Şimdi Ara

40.000tl araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar
    Mart ayı gibi araba alacağım. İlk aracım değil fakat aracı daha çok eşim kullanacak ve ehliyeti yeni aldı. O yüzden gönlümden geçen sedan araçları (özellikle Nissan Primera-Tekna) eleyerek hatchback araçlara yönelmeyi planlıyorum.
    Önceliklerim tabii ki az masraf çıkaran, yürütmesi kolay ve yakıt olarak üzmeyecek bir araç. 1,5 yaşında canavar bir oğlumuz var o yüzden çok dar olmayan ve bagajı da biraz geniş bir araç olursa tadından yenmez :)
    Aklımdaki modeller;
    - Nissan Almera
    - Fiat Bravo ve Punto
    - Skoda Fabia
    - Kia Rio - Seat Ibiza (pek bilgim yok ikisiyle ilgili)

    Genellikle az çok donanım olarak da keyif verecek araçlar bakmaya çalışıyorum. Hepsi birlikte olmaz muhtemelen bulabildiğim temiz bir araca yönelirim ama öncelikli hangi araçlara bakmamı önerirsiniz.
    Şimdiden teşekkürler.







  • Şu an önerdiklerimizi mart ayında alamazsınız. Hurda teşviki sona erdi eskiden hurda bayilerden olunca 6-7bintl indirimli araç alabiliyorduk. Artık alamıyoruz. (En azından şu anlık bir uzatma açıklaması olmadı)

    Sonuçta 2-3 ay içinde piyasada net bir en az 5 bin tl artış var. İkinci el piyasası sıfır fiyatları takip ediyor yazdığın modeller bu fiyatlardan daha yavaş etkilenecek. Tavsiyem araç almayı öne alman olur.
  • Haklısınız düşünmemiştim bu kısmını işin. Öne almaya çalışırım ya da Mart'ta üstüne biraz daha koyarım artık çünkü zaten azıcık eli yüzü düzgün araç bulmak için alt sınır bu paralar.
  • Bütçe bi yana yakın fiyatlarda olmaları dolayısıyla bu araçlardan hangisi daha alınası? Taksi çıkması falan olmadığı için birçoğunun temizini bulabilmek sabırlı bir bekleyişle mümkün:)
  • benimde 1 2 ay önce baktığım araçlar vardı 1.25 fiesta benzin+lpg 1.2 clio joy 1.0 polo yada 1.2 symbol 2011 2015 arası fiyatlar artmış durumda bende maaş zammı ve primden dolayı martı bekliyordum daha da artarmı düşermi ne olur hiç bilinmez hayırlısı diyelim Rabbim herkesin gönlüne göre versin
  • Hocam sahibinden fiyatları biraz şişik ama Fiesta 1.4 dizel 2010 ve sonralarına bakabilirsiniz. Letgodan falan bakın sağlam pazarlıkla dediğiniz rakamlara geleceğini umuyorum.
  • enesözel kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi ya ağır hasarlı ya da yeni baştan yapılmış olanlar var bu fiyata. Eşe dosta haber salmak sanırım en güzeli :)
  • glpyldrm kullanıcısına yanıt
    Hocam haber salında mesela bide Letgoya bakın sahibindeni fazla ugrasmayan piyasaya hakim olmayan insanlar oluyor kibar bir dille çözebilirsiniz belki.
  • enesözel kullanıcısına yanıt
    Yaşadığım il itibariyle pek seçenek olmuyor letgoda ama biraz daireyi genişletip aramakta fayda var. Kullandınız mı hocam dizel Fiesta?
  • glpyldrm kullanıcısına yanıt
    1.5 dizel kullandım çok güzel bir araç.
  • enesözel kullanıcısına yanıt
    Motor olarak nasıldır?j arızaya açık mı ?
  • glpyldrm kullanıcısına yanıt
    Hocam Yüce Allaha çok şükür motordan memnunuz. Zaten TDCİ motor blokları kendini ispatlamış motor internetten araştırabilirsin. Bir araba fazla el değiştirdiyse ılımlı bakma abi uygun bile olsa. Bırak 1 fazla parça boyası olsun ama şase podye kule direkler motor sağlam olsun.
  • enesözel kullanıcısına yanıt
    Eyvallah yazdım o zaman Fiesta'yı da bulmak zor olsa da :)
  • Allah hayırlısını versin inşAllah abi.
  • Şubatta babamın sıfır olarak aldığımız 2004 model 143.000 km de olan Opel Astra G aracını sattık 41 den. Tork konvertörlü tam otomatik şanzımana sahipti. Tek dezavantajı aracın çok yakmasıydı onun dışında yol tutuşu ve gidişi gayet iyiydi. Biz lpg hiç taktırmadık sevmediğimiz için fakat sizin lpg taktırma niyetiniz varsa eğer Astra'ya da bakabilir ya da d segmenti isterseniz Vectra'lara da bakabilirsiniz. Üstte bahsettiğiniz araçlardan çok daha iyiler.
  • Aynı bütçede bende bakıyorum citroe n c3 ler nasıldır acaba?
  • mr4power M kullanıcısına yanıt
    Sanırım şu an onları bulmak da kolay değil bu fiyat aralığında. Çok fena bi hal aldı ikinci el piyasası. Bahsettiğim araçlar genelde daha az tutulan modeller olduğu için model yılı olarak daha yeni ve tatminkar donanıma sahip. Ama bu aralık "temiz bulduğunu al" fiyat aralığı sanırım şu an :D
  • Cém kullanıcısına yanıt
    2012 yılında ilk aracım 2005 model 1.4 dizel C3 idi. 70hp olan modeli olduğu için performans olarak yüksek beklentileri karşılamaz ama yakıt olarak mükemmeldi. Ayrıca düzenli bakım ve doğru kullanımla üzmez. 2 senede bakımlar ve keyfi uygulamalar harici sanayiye gitmemiştim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Storm Raider

    Şu an önerdiklerimizi mart ayında alamazsınız. Hurda teşviki sona erdi eskiden hurda bayilerden olunca 6-7bintl indirimli araç alabiliyorduk. Artık alamıyoruz. (En azından şu anlık bir uzatma açıklaması olmadı)

    Sonuçta 2-3 ay içinde piyasada net bir en az 5 bin tl artış var. İkinci el piyasası sıfır fiyatları takip ediyor yazdığın modeller bu fiyatlardan daha yavaş etkilenecek. Tavsiyem araç almayı öne alman olur.
    Hocam ben 30 000 TL ye i Ford fiesta 1.4 2004 model Lpgli alacağım. 210 000 km de tavsiyen nedir
  • quote:

    Hocam ben 30 000 TL ye i Ford fiesta 1.4 2004 model Lpgli alacağım. 210 000 km de tavsiyen nedir


    Temiz araçsa al hocam km düşürülmüş mü ona dikkat et satılsın diye 260-290 arasından indirmiş olabilirler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.