokağa çıkmıyorsunuz bağırmadınız hiçbiri umurumda değil Filistin de İsrail de canı cehenneme hiç de enterese etmez yesinler birbirlerini az namuslu şerefli gururlu olun arkamızdan vuran filistin asla kardeşimiz değildir mert delikanlıysanız şehitler ölmez vatan bölünmez diye sokağa çıkarsınız ama yapmadınız filistn için bağırdınız onlar için yas tuttunuz Suudi kralına da yas tuttunuz Selalar okudunuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 26 Aralık 2023; 10:36:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bunlar silahları nereden edindi? Silahları kim verdiyse tespit edilip o ülkeye de ağzının payı verilmeli.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Boykotun önemi (ABD):


    https://www.instagram.com/reel/C1KRYZkOkU-/?igsh=MWN1MGEwcGMyYnIzeA==


    Bu ABD'lilere helal olsun, ünlüsünden sıradan vatandaşına en sağlam tepkiyi onlar gösteriyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada bu Twitter hesaplarının bir kısmını savcılığa vermek lazım meclisimize ve cumhurbaşkanına ulusal yas ilan etmedi, asker yollamadı falan diye hakaretler ediyorlar furondor gibileri de bu hesaplardan tweet paylaşıyor.Tesadüf değil bunlar kesinlikle bir örgüt.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netanyahu:


    Barış için olması gerekenler;


    1) Hamas ezilecek

    2) Gazze sivilleştirilecek (militarist kesim ilga edilecek)

    3) Köktendincilik bitirilecek


    PM: For peace, Hamas must be crushed, Gaza demilitarized, Palestinians deradicalized | The Times of Israel

  • UzmanAga kullanıcısına yanıt

    Dünyada askeri operasyonlar ile asker ölümüne yas ilan etmek dünyada aciziyet, zayıf görünmek gibi görünüyor imaj veriyor,israilde her allahaın günü asker ölüyor israil bütün gün yastamı.Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Aralık 2023; 12:35:17 >
  • Pkknın siyasi uzantılarını destekleyip, onlarla her türlü ittifakı kurup, sanal ortamda vatansever şovları yapanları muhatap almaya değmez.


    Bu arada ŞEHİTLİK İslami bir tabirdir, bu yolda ulaşılan makamın tanımıdır. Bütün şehit kardeşlerimizin cenazeleri, o sürekli saldırdığınız CAMİlerimizden, duyunca rahatsız olduğunuz SELÂ ve TEKBİRlerle kaldırılıyor. Marksist, ateist, komünist din düşmanı, İsrail ve ABD'nin taşeron ordusu pkk'ya karşı savaşırken şehit oldular. Sabah akşam İslam'ın tüm değerlerine ve Müslümanlara saldıran, işine gelince de bizim şehitlerimizin kanını ideolojik propaganda ve çıkar için istismar etmeye kalkanlar boş yapmasın. Herkes kimin ne olduğunu biliyor.



    Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]NOTİCE HABERyoutube
    Ankara'daki Gazze Yürüyüşü ve Mitingi'nde “Kahrolsun İsrail, Kahrolsun PKK” sloganları atıldı.
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=CWwxmNsQvmg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 26 Aralık 2023; 12:52:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Intel İsrail'de 25 milyar dolarlık yatırım yapacak


    Intel will open a new factory in Israel with an investment of $25 billion, the Finance Ministry announces in a joint statement with the Economy Ministry and Israel Tax Authority.

    As part of the agreement between Intel and the government bodies, the tech giant will employ thousands of workers in the Kiryat Gat area.

    Intel is expected to begin operations in the new factory by 2028.


    Intel'in İsrail'deki 25 milyar dolarlık yatırımının bir parçası olarak Kiryat Gat bölgesinde yeni bir fabrika açıp binlerce İsrailliye iş olanağı sağlayacaklarmış.


    Hadi parçalayın şimdi o bilgisayarları, telefonlarıHamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] 


    Intel to open factory in Israel with investment of $25 billion | The Times of Israel





  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

    12xxx 13xxx işlemcileri hatta extra protesto etmek istiyorlarsa yeni yılda çıkacak olan 14xxx işlemcileri alıp direk bana gönderebilirler. biriktirdiğim işlemcileri ister parcalar ister israil bayrağı şekli verir yakarım. hem sevap paylaşarak artar Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] 

  • UzmanAga kullanıcısına yanıt
    Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]
    Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]Gökhan Kahraman (@GkhnKhrmann) on Xtwitter
    Avrupa Birliği, İngiltere, Amerika, Ve İsrail'in, Bu gece beraber uykusunda bombalayıp ailesini öldürüldükleri BEBEK Acaba Kim TERÖRİST? Bu kan revan içinde ki masum Bebekler mi? Yoksa onların topraklarını işgal etmek için üzerlerine bomba yağdıran, ailelerini öldüren alçaklar…
    https://twitter.com/GkhnKhrmann/status/1739564366364557501?t=bXP2SxovS9QevBQOFN9a-g&s=19

    Belki vicdan'ın sızlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UzmanAga kullanıcısına yanıt
    Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]
    Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]Daily Islamist (@dailyislamist) on Xtwitter
    🔴 Gazze’de esir aldıkları sivilleri bir stadyuma götüren işgal askerlerinin paylaştığı videoda bulunan detay: Ukraynalı paralı askerlerden sonra Yunan paralı askerler de Gazze’de.
    https://twitter.com/dailyislamist/status/1739584039126798650?t=Pnvd0AQhlT31S12P-bYd3w&s=19

    Al bak terör örgütü .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UzmanAga kullanıcısına yanıt
    Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]

    Doğru tesadüf değil bunlar planlı bir soykırım ..ölümüne savunduğun örgüt'ün yaptıklarından bir kesit bu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 599600601602603
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.