Şimdi Ara

6 aylık aradan sonra geri dönüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, WoW a tekrar başlamam dolayısıyla Diablo ya uzun bir ara vermiştim(5-6 ay kadar), şimdi biraz da Diablo'ya vakit ayırma niyetindeyim. Oyunu Paragon Level falan gelmeden önce bırakmıştım. 60 level monkumhttp://eu.battle.net/d3/en/profile/MertKosova-2579/hero/8975199 böyle glass cannon bir karakterim vardı o zamanlar ama şimdi nasıl bir build iş yapar monk için ve diğer classlar içinde durumu nedir bunu merak ediyorum, sarması açısından yeni bir class da oynayabilirim o yüzden her türlü öneriye açığım özellikle pvp açısından ama ana hedefim monk şu anlık. Yardım eden herkese çok teşekkürler şimdiden.







  • Bence bu saatten sonra sıfırdan hardcore açarsan daha çok eğlenirsin diye düşünüyorum.
    Çünkü yapman ve öğrenmen gereken çok şey var, her şeyden önce gold yapman ya da alman gerekecek. Sonrasında yine sıkılma ihtimalin var.
    Benim gibi 360k dps CM wiz (ki 295k dps buff'sız halimle MP10 gayet hızl) bile normal mod'dan sıkılıyorsa, dropları beğenmiyorsa, artık normal mode farmından tatmin olmuyorsa, devam edenlere saygı duyarım.
  • Oyun senin icin paragon lvl 40-50 kere kadar gayet eglenceli gecebilir. 360k dps yapmaya gerek yok, mp10 farm yapmaya gerek yok, sakin sakin gunde 2-3 paragon level atlayarak ve araya über bosslari ve yapacagin craftlari katarsak hala oyun cok eglenceli. Monkla baslamani tavsiye ederim.

    Kiss beni yanlis anlama ama sizin gibi 2000 saat uzeri oyun zamani olanlar bi zahmet yeni baslayan kisilere tavsiye vermeyin, gayet yaniltici.

    Diablo 3 yeni baslayanlar icin 250-300 saat oynama suresine kadar bircok farkli secenek sunuyor ve cogu oyuncu icin o sureye kadar cok eglenceli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir sure ayni keyifi alirsin, yeni seyler var, craft item, paragon level, yeni legendary'ler vs... kisa surede 100M+ yaparsin AH'da biraz zaman gecirirsen. Gold almana falan gerek yok. MP10 farmlamak da gerekli degil... MP0 ile MP10 arasinda item acisindan hicbir fark yok. Dolayisiyla 3-5M luk itemlarla da cok rahat bir sekilde karakterinizi dizebilirsin.

    Ama 1-2 hafta sonra bayar tekrardan , Aylardir oynamiyorum mesela ben, bazen bi hevesle giriyorum 5 dk sonra geri cikiyorum. Cidden cok baymis :)

    Tabi bu arada, PVP yalan oldu... Oyle bir hayal icin diabloya basliyorsun bosuna baslama :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 28 Mart 2013; 11:26:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oray

    bir sure ayni keyifi alirsin, yeni seyler var, craft item, paragon level, yeni legendary'ler vs... kisa surede 100M+ yaparsin AH'da biraz zaman gecirirsen. Gold almana falan gerek yok. MP10 farmlamak da gerekli degil... MP0 ile MP10 arasinda item acisindan hicbir fark yok. Dolayisiyla 3-5M luk itemlarla da cok rahat bir sekilde karakterinizi dizebilirsin.

    Ama 1-2 hafta sonra bayar tekrardan , Aylardir oynamiyorum mesela ben, bazen bi hevesle giriyorum 5 dk sonra geri cikiyorum. Cidden cok baymis :)

    Tabi bu arada, PVP yalan oldu... Oyle bir hayal icin diabloya basliyorsun bosuna baslama :)

    Nası yalan oldu pvp?
  • aradan nerdeyse 1 yil gecti, fakat PVP gelmedi, ne zaman gelecegiyle ilgili daha bilgi dahi yok... Belki 1 yil sonra, belki expansion'dan sonra... kimse bilmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.