Şimdi Ara

5800 wifi sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beyler telefonumla wifi aracılığıla internete bağlanamıyorum. şifreyi falan giriyorum girecek gibi oluyor ağ geçidi cevap vermiyor gibi bir yazı çıkıyor. bakmadığım yer kalmadı ama hiçbirinde çözüm bulamadım herkes bişey yazmış ama hepsi boş. yokmu bir bilen bu sorunun çözümünü ? herkes aynı sorundan dertli. kimisi yazmış dns ayarlarını değiştir falan diye ama bu tamamen saçmalık ne diye uğraşayımki dns ile fln millet aynı telefonla hiç dns ile fln uğraşmadan giriyor internete gayet normal bir şekilde. bide her gitttiğmiz yerde wifi var artık cafede falan ancak her gittiğimiz yerde dns ilemi uğraşacaz :S bu pek normal bir çözüm değil hepsi otomatikte ve bağlanamıyorum lütfen yardım edin. ve lütfen anlamayan yorum yazmasın veya aynı sorun bendede var gibi yazıp gereksiz yere doldurmayalım bu sorundan gerçekten anlayan ve mantıklı bir çözüm bulanlar yazarsa çok sevinirim. şimdiden ilgilenenlere teşekkür ederim.







  • Bu sorundan anlayan felan yazmışsında kimse bu telefonun mühendisi değil arkadaşım eğer bir sorunun varsa ve buna cevap arıyorsan burda herkesin iyi kötü yorumlarını veya önerilerini okumak zorundasın.He okumam yapamadım diosan direk nokia şirketiyle veya teknik servisiyle iletişime geçebilirsin.Herneyse son güncellemeni yaptınmı peki ?
  • tek istediğim konunun gereksiz yere uzamasını engellemek ve soruna bir çözüm bulabilmek. okumaktan çekinen bir insan değilim internette nekadar yazı varsa okudum ama hiçbiri bir çözüm değil. bu arada evet son güncellemeyi yaptım v4te şuanda telefon versiyonum.
  • Arkadaşım hiç kimse hiç birşeye anında çözüm bulamaz öyle olsaydı sorun ve teknik servis denilen kavram olmazdı. Ha bilen arkadaşlar cevap verirse deseydin daha anlamlı olurdu.
    Telefonun firmware sürümü update (güncellemeyi) dene bu şekilde sistem bilgilerin hem güncellenmiş olur hemde fabrika eğer sorun varsa halledilmiş olur. Bunun içinde pc suite veya ovi suite yüklemen lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.