Şimdi Ara

4K / FULL HD???? RECEİVER VE BOX ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung 55JU7000 tv'im var. Bugüne kadar televizyonu sürekli kendi uydu alıcısı üzerinden kullandım. Kanal geçişleri biraz yavaş, sıklıkla tv izler, youtube takip eder ve usb ile indirdiğim film ve dizileri izlerim.

    Sabahtan beri araştırıyorum kafam allak bullak oldu ancak bazı başlıklarda da yazıldığı gibi anladım ki, uydu alıcınız ayrı olacak, youtube'a gireceğiniz ve usb takıp film izleyeceğiniz kutunuz ayrı olacak. Ancak bu da maliyeti fazlasıyla artırıyor. Benim dairede binanın merkezi uydu sisteminden gelen bir tane kablo var başka da bir şey yok. Sadece TRT 4K görebiliyorum televizyondan, 4k olarak.

    4k uydu alıcılar çok pahalı olduğu için (enigma 2 diyorsunuz sanırım) acaba adam gibi bir full hd uydu alıcısı (yine enigma 2) alsam, ne almalıyım? (Bu durumda TRT 4k izleyemiyorum sanırım? Full hd aldığım için, doğru mudur?)

    Bu sorudan sonra bir soru daha. Kutu olarak ne önerirsiniz? Youtube kullanmak ve usb taktığımda alt yazı ile adam gibi film izleyebilmek için.?

    ikisi için toplam bütçe 700 - 800 lira.

    Not: Özelden spybox falan öneren arkadaşlar lütfen yapmayın. Kimse android önermiyor. Adam gibi çalışmıyormuş uydu alıcısı kısmı.. yukarıdaki bağlamda ürün önerirseniz memnun olurum.







  • İleriye dönük bir cihaz alacaksınız bütçenizi arttırıp Enigma2 4K cihazlara yönelebilirsiniz. Vu+ Uno 4K tavsiye ederim.
  • 4k yayınları acaba ne zaman çoğalacak.
  • Çoğalsa bile bir iki tanıtım kanalı dışında FTA olacağını sanmam, çünkü çok maliyetli.
  • Bu durumda adam gibi Full HD receiver önerisi alayım. Film izlemek ve diğer işler içinde box tavsiyesi :)

    Fazla maliyetli olduğumun da farkındayım, kusura bakmayın lütfen :)
  • DM 7080 öneririm. Üstelik son çıkan twin tuner de uyumlu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.