Şimdi Ara

5 TL ye Windows 10 pro (Amazon) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Mew The Legend Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
3
Favori
16.565
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben aldım satıcı keynes whatsapp dan göndermiş , 6 saat içinde kullanılması lazım diyor
  • iki adet aldım,aynı key

  • supercharger2 kullanıcısına yanıt

    direk 11 yükleyipte girebilirsin keyi windows 10 yazdıgına bakma.

    Bu arada bütün keyler aynı.

  • Yıllardır olan bi olay  bu keyler nereden çıkıyor bilinmez ama kusursuz şekilde çalışıyor  



    ShiftDelete.Netyoutube
    Bu videomuzda uygun fiyatlı Windows lisans anahtarları güvenilir mi sorusunun cevabını aradık. Normal fiyatları 1.899 TL'ye kadar çıkan Windows lisans anahtarları, bazı internet sitelerinde 5-6 TL'ye kadar düşük bir fiyatla satılabiliyor. Sizler için uygun fiyatlı Windows lisans anahtarı satın aldık ve bilgisayarımızda çalışacak mı denedik! Windows 10 Pro'nun orijinal satış sitesi: https://bit.ly/3fkbZU3 https://shiftdelete.net/1-899-lik-windowsu-16-tl-ye-aldik-mi Windows lisans anahtarı satın aldık ve denedik! Herhangi bir internet sitesinden tamamen rastgele bir seçim yaptık. 18 TL'ye satış yapan bir internet sitesinden sizler için kodu aldık ve denedik. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz baş başa bırakalım. Uygun fiyatlı Windows lisans anahtarları güvenilir mi? Eğer yeni bir bilgisayar sistemi topladıysanız, içerisinde bir Windows işletim sistemi olmayan bir bilgisayar satın aldıysanız yada bilgisayarınızdaki Windows sürümünü Windows Home sürümünden Windows Pro sürümüne yükseltmek isterseniz yeni bir Windows lisans anahtarı almanız gerekiyor. Bu lisans anahtarları, farklı internet sitelerinde 1.899 TL'ye kadar satışa sunulurken farklı internet sitelerinde ise 5-6 TL'ye kadar satılabiliyor. Bu videoda tamamen rastgele seçilmiş ve uygun fiyata lisans anahtarı satan bir internet sitesinden Windows lisans anahtarı aldık ve bilgisayarımızda denedik. İlk olarak belli başlı sıkıntılar ile karşılaşsak da çözüme ulaştık. Ancak bizim sizlere tavsiyemiz, güven duymadığınız internet sitelerinden herhangi bir şekilde alışveriş yapmamanız. Videomuzu izledikten sonra YouTube üzerinden yorum yapmayı ve videoyu beğenmeyi unutmayın. İyi seyirler! Teknoloji videoları ve teknolojiye dair her şey için kanalımıza ABONE Olun ►►https://goo.gl/ylUFmZ Tüm İnceleme videolarımızı buradan izleyebilirsiniz ►► https://goo.gl/IIKYIK ShiftDelete.Net‘i tüm sosyal ağlarda takip edin ; Instagram ►► https://goo.gl/r4AJDv Facebook ►► https://goo.gl/k1D1JL Twitter ►►https://goo.gl/vTwhws Google+ ►► https://goo.gl/6jRF18 ShiftDelete.Net YouTube hesabı, Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesinin video kanalıdır. ShiftDelete.Net ile en yeni teknoloji haberlerine, videolu olarak ulaşabileceksiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=Zm3Cb9RYF9k
  • Satıcı bulduğu tek toplu key'i binlerce kişiye 5 TL'ye sattı, şimdi parayı çekip kafa rahatına bakacak
  • bu lisans nasıl mı geliyoır?


    ben de çalıştığım firmanın microsoft sorumlusuyum. microsoftun cla denilen bir portalları var,

    firmam ms ürünlerinin bir distrübitörü vs değil sadece kullanıcısı ama cla numaramız var, (her sene birkaç milyon usd'lik it siparişimiz olur belki ondandır)

    bu cla ya kayıtlı istenilen ürüne bir key veriyor.

    keyler 50000 taneye kadar geçerli.


    işin adabı ise şu, örneğin win 11 pro'lu workstation sipariş ederken cla numaranızı da belirtiyorsunuz, (bu sana özel cla sayfasında üreticilerin de bilgi girdikleri yerler var, key account manager ın bilgisi dahilinde) ürün üzerindeki windows senin cla'na kayıtlı oluyor ve ürün geldiğinde üzerindeki label'ı yapıştırıyorsunuz. bu keyle de lisanslıyorsunuz.


    bu 5 liraya alınanda tabi win 11 pro'nun satın alınması ve etiketinin yapıştırılması kısmı eksik. :) hangi firmanın key'i Allah bilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natbolad -- 31 Ocak 2023; 1:12:34 >




  • Şu ürünü yerden yere vurup milletin hevesini kaçıran arkadaşlar o 5 TL'yi aman tek cepte felan taşımasınlar. Allah korusun büyük para, düşer felan. Vadeliye yatırsınlar, kafa rahat etsin.
  • KMS Pico ile vaktinde HWID aktifleştirme yaptım, yıllardır kullanıyorum. Bırakın formatı, SSD değiştirdim ve hala W10 / W11 kurduğumda otomatik pro versiyon etkinleşiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 31 Ocak 2023; 3:27:51 >
  • aklımdaydı unutmuşum.


