Şimdi Ara

4.3.1 SHSH kaydı alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    tinyumbrella ile shsh kaydını almaya kalktığım zaman "CYDIA DOES NOT HAVE YOUR SHSH FOR iPad 4.3.1 (8G4) THERE IS NO WAY FOR YOU TO GET THEM. SORRY. YOU ARE JUST TOO LATE."
    hatası alıyorum. Bunu nasıl çözebilirim 4.3.2 de jb çıkması zor deniliyor bir kaza yaşamadan shsh kaydını almak istiyorum.

    Teşekkürler

    Edit: 4.3.2 JB çıkması zor deniliyor yazdım postu attıktan sonra JB çıktı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XeNoMoRpH -- 19 Nisan 2011; 11:25:26 >



  • Cydiada 4.3.1 kaydınız yoksa o sürüme ait Shsh kaydını almanız mümkün değil. 4.3.1'i unutun. 4.3.2 jb çıkması yakın sinyalleri geliyor hayırlısı bakalım.
  • 4.3.1 e geçemeden 4.3.2 cıkmış 3.1.3den beri düzenli olarak shsh kaydı alan bana kötü oldu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sarerer
    Cydiada 4.3.1 kaydınız yoksa o sürüme ait Shsh kaydını almanız mümkün değil. 4.3.1'i unutun. 4.3.2 jb çıkması yakın sinyalleri geliyor hayırlısı bakalım.

    Peki cydia dan nasil kaydi alabilirim yardimci olabilirmisiniz?

    Bu arada advanced kismindan cydia yi kaldirdim boylece sanirim apple dan shsh kaydini almis oldum cunku bu sefer kaydi aldi, peki bu bana bir sorun yasatir mi?

    Tesekkurler
  • Buradan tinyumbrellayı indirin.http://cache.firmwareumbrella.com/downloads/tinyumbrella-4.32.01.exe ve çalıştırın. Çalışmazsa java.com'dan javayı yükleyin.
    Cihazınızı usb ile bağlayın. Tinyumbrella çalıştırın ve save all shsh tuşuna tıklayın ve bekleyin. Aşağıda bulunan shshler sizin kayıtlı olduğunuz sürümlerdir. Maalesef geçmişe dönük shsh alamazsınız.
    kly glsn.
  • Bugün 4.3.2 untethered jb çıktı fakat iPhone 4da çalışmıyor. iPad de çalışıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sarerer

    Buradan tinyumbrellayı indirin.http://cache.firmwareumbrella.com/downloads/tinyumbrella-4.32.01.exe ve çalıştırın. Çalışmazsa java.com'dan javayı yükleyin.
    Cihazınızı usb ile bağlayın. Tinyumbrella çalıştırın ve save all shsh tuşuna tıklayın ve bekleyin. Aşağıda bulunan shshler sizin kayıtlı olduğunuz sürümlerdir. Maalesef geçmişe dönük shsh alamazsınız.
    kly glsn.



    Hocam dediklerinizi aynen uyguladım, almaya çalıştığım sürümde geçmiş bir sürüm değil şu anda kullanmakta olduğum bir sürüm ancak buna rağmen hata alıyordum. Bende advanced kısmından request from cydia sekmesini kaldırdım ve böylece apple dan 4.3.1 için shsh kaydını almış oldum. Ancak bu ileride bana sorun yaratır mı bilmiyorum çünkü cydia üzerinden kaydı alamadım. Bu konuda öneriniz varsa sevinirim,
    Teşekkürler.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.