Şimdi Ara

35000'e Mazda 3 Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün almaya gidecektim 2005 lpg 252000 kmde, fakat yetkili servis ilerde 5000-5500 tl masraf çıkacağını söyledi, lpgden dolayı süpab erimesi oluyormuş. Sizce bu masrafa rağmen alınır mı? Toplam 11 kazaya karışmış, ön üç parça değişen ve üç parça boya var tavan hatasız, tramer 3000 yazılmış fakat ben sorguladığımda parça parça 9000+ tutarı belirsiz 6 kaza daha var.


    Not: Araç otomatik vitesti ve satılmış sanırım ilanda yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gemeo -- 25 Ekim 2019; 22:10:11 >



  • Arkadaşım 2006 dan beri ilk sahibi kullanıyor .lpg aynen 70-80 bin km arası süpab arızası veriyor ama masrafı 2500-3000tl arası hallediyor .İlk arıza verdiğinde çelik taktırdı ama o da fayda etmedi .benzinlide çok yakan ve gitmeyen araba hele yokuşlarda vay ki vay o fiyata da başka ne seçenekler var tam bilmiyorum mazda parçasıda çok ucuz değil ama arkadaşım memnun seviyor şanzıman sıfır sorun mekanik de öyle bir arıza vermiyor
  • hocam başka bir araç bak bence 3 parça değişen hasar kaydı km uçmuş masrafıda var diyorsun kolay gelsin
  • tramer de yalan söylemiş bence alınmaz...muhtemelen arıza-durumu da yalandır...
  • Alinmaz hata mazda komple alinmaz cunku oyle cok tutulmuyor buda parca sorununu beraberinde getiriyor ve artik yurtdisindan parca getirmek cok ucuk fiyatlara mal oluyor ptt payi+ gumruk vergisiyle ve extralar ile.

    Toyota almani oneririm.
  • Alternarif olarak Kia Cerato 1.6, 2006 sonrası Megane 2 1.6 benzinli modelleri tavsiye ederim. Mazda sülale de 2 kişide var. Mazda 3 sağlam ama bi Volvo degil. Milletin abartması sadece.
    Masraflı araba çogu ilde yetkili servisi bile yok.
    Örnegin Megane motor takozu parca+işcilik 200 lira iken Mazda 3 400 lira



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CLİO SYMBOL -- 25 Ekim 2019; 13:4:58 >
  • CLİO SYMBOL kullanıcısına yanıt
    Yani ben Ankara'dayım yetkili servis var fakat otomatik vites bakıyorum sığabileceğim tarzdan boyum 2 metre olunca.
  • Marka her ne olursa olsun o kmde arabaya o para verilmez

    250.000km sen bayramdan bayrama kullanan biri değilsen sattım satacam diyene kadar 300.000km satacak olsan taksi çıkması sadece satıcıya piyango gibi bişey olacak

    Piyasa ilanlara yazılan fiyat değildir olamaz satıcının vermeyi kabul ettiği fiyattır.
    Aldığın fiyata satamayacağın fiyat piyasa fiyatı değildir olamaz

    Gerek varmı o fiyata değer mi?
  • Mazda'ya binmeyen yanından geçmeyen burada ezbere konuşmuş.

    Arkadaşlar bilmiyorsanız renocu usta ağzıyla konuşmayın. O usta dedikleriniz Mazda'nın kaputunu açınca geri kaçıyorlar. Alışmışlar düz işe, Japon mühendisliği fazla geliyor. Öyle adamın ağzına bakılıp fikri sorulmaz.

    Kendim 2. Mazdamı aldım. Bitlis'ten İzmir'e getirdim, aldığımın 7 bin TL fazlasını teklif ettiler. Masrafları düşünce 5 bin TL kar demek(gezerek geldim), satmadım. Eski arabamın alış fiyatının 8 bin TL üstüne teklif gelmişti vermemiştim. Yeni Mazda alınca, eski Mazda'yı babama verdim.

    Bana satan adam 3. Mazdasını aldı. Bana satan adama satan adam 4. Mazdasını aldı. Şu an 4.'yü satıp 5. Mazda'yı alma planı yapıyor. Arkadaşım 3. Mazdasını aldı. Diğer arkadaşım 2. Mazdasını aldı. Xedos 9, açın bakın arabaya. Bundan sonra E kasa Mercedes'ten başkasına binmem diyor. Çevremde böyle Mazda düşkünü çok insan var.

    Bir araçtan ne beklediğinize bağlı olarak arabanın size verdiği değişir. Eğer spor olsun turbo olsun az vergi ödeyeyim 1.2 motor olsun vs derseniz bu marka size göre değil zaten. O yüzden hiç bakmayın.

    Taksi çıkması muamelesi görmeyen bir marka Mazda. Önceki arabam 290 bine geldi. Yeni aracımı 8 ay önce 275 binde aldım şu an 291 binde. Bakımlı olursa 300 bin km üstü gözü kapalı alınır bu arabalar.

    Yeni Skyactiv kasaları bu söylediklerimin dışında tutuyorum.

    Evet yetkili servis çok az. Evet parça bulunabilirliği az gibi görünüyor. Halbuki değil, daha bulamadığım parça olmadı. Sanayide vites kol burçları yoktu, yetkili servise sipariş verdim getirtti. 110 TL. Külbütör kapak contasını sipariş verdim Belçika'dan geldi, 55 TL. Sanayide de var ama kalitesi düşük. Sipariş verdiğim parçalar ORJİNAL. Bütçem yettiğince de orjinal almaya çalışıyorum.

    Usta seçen bir marka. Her usta anlamaz. Parça seçen bir marka, her marka parçayı kabul etmez. Parça kalitesi düşüktür verim alamazsınız. Düz motor değildir, herkes probleminizi çözemez.




  • Bakımlı bir araç olsaydı bir de Mazda ise olurdu kardeşim. Zaten satılmış. Fakat Mazda gerçekten sınıfında en iyi araçlardan biridir. Konforu gayet yerinde. 2010 m3 oto kullanıcısıyım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.