    Adobe reader pro lazım, bunun için de key bulunur mu acaba? pdf sıkıştırma özelliğini çok kullanıyordum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 31 Ocak 2023; 4:5:30 >
  • adobe günahını bile ucuza vermez.

  • ucuz windows key sebebine benim kendimce bulduğum en mantıklı cevap:


    örneğin atıyorum türkiye pazarı ve diyelim ki ;


    toplam windows cihaz sayısı = 20Milyon

    lisanslı windows cihaz sayısı = 500Bin

    kırık windows = 15Milyon

    lisanssız = 4.5Milyon


    bu senaryoda parayı sadece 500bin adet cihazdan kazanıyor ancak geri kalan 19.5Milyon cihazda da windows var ve bunların birçoğunun kırık olduğunu da zaten biliyor, bilmemesinin imkanı yok aklınıza vay MS'e yakalanmadım gibi cevapalr gelmesin, MS dediğiniz şirketi küçümsüyorsunuz gözünden kaçmıştır gibi yorumlar görüyorum çok komik=)

    500bin adet original lisanstan şirket resmi olarak lisans başı 2bin₺ kazandığını sadece varsayarsak 1Milyar₺ kazanmış oluyor.

    Diğer kırık kullanan cihazlar için, el altından distributorlere dağıtsa bunlarda taşeronlarına dağıtsa derken şuan pttavm gibi yerlerde sıklıkla gördüğümüz ucuz key satıcılarına ulaşsa ve en düşük 15₺'den 10Milyon tane dolaylı yollardan satsa ve 150Milyon₺ kırık kullanan kullanıcılardan da kazanmış olsa


    mesela? 8)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StaNOnE -- 31 Ocak 2023; 22:44:19 >




  • hwidgen bunu ücretsiz ve daha güvenli bir şekilde yapıyor, para vermeye gerek yok..

  • TR_mahmutpek kullanıcısına yanıt
    Hocam, ne idüğü belirsiz bir program nasıl basit bir lisans kodundan daha güvenilir olabiliyor :) Vermeye gerek yok dediğiniz para 5 TL, 1 ekmek parası :)
  • Google.com da arama ile bulunabilecek kodlara 5 Lira verilmesini hala aklım mantığım almıyor  

  • snowtger kullanıcısına yanıt

    açık kaynak kodlu hocam, ne yazıldığını görebiliyorsun..


    çalışma mantığı ise şöyle diye biliyorum.. microsoft serverleri sende eski windows 7-windows server vs sürümlerinin keylerini görürse senin DONANIM KİMLİĞİ ne windows 10-11 keyi atıyor. Donanım kimliğine atadığı içinse depolamayı komple sıfırlasan bile windowsu temiz kurduğunda server senin donanım kimliğini görüyor, serverda zaten senin keyin kayıtlı olduğundan windows aktive oluyor otomatik bir şekilde... böylelikle kalıcı ve ücretsiz olarak windows aktive edilebilir..

    (adı bu yüzden HARDWARE IDENTIFICATION GENERATOR)


    burada da açık kaynak linkleri:

    GitHub - TheMCHK/HWIDGEN: HWIDGEN

    GitHub - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts: A Windows and Office activator using HWID / KMS38 / Online KMS activation methods, with a focus on open-source code and fewer antivirus detections.


    ama bir satıcıdan adlığınız keyin sahte olma ihtimali her zaman var.. tabii 5 tl günümüzde 1 ekmek parası oldu ona katılıyorum :))





  • ben yaptım dijital olarak lisanslandı diyor.

  • TR_mahmutpek kullanıcısına yanıt

    Bilmediğim bir yöntemmiş hocam. En son 10-15 sene önce bilgisayara yüklenen şüpheli bir programla halletmiştim ben. Kafa orda kalmış.

    Açık kaynak kodlu ise korkulacak bir şey yok. İleride bir ihtimal bu ucuz key olayı ortadan kalkarsa uygulanabilir dediğiniz yöntem.

    Açıklama için teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowtger -- 1 Şubat 2023; 15:6:56 >
  • kampanya bitmiş. Var mı alabileceğimiz başka bir yer. Acil ihtiyaç hasıl oldu.

  • asarcik A kullanıcısına yanıt
    Pttavm'ye bakın
  • Keyi az önce yeni bir bilgisayara girdim. Başka cihazda kullanılıyor uyarısı verip kabul etmedi.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.