Şimdi Ara

6 SENE ÖNCEKİ NEBULAYI ÖZLÜYORUM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sanane,Hobbit derken Nebula. Nebula North , Locus. 2000-2005

    Az önce biraz can sıkıntısından biraz da meraktan tekrar nebula'nın sitesine girip sifremi unuttum dedim, hesabıma sifre pin anahtar cilingir bir sürü biseyler geldi.
    Duruma göre fırsat bulabilirsem girip söyle bir bakacağım.
  • Raistlin FireForge 7 yıl pk geçen bir hayat, ellerim kan içinde
  • bayagi eski konu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2002'de quann'da oynadığımı hatırlıyorum. Oyunda online olabilen Maksimum oyuncu sayısı 350 idi. Oyuna girmek için yarım saat uğraştığımı bilirim o derece kalabalıktı. Şifre kaydetme programı bilmezdim her seferinde şifre yazardım elle. Ne günlerdi be
    Wow'muş knight'mış bunlar fasa fiso

    Ultima Online Hayat Offline



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dudeykewl -- 5 Ekim 2015; 21:38:27 >
  • şu eski günlere dönmek için nelerimiz vermezdim ya. gelmiş geçmiş en iyi mmodur.
  • @Nipps @dudeykewl @turindebrouche

    UO benzeri oyun istiyorsanız Albion Online'a bakabilirsiniz. Oyun şuan alpha'da ama Kasım ayında closed beta başlayacak.
    Alpha ve closed beta'da oynayabilmek için founder's pack almanız gerekiyor ama oyun tamamen çıktığında ücretsiz olacak ve denilene göre pay to win olmayacak.

    Oyun UO'ya aşırı benziyor.
    Öldüğünüzde üstünüzdeki itemları alabiliyorlar, şehirler oyuncuların kurduğu guildler tarafından yönetiliyor, şehir ele geçirmek için guildler savaşıyor falan bayağı efsane bir oyun ve herkes tek bir server üzerinden oynuyor oyunu, ayrı ayrı serverlar yok yani.
    Kesin bakın derim, hatta bende birazdan founder's pack alacağım. Oyun daha closed beta bile başlamamasına rağmen dolup taşıyormuş.

    Başlayanlar PM atsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 14 Ekim 2015; 17:12:23 >




  • Aynı şekilde steam üzerinden satılan Ark Survival Evolved da oynanabilir, binek sistemi var, ev, kale, gemi inşa edilebiliyor, hayvan - dinozor tame edilip binek olarak kullanilabiliyor, öldüğünüzde donunuza kadar alabiliyorlar, evinize kalenize siz yokken ya da varken girerlerse yine donunuza kadar.. :)

    Ben yeni aldım yeni basladım, oyun survival oyunu, hayatta kalmanız gerekiyor, sıcaklık, susuzluk, aclık gibi oyunu gerçekci kılan değerler mevcut, oyun fps ya da third person olarak oynanabiliyor ve fena sarıyor. Youtubedan ya da steam üzerinden videolarını izleyebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turindebrouche

    Aynı şekilde steam üzerinden satılan Ark Survival Evolved da oynanabilir, binek sistemi var, ev, kale, gemi inşa edilebiliyor, hayvan - dinozor tame edilip binek olarak kullanilabiliyor, öldüğünüzde donunuza kadar alabiliyorlar, evinize kalenize siz yokken ya da varken girerlerse yine donunuza kadar.. :)

    Ben yeni aldım yeni basladım, oyun survival oyunu, hayatta kalmanız gerekiyor, sıcaklık, susuzluk, aclık gibi oyunu gerçekci kılan değerler mevcut, oyun fps ya da third person olarak oynanabiliyor ve fena sarıyor. Youtubedan ya da steam üzerinden videolarını izleyebilirsiniz.

    Bahsettiğin oyunu alıp ertesi gün iade ettim Steam'den.

    Ayrıca o oyunun UO ile hiçbir benzerliği yok.




  • Housing sisteminin olması, loot sisteminin olması, binek sisteminin olması ve bunun tame sistemiyle iç içe olması benzer özellikleri..
  • Bende Sanane'de başlayıp Nebula'da uzun süre oynamıştım. Hayatımı yedi. İyi ki bırakmışım. Allah bir daha başlamaktan korusun.

    [Men in Black]
    Sovereign Khan
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